БЪЛГАРИЯ - ИРЛАНДИЯ /1:1/
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: БЪЛГАРИЯ - ИРЛАНДИЯ
Защо налагат Станислав Ангелов на поста централен полузащитник, който трябва да гради играта, след като той е защитник? Как да стане ?
Ама пич така е. Той не пропуска, но защо не го викат...
явно всеки тук има различна представа за футбола и вижда играта под своя собствена призма.
потретвам, аз не видях някой от централните ни нападатели да беше изведен на добра позиция и да пропусне. Камбуров е страхотен реализатор, но какво би направил при положение, че не получи една свястна топка цял мач?
потретвам, аз не видях някой от централните ни нападатели да беше изведен на добра позиция и да пропусне. Камбуров е страхотен реализатор, но какво би направил при положение, че не получи една свястна топка цял мач?

[wrapimg=]http://www.dnevnik.bg/shimg/zx450y250_751018.jpg[/wrapimg]
Гледам сега анализите по Ринг,
, цяла вечер, Грозданов, много интересно му вика на Трапатони, нещо от рода на Транпантони

dhs13 написа:явно всеки тук има различна представа за футбола и вижда играта под своя собствена призма.
точно за това говоря и тебе и мене ако изведат на добра позиция щяхме да вкараме
- Марти Камбуров
- Контакти:
честно казано момчета и с марто и без него нямаше да има голяма разлика,по простата причина че той превъзхожда единствено по играта с глава валери,друг е въпроса че радко пропуска,но колко положение имахме в мача..? Ами ще почакаме до 2012 до следващия голям футболен форум ..!
Любовта е черно-бяла!
Дано се случи чудо..
още преди мача знаехме че ще имаме едно максимум две положения които трябва да се реализират големите отбори така правят при затворена игра правят едно положение и печелят мача
имам чувството ,че бербо и в МЮ и тук изпитва ужас да стреля във вратата... нещо се повреди това момче... мисля ,че е време да поседи малко на пейката.... без него мисля ,че доста ще вдигнем скоростта и тогава ще има повече възможности за камбуров или друг
kkatan написа:имам чувството ,че бербо и в МЮ и тук изпитва ужас да стреля във вратата... нещо се повреди това момче... мисля ,че е време да поседи малко на пейката.... без него мисля ,че доста ще вдигнем скоростта и тогава ще има повече възможности за камбуров или друг
Хахахаххахаха, и кой ще вдигне скоростта бе, пич ?.... Да не я вдигнем толкова много, че да не можем да я стигаме !

Върни се в “Футбол - България”