Добруджа - Ботев 0:1 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

kanar4o
Контакти:

Re: Добруджа - Ботев 1-ви кръг Източна "Б" група

Мнениеот kanar4o » 08 авг 2011 23:30

BPFC1912 написа:В един хотел край северната част на черноморието има резервирани 70 легла за жълто черното братство. :lol:

Това можеше и в тайна да остане. :mrgreen: :twisted: :twisted: :twisted:
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
B-1912
Контакти:

Мнениеот B-1912 » 09 авг 2011 01:07

ReZo написа:Здравейте, Канари !
В Сл. Бряг съм в момента, а на 13-ти, когато е мача още ще съм тук...
Обаче много ми се гледа първия ни мач в Добрич !

Ако има от вас някой, който ще е на море в Сл.Бряг или Бургас, Несебър..или Поморие на 13-ти, и също му се ходи до Добрич, ако иска може да си спретнем организацията и да пътуваме заедно за Добрич.

................
САМО БОТЕВ !!!

Ние сме 4-ри коли от Сл. Бряг, може да има 1-2 места свободни. Може да направим сборен пункт някъде и да потеглим кордон.

Потребителски аватар
todi73
Контакти:

Мнениеот todi73 » 09 авг 2011 02:21

Ако има от вас някой, който ще е на море в Сл.Бряг или Бургас, Несебър..или Поморие на 13-ти, и също му се ходи до Добрич, ако иска може да си спретнем организацията и да пътуваме заедно за Добрич.

Аз съм с кола ....остават ми три свободни места..
съберем ли се 4 човека, паля колата, отиваме, гледаме и се връщаме по морето още същата вечер.. ;)

Ако някой е навит на подобен вариант за екскурзия от морето до Добрич, да ми пише или на мейла: meaculpa@abv.bg или да ме адне в скайпа : razkazvachev

САМО БОТЕВ !!!

Ние сме двама може да ходим заедно също сме с кола !!!
Звъни 0886119020

kanar4o
Контакти:

Мнениеот kanar4o » 09 авг 2011 07:28

B-1912 написа:

................
САМО БОТЕВ !!!

Ние сме 4-ри коли от Сл. Бряг, може да има 1-2 места свободни. Може да направим сборен пункт някъде и да потеглим кордон.

Вие ,ако несте бармани в "Амиго-то" ... :mrgreen:

П.П. Б*х му майката ... всички викат ние сме 4-ри коли от тук ,ние сме 2 коли отта ,ние сме 3-ма отнякъде си ... В Добрич ще ври и Кипи. Най-титулуваният провинциален отбор отново ще закара несъразмерно много публика на 450 км. от дома си ...
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Рикелме
Контакти:

Мнениеот Рикелме » 09 авг 2011 08:29

kanar4o написа:
B-1912 написа:

................
САМО БОТЕВ !!!

Вие ,ако несте бармани в "Амиго-то" ... :mrgreen:

П.П. Б*х му майката ... всички викат ние сме 4-ри коли от тук ,ние сме 2 коли отта ,ние сме 3-ма отнякъде си ... В Добрич ще ври и Кипи. Най-титулуваният провинциален отбор отново ще закара несъразмерно много публика на 450 км. от дома си ...

Стига с тази провинция, най-големите селяни събрании в София си избиват комплексите с този израз. Пловдив е бил провинция само на древен Рим (и то митроплоия на провинция, в която е била и София).
Само Ботев и Господ да е с нас. Всички в Добрич.

П.П. Литекс за съжаление май ни изпревари по този показател.

kanar4o
Контакти:

Мнениеот kanar4o » 09 авг 2011 08:54

Рикелме написа:П.П. Литекс за съжаление май ни изпревари по този показател.

След 50-100 години ,може и да ни изпревари.
http://bgclubs.eu/ranking/points
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 09 авг 2011 14:13

Победа за Ботев с 3 гола разлика !!!
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
ReZo
Контакти:

Мнениеот ReZo » 09 авг 2011 16:08

B-1912 написа:

................
САМО БОТЕВ !!!

ТОВА ЗА СБОРНИЯ ПУНКТ Е СУПЕР ИДЕЯ !! КАК НЕ СЕ СЕТИХ ПО-РАНО ..че при мен организацията взе да куца....Със сигурност един канар от Елените идва с мен ..но остават две места...Имам предварителна уговорка с двама фенове, които са в Бургас, но не са сигурни и не разбрах точно кога ще ми кажат...висящо е положението....
а ако разделим 4 човека безнина си е въвсем друга приказка, защото , Добрич е на 150 км. като гледам...

Моето е предложение е следното :
В деня на мача , 13-ти. 08. .., всички, които ще пътуваме от Сл.Бряг, Несебър и близките курорти - Равда, Влас, Елените, защо не и яко има някой от Поморие....Да се чакаме на една от двете точки :
1.бензиностанцията на Лукоийл, която се намира вляво, преди кръговото, точно преди да влзеш в Несебър
2. Пред стадиона на ФК Несебър, който се намира в самото начало на пътя за Сл. Бряг.. след кръговото, 200 м. навътре, отляво...

предлагам да започнем да се събираме от 12:00 ..до 13:00 , който дойде, дойде ...и да тръгваме към 13:00-13:15
Пътя дотам е около 2 часа и половина ...тъкмо да имаме време да разгледаме малко града около стадиона и да седнем на по бира някъде ;)

ДАЙТЕ СИ МНЕНИЕТО ТУК В ТАЗИ ТЕМА, моля :)
"Който се прави на приятел на всички, не е приятел на никой !"

angelloit
Контакти:

Мнениеот angelloit » 09 авг 2011 16:25

Ние също сме две или три коли от Св. Влас, така че ще ви чакаме на караулката като се излиза от Сл Бряг, само кажете точен час. С мен ще са и моите племеници от Украйна, на който съм им купил фланелки и дори с тяж спят :) :)

Потребителски аватар
Месершмит
Контакти:

Мнениеот Месершмит » 09 авг 2011 17:21

Да, идеята за сборен пункт за хората които ще тръгваме от Сл. Бряг, Несебър, Равда, Влас, Бургас, Поморие, Ахелой и Елените е много добра.

Върни се в “Ботев”