Левски - Славия - 1:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Как ще завърши мача според вас ?

Анкетата завърши на 09 авг 2011 14:13

Победа за Левски
97
65%
равен
31
21%
Победа за Славия
21
14%

Общо гласове: 149

hrclspr12
Контакти:

Re: Левски-Славия 1 кръг на А група

Мнениеот hrclspr12 » 08 авг 2011 23:31

Mickey Mauser написа:
london_hools написа:Трудна победа с 1 на мъка.Лошото е ,4е Гонзо остава.не мога да разбера с Йовов гаджета ли са или кво????а на тези с розавите зурли-споко Левски ша ви чука на дълбоко :)

Глупости!Що да им правим кефа пак?
Само ще ги дразним с 4-5 на нула

Първо да бием Черно море, пък за ЦСКА ще мислим много нататък. Мач за мач. Но публиката трябва да продължи с бойкота. Ако до мача с ЦСКА имаме десет победи, ще уважа дербито.
Последна промяна от hrclspr12 на 08 авг 2011 23:32, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 08 авг 2011 23:34

8-)

Ето, част от аргументите ми, че мача не се игра:
1. До 7-ма минута 3 чисти голови положения за Левски. Явно гола трябваше да падне още в началото, но нападателите на Левски просто не успяха да улучат вратата ... Защитата на СЛАВИЯ спеше през тези първи минути. Защо ли ?
2. Голът беше на защитата. Центрирана топка, а Цветков е оставен непокрит.
3. След гола защитата се "събуди" и до последните минути Левски почти нямаше голови положения.
4. Умишлено изпросен от Калво червен картон. Видя се явно, че го изритва нарочно и то пред очите на съдията. Така Левски бие с 10 души и измива срама от Европа ...
5. 25 минути СЛАВИЯ играе с човек повече и за всичкото това време не отправя нито един удар към вртата на противника !
6. Дузпа за СЛАВИЯ. Съдията не свири, защото знае как трябва да завърши мача.
7. Най-фрапиращия момент - след рикошет топката някак попада в Галин Иванов от Славия, който остава сам срещу вратаря на Левски. Вместо да шутира във вратата и да вкара, Галин спира и решава да подаде точно там, където няма нито един бял футболист ... Който познава играта на Галин Иванов знае какъв соладжия е. Точно той да реши да подава ... :lol: вместо просто да вкара от няколко метра ?! ... :roll:

Както прогнозирах още днес Чичо Венци удари едно рамо на Левски, за да излязат бързо от шока след Търнава ...
Лапнал е и някой левец от залагания сигурно ...
Последна промяна от marmi52 на 09 авг 2011 04:56, променено общо 1 път.
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 08 авг 2011 23:35

***cska*** написа:"blue avalanche" -знам че с теб може да се води нормален диалог.Затова те питам:
1- Според теб беше ли в час съдията?(задавам въпроса с оглед на това че вчера в нашия форум се плюва по рефера за недадена дузпа,знам че мачача ни беше ужасен)!
2- Мислиш ли че Славия игра за победа???
3- Харесва ли ти играта на любимия ти отбор???

1.Вчерашния мач не съм го гледал(имам много по-приятни занимания от това,да гледам Локо-ЦСКА) и не съм го коментирал.Що се отнася до днешния мач,съдията не беше в час.
а)Няколко играча на Славия си плачеха за ЧК.
б)Спря силна контраатака на Левски,заради нарушение(уж щеше да показва картон,после деликатно го скри)
2.Славия игра толкова,колкото им позволихме ние и собствената им некадърност.Кой трезвомислещ треньор на Славия може да си мисли за победа над Левски с тези футболисти?
3.Писах по-горе:с оглед на тежкия мач в четвъртък,на това,че отборът за първи път излиза в ТОЗИ състав,на това,че от 63мин. останахме с човек по-малко-да!Хареса ми.Ако първите 5 положения бяха влезли,сега нямаше да водим този диалог,нали?

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 08 авг 2011 23:39

Отново слаб мач. Това което видях от трибуните въобще не ми хареса и на доста хора около мен. Не лошо първо полувреме и трагично второ ,където имахме една греда за 45 мин и шанса на Башлиев накрая. И късмета ни покри донякъде. Накрая си беше треперене. С тази игра нищо добро не ни чака. Още във Варна виждам сериозни проблеми....
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
B__A__N__DA__TA

Мнениеот B__A__N__DA__TA » 08 авг 2011 23:59

Този Левски е слаб и ще става още по-слаб...няма пари,няма радост :!: Ще има големи катаклизми в отбора скоро,а Славия е отново РЕАНИМАТОР
[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 09 авг 2011 00:08

marmi52 написа:8-)

1. До 7-ма минута 3 чисти голови положения за Левски. Явно гола трябваше да падне още в началото, но нападателите на Левски просто не успяха да улучат вратата ... Защитата на СЛАВИЯ спеше през тези първи минути. Защо ли ?
3. След гола защитата се "събуди" и до последните минути Левски почти нямаше голови положения.
4. Умишлено изпросен от Калво червен картон. Видя се явно, че го изритва нарочно и то пред очите на съдията. Така Левски бие с 10 души и измива срама от Европа ...
5. Дузпа за СЛАВИЯ. Съдията не свири, защото знае как трябва да завърши мача.
6. Най-фрапиращия момент - след рикошет топката някак попада в Галин Иванов от Славия, който остава сам срещу вратаря на Левски. Вместо да шутира във вратата и да вкара, Галин спира и решава да подаде точно там, където няма нито един бял футболист ... Който познава играта на Галин Иванов знае какъв соладжия е. Точно той да реши да подава ... :lol: вместо просто да вкара от няколко метра ?! ... :roll:

Както прогнозирах още днес Чичо Венци удари едно рамо на Левски, за да излязат бързо от шока след Търнава ...

