Левски - Славия - 1:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Как ще завърши мача според вас ?

Анкетата завърши на 09 авг 2011 14:13

Победа за Левски
97
65%
равен
31
21%
Победа за Славия
21
14%

Общо гласове: 149

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: Левски - Славия - 1:0

Мнениеот milen.hristov » 09 авг 2011 12:33

Като за начало винаги е добре да се почне с победа,макар и толкова измъчена.Хубаво е,че и саямочувствието на играчите се повъстанови след отпадането от ЛЕ,и доста добри неща се видяха през пъвото полувреме главно от Калво,Цветков и Райков.
Прави впечатление,че треньорът/директор пак не си беше взел пука от предишните грешки,отново имаше безумнот преквалифициране на играчи Грийн отново защитник след като се видя,че просто не става за там в Търнава.Това се случва след като ни беше обяснено на пресконференцията преди мача ,че при получени дупки и липса на играч за даден пост ще се залага на някой юноша,явно Гонзо бързо забрави думите си,и тръгна отново по познатия грешен начин.На Ицо Йовов също му беше намерено ново място като дефанзивен халф и очаквано се представи слабо,самият ГИ трябва да си спомни какво му беше на него когато го пуснаха в няколко мача на този пост.
Върха на безумието се случи в 80 мин когато отборът беше оставен без чист ЦН,защото треньорът/директор от страх или какво ли реши да пази резул грач.
п.с.Поздравления за тези които подкрепиха отборът.Левскарите които не харесват това ръководство на Левски също трябва да се върнат на стадиона и там да изразът недоволствието си,има кой да ги подкрепи.Спомнете си мача с Бате и как беше уволнен Вили,колко дълго си мислите,че Батков ще търпи викове срещу треньора.В момента и на него и на ГИ им се създава измамно спокойствие като си мислят,че хората имат безгранично търпение към тях,а на останалите им е безразлично и си правят каквото си искат.Отборът трябва да бъде поставен под напрежение.Едвали е имало друго синьо ръководство без никакъв успех в продължение на няколко години с такъв медиен и фенски комфорт.

hrclspr12
Контакти:

Мнениеот hrclspr12 » 09 авг 2011 13:51

BLUE CHAMPIONS написа:
hrclspr12 написа:ОСТАВКА! ОСТАВКА! ОСТАВКА!
ГОНЗО И ТАРА - ВЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪН!

Няма ли някой мод да сложи на тоя хейтър един бан, за да си лекува нервите в къщи, а не у форума

Защо си мислиш, че имам сериозен проблем с нервите. Просто има един много сериозен проблем в Левски и мен това ме вълнува. Чакам оставки. Позорно е Левски второто полувреме да изглежда толкова беззъбо срещу Славия на собствен терен. И тук говоря за футболисти, които са професионалисти, а не аматьори.

Потребителски аватар
evgenimilenov
Контакти:

Мнениеот evgenimilenov » 09 авг 2011 14:35

milen.hristov написа:
joro bad написа:,,Слепият" Гонзо, не вижда ли трети мач,че този нещастник Йолов просто нестава :idea: Вярно, дал е много на Левски, но много е и взел! Айде стига вече сме му гледали анемичната игра и 90% от грешните му пасове. Един от най-голямите виновници за отпадането и слабата игра на отбора. Башлиев е просто уникален. Бях на мача със Славия и един приятел, който следи и юношите ми каза при влизането му,че това момче е страхотно. Е найстина е така! Но си задавам простичкият въпрос, защо Гонзо ни мъчи и ни опропъсти три мача с пускането на Старокин, Димов, Младенов и сега Видович, а наши можещи юноши, търкат скамейката или се гонят от отбора. Абе това момче просто е научено да играе футбол и го прави с лекота и умения.Между другото в юношите играел като централен защитник!!! :idea: Ехххх Гонзо, Гонзо :evil:

Oт кога Башлиев ни е юноша

Башлиев е юноша на Левски откакто такива некомпетентни организми почнаха да си дават така или иначе тъпите мнения .... които не жегват абсолютно никого ! То ако се интересуваше толкова от Левски нямаше да се изцепи така !

