СПАМ

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: СПАМ

Мнениеот blue avalanche » 09 авг 2011 16:09

гарфилд написа:
Mourinio написа:Можеше и Х да стане, ако странно защи Галин Иванов не беше решил да подава на защитник на Левски като остана сам срещу вратаря :mrgreen: но добрата стара Славия си я знаем, нямаше как да не ги реанимират :lol:

И аз виждах вече топката във вратата,ама нали е Славия...изобщо не ме учуди.Иначе заслужаваха точка,за играта си след почивката.

И 5 парцала с играта си преди почивката. ;)
И аз вече виждах топката във вратата,ама Йовов "обрули тополите".Тъй че...А двете греди,които спасиха Славия?Направо "заслужаваха точка"...Тц,тц,тц...

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 09 авг 2011 16:17

blue avalanche написа:
гарфилд написа:
Mourinio написа:Можеше и Х да стане, ако странно защи Галин Иванов не беше решил да подава на защитник на Левски като остана сам срещу вратаря :mrgreen: но добрата стара Славия си я знаем, нямаше как да не ги реанимират :lol:

И аз виждах вече топката във вратата,ама нали е Славия...изобщо не ме учуди.Иначе заслужаваха точка,за играта си след почивката.

И 5 парцала с играта си преди почивката. ;)
И аз вече виждах топката във вратата,ама Йовов "обрули тополите".Тъй че...А двете греди,които спасиха Славия?Направо "заслужаваха точка"...Тц,тц,тц...

И Мони Райков обрули тополите в Търнава....явно ритнитолковците при вас не са един и двама само :roll:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 09 авг 2011 16:20

ShooterMan написа:И Мони Райков обрули тополите в Търнава....явно ритнитолковците при вас не са един и двама само :roll:

Важното е на вас да "скъса мрежата"!За Търнава не бери грижа!Изводите са направени.А "машината за голове","детето-чудо","мегаталантът на Венецуела" ПаломинА какво направи първия мач,че нещо ми се губи?

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 09 авг 2011 16:23

blue avalanche написа:
ShooterMan написа:И Мони Райков обрули тополите в Търнава....явно ритнитолковците при вас не са един и двама само :roll:

Важното е на вас да "скъса мрежата"!За Търнава не бери грижа!Изводите са направени.А "машината за голове","детето-чудо","мегаталантът на Венецуела" ПаломинА какво направи първия мач,че нещо ми се губи?

За разлика от вашия дърводелец не стана за смях не обрули нито една топола с некъдърни селски боцове ;) .А на нас онова гологлавото 24 годишно недоразумение ще скъса мрежата....ама друг път.Единствената скъсана мрежа ще бъде тази на Пламен Дузпата(ловецът на дузпи и майстор на излизанията и ловенето на високи топки)
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 09 авг 2011 16:42

ShooterMan написа:
blue avalanche написа:

За разлика от вашия дърводелец не стана за смях не обрули нито една топола с некъдърни селски боцове ;) .А на нас онова гологлавото 24 годишно недоразумение ще скъса мрежата....ама друг път.Единствената скъсана мрежа ще бъде тази на Пламен Дузпата(ловецът на дузпи и майстор на излизанията и ловенето на високи топки)

24-годишното "недоразумение" е 22-годишно!!! :o Някой,май,е зле с математиката!Ама то,ако във форумите се взимаше образование...

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 09 авг 2011 16:50

Или вие сте зле с информацията.Според моята е,че Райков Тополата е роден 1987,т.е. 24 г.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 09 авг 2011 16:52

ShooterMan написа:Или вие сте зле с информацията.Според моята е,че Райков Тополата е роден 1987,т.е. 24 г.

Симеон Райков
Дата на раждане: 11.11.1989
Опа-а-а...

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 09 авг 2011 16:56

blue avalanche написа:
ShooterMan написа:Или вие сте зле с информацията.Според моята е,че Райков Тополата е роден 1987,т.е. 24 г.

Симеон Райков
Дата на раждане: 11.11.1989
Опа-а-а...

Опа мопа,все тая дали е на 22 или на 24,пак си е дърводелеца дето утрепа гаргите в Търнава и провали отбора.Разбира се,няма да пропуснем този приятел дето се разрева когато Гаджев го псуваше вчера.Ще му се напомня постоянно как се е изцепил в Търнава и ревейки да бяга при Гонзо да му бърше сополите.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 09 авг 2011 17:00

Симеон Райков
Date of birth: 06.06.1987
Height: 1,76
Nationality: Bulgaria
Position: Striker - Centre Forward
Foot: right
transfermarkt.de

ОППППППППАААААА....греда.Дърто магаре,айретен дето не може да си уцели краката и убива гаргите :twisted:

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 09 авг 2011 17:21

Стрелец, безумен спор водиш. Според официалния сайт на Левски Райков е роден през 1989 г. Дори и да са объркали нещо (не вярвам), 24-годишен играч не е "дъртак". И един пропуск не го прави калпав играч.

Върни се в “Черно море”