Потребителски аватар
evgenimilenov
Контакти:

Re: Левски-Славия 1 кръг на А група

Мнениеот evgenimilenov » 09 авг 2011 14:40

marmi52 написа:8-)

Ето, част от аргументите ми, че мача не се игра:
1. До 7-ма минута 3 чисти голови положения за Левски. Явно гола трябваше да падне още в началото, но нападателите на Левски просто не успяха да улучат вратата ... Защитата на СЛАВИЯ спеше през тези първи минути. Защо ли ?
2. Голът беше на защитата. Центрирана топка, а Цветков е оставен непокрит.
3. След гола защитата се "събуди" и до последните минути Левски почти нямаше голови положения.
4. Умишлено изпросен от Калво червен картон. Видя се явно, че го изритва нарочно и то пред очите на съдията. Така Левски бие с 10 души и измива срама от Европа ...
5. 25 минути СЛАВИЯ играе с човек повече и за всичкото това време не отправя нито един удар към вртата на противника !
6. Дузпа за СЛАВИЯ. Съдията не свири, защото знае как трябва да завърши мача.
7. Най-фрапиращия момент - след рикошет топката някак попада в Галин Иванов от Славия, който остава сам срещу вратаря на Левски. Вместо да шутира във вратата и да вкара, Галин спира и решава да подаде точно там, където няма нито един бял футболист ... Който познава играта на Галин Иванов знае какъв соладжия е. Точно той да реши да подава ... :lol: вместо просто да вкара от няколко метра ?! ... :roll:

Както прогнозирах още днес Чичо Венци удари едно рамо на Левски, за да излязат бързо от шока след Търнава ...
Лапнал е и някой левец от залагания сигурно ...

Имах добро мнение за теб , но вече едва ли ще бъде същото ...... Не може ти да ми кажеш ,че Славия са легнали на Левски ...Галин Иванов подаде към бял футболист ( поне се опита - а колко е успял ... то се видя ) .Друго - дуспа няма абсолютно никаква , ама никаква ! Ако феновете на Славия и ЦСКА не искат да признаят победата - тяхна си работа ..... Аз видях как нашия отбор надигра Славия ( особено първото полувреме ) . И още нещо.... как така всички ревете заради Галин Иванов , че не вкарал - ами нашия Башлиев що никой не го товари ? Момчето не е излизало никога на положение и не може да я отиграе .... всеки , който малко или много е играл на по-предни позиции тази топка би я отиграл както ГАЛИН ИВАНОВ и би потърсил някой свой колега който е на по-удобна позиция за удар ... както стана положението в 2-3 минута на мача когато Цветков изкара на Йовов ! Така че айде стига с тия "рамене" и "фишове" на Венци , а признай победата !

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: Левски-Славия 1 кръг на А група

Мнениеот W84me » 09 авг 2011 14:49

evgenimilenov написа:
marmi52 написа:8-)

Ето, част от аргументите ми, че мача не се игра:
1. До 7-ма минута 3 чисти голови положения за Левски. Явно гола трябваше да падне още в началото, но нападателите на Левски просто не успяха да улучат вратата ... Защитата на СЛАВИЯ спеше през тези първи минути. Защо ли ?
2. Голът беше на защитата. Центрирана топка, а Цветков е оставен непокрит.
3. След гола защитата се "събуди" и до последните минути Левски почти нямаше голови положения.
4. Умишлено изпросен от Калво червен картон. Видя се явно, че го изритва нарочно и то пред очите на съдията. Така Левски бие с 10 души и измива срама от Европа ...
5. 25 минути СЛАВИЯ играе с човек повече и за всичкото това време не отправя нито един удар към вртата на противника !
6. Дузпа за СЛАВИЯ. Съдията не свири, защото знае как трябва да завърши мача.
7. Най-фрапиращия момент - след рикошет топката някак попада в Галин Иванов от Славия, който остава сам срещу вратаря на Левски. Вместо да шутира във вратата и да вкара, Галин спира и решава да подаде точно там, където няма нито един бял футболист ... Който познава играта на Галин Иванов знае какъв соладжия е. Точно той да реши да подава ... :lol: вместо просто да вкара от няколко метра ?! ... :roll:

Както прогнозирах още днес Чичо Венци удари едно рамо на Левски, за да излязат бързо от шока след Търнава ...
Лапнал е и някой левец от залагания сигурно ...

Имах добро мнение за теб , но вече едва ли ще бъде същото ...... Не може ти да ми кажеш ,че Славия са легнали на Левски ...Галин Иванов подаде към бял футболист ( поне се опита - а колко е успял ... то се видя ) .Друго - дуспа няма абсолютно никаква , ама никаква ! Ако феновете на Славия и ЦСКА не искат да признаят победата - тяхна си работа ..... Аз видях как нашия отбор надигра Славия ( особено първото полувреме ) . И още нещо.... как така всички ревете заради Галин Иванов , че не вкарал - ами нашия Башлиев що никой не го товари ? Момчето не е излизало никога на положение и не може да я отиграе .... всеки , който малко или много е играл на по-предни позиции тази топка би я отиграл както ГАЛИН ИВАНОВ и би потърсил някой свой колега който е на по-удобна позиция за удар ... както стана положението в 2-3 минута на мача когато Цветков изкара на Йовов ! Така че айде стига с тия "рамене" и "фишове" на Венци , а признай победата !

Гена,събота в 15:45 тръгваме,да знаеш :mrgreen: :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 09 авг 2011 15:21

hrclspr12 написа:
BLUE CHAMPIONS написа:
hrclspr12 написа:ОСТАВКА! ОСТАВКА! ОСТАВКА!
ГОНЗО И ТАРА - ВЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪН!

Няма ли някой мод да сложи на тоя хейтър един бан, за да си лекува нервите в къщи, а не у форума

Защо си мислиш, че имам сериозен проблем с нервите. Просто има един много сериозен проблем в Левски и мен това ме вълнува. Чакам оставки. Позорно е Левски второто полувреме да изглежда толкова беззъбо срещу Славия на собствен терен. И тук говоря за футболисти, които са професионалисти, а не аматьори.

Ти продължавай да си чакаш оставките, никой не ти пречи за това, но недей ти да пречиш на останалите потребители да си ползват спокойно форума. Има си теми и за Батков и за Гонзо, където всички си казват мнението, но системно да праскаш такива лозунги в която и да е тема на Левски, не правиш нищо друго освен да пренасяш негативизма и злобата си към останалите потребители. Има си стадион там викай колкото ти глас държи ОСТАВКА и ВЪН , те не са във форума за да ги гониш, те са на стадиона, отиди там да ги гониш!
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Dani
Контакти:

Мнениеот Dani » 09 авг 2011 15:46

Айде честита Суперкалъфка на феновете на Левски! Само че си мисля, че срещу Черно Море няма да ви е толкова лесно, даже според мен ще загубите 2 или 3 точки там!

Потребителски аватар
Gonewild
Контакти:

Мнениеот Gonewild » 09 авг 2011 15:50

Сега купуваме мача с Черно Море и ще съм мн щастлив! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
DMS LEVSKI на 17777

hrclspr12
Контакти:

Мнениеот hrclspr12 » 09 авг 2011 16:29

Dani написа:Айде честита Суперкалъфка на феновете на Левски! Само че си мисля, че срещу Черно Море няма да ви е толкова лесно, даже според мен ще загубите 2 или 3 точки там!

То във Варна на тази картофена нива никога не е лесно. Особено когато имаш Гонзо за треньор пък съвсем.
Нищо не се знае. Левски не е чак толкова слаб. Но вярвайте си. Блажени са вярващите.
Принципно Черно море има предимство, но ...

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 10 авг 2011 01:24

Честитя победата на Левски, те пропуснаха да си решат мача много бързо, незнайно защо нашата защита спеше през първите 15 минути :evil: :evil: :evil: Второто полувреме Славия заигра по-добре, а след изгонването на Калво натиснахме, но глупавият Галин проигра това страхотно положение накрая ... За мен имаше дузпа за нас, но е ясно, че срещу Левски, ЦСКА и Литекс трябва да има убити хора в наказателното им поле, за да се свири дузпа в тяхна вреда ;) Неслучайно обаче в евротурнирите съдиите свирят дузпи и гонят футболисти на тези отбори, тъй като те са свикнали да бъдат подпирани в България и да не се свири никога дузпа срещу тях :arrow: Все пак не искам да се оправдавам със съдията, наша е вината че не взехме нещо от този мач ;) Кушев заслужава кредит на доверие, има много да работи, но смятам че имаме добри футболисти и тепърва ще заиграем по-добре.
Изображение

Върни се в “Архив”