Ето ти сега:
1. Ако си бяхме вкарали положенията, то мачът си беше приключил.
2.Вашата защита някаква непревземаема ли е? Човекът беше изведен добре и просто засече или такива голове НЕ МОЖЕ да има?
3.Цялото полувреме ви натискахме, с или без головите положения. Защитата ви беше целият отбор, като нападателите ви бяха в центъра на едното поле - вашето.
4. Два бързи фала, дадоха му картони - толкова. Много, които се оплакват от съдията да погледнат Филипов колко пъти как спря Райков и кога на него му дадоха картон. Както и няколко контри ни спряха. Съдията що не ни дава авантаж??!??!?!
5.Дузпа може да се свири, имаше допир, както казах по-рано, ако съдията беше украинец - свиреше я! Балтанов го закачи, а той така майсторски се извъртя, жалко, че не я дадоха, че сега ще се реве за тая дузпа до края на първенството.
6. Топката отива в Иванов, напредва, може да шутира в Илиев от малък ъгъл(на това положение Кушев казва сто процентово), играчът избира по-добрия вариант, да не се излакоми и отборът му да вкара гол, като се опитва да подаде на съотборник в чиста позиция, малко пред точката на дузпата. Пасът беше слаб и защитник се намеси.
Много сте ми интересни с тези измислени и уговорени мачове, айде, чорбарите ги разбирам, че грухтат тука, но пък другите....
Освен това ме слагаха розов, зелен, бенбен като шъгна нещо за Гонзо, а сега един изрева и айде всички. Гонзо вънка, Гонзо не знам си к'во. Първо от едната страна, после от другата. Айде имайте някакво мнение, не да го поддържате сляпо, обаче поне му дайте някакъв шанс да се развие, да си проличи правилно или не. Щото са ако направим 5 поредни, па и да бием някой "Гранд", малей..... Ще има "Гонзо велик", "Гонзо си взел поука" и т.н.
Днеска изиграхме едно много добро полувреме, много ми хареса играта и ако нямаха късмет Славия, отдавна щеше само да се спомене "резонна победа". Отделно играчите са изморени, несработени, а Йовов май наистина е гадже с Гонзо :mrgreen:
Отделно ни изгониха играч доста рано и отделно не подценявайте Славия толкова. Те по-миналия полусезон биеха наред, след което се сринаха. Е тогава може да се говори за нещо уредено, продадено или просто за спад във формата. Обаче от първия кръг такива глупости.....

Потребителски аватар
lebed4eto
Контакти:

Мнениеот lebed4eto » 09 авг 2011 00:21

marmi52 написа:8-)

5. Дузпа за СЛАВИЯ. Съдията не свири, защото знае как трябва да завърши мача.
6. Най-фрапиращия момент - след рикошет топката някак попада в Галин Иванов от Славия, който остава сам срещу вратаря на Левски. Вместо да шутира във вратата и да вкара, Галин спира и решава да подаде точно там, където няма нито един бял футболист ... Който познава играта на Галин Иванов знае какъв соладжия е. Точно той да реши да подава ... :lol: вместо просто да вкара от няколко метра ?! ... :roll:

Диков ти ли си? Признай си бе човек! :twisted:

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Re: Левски - Славия - 1:0

Мнениеот batmanlevski » 09 авг 2011 01:01

НАЙ-добрия мач за първия кръг.много яко раздаване от страна и на двата отбора.Браво на Левски за мъжеството.най -добрия от сините бяха Рисп,Гаджев,Цветков,Райков и безспорен играч на мача юношата на Барса и най-добро крило в България Тони Калво
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
olfix
Контакти:

Мнениеот olfix » 09 авг 2011 06:41

Аз разбирам разни червени фенчета,които са палили свещи да изгубим този мач,ако може даже да се разформирова и отбора след него,но не мога да разбера левскарските коментари след него...След това първо полувреме,което е едно от най-добрите,които съм гледал-изиграно на един дъх,с много майсторство,със страхотни комбинации,да кажеш,че Левски е играл слабо,не мога да се съглася.А това,че на любителите на теориите за конспирации пак им се привиждат подаръци на В.Стефанов-ами всеки има право на мнение,щом това ви успокоява...
А и още нещо-ако Калво успее да задържи формата и подобри кондицията си да издържа поне по 70-75 мин.с това темпо от първото полувреме,прсто не виждам по какъв начин може да бъде спрян.

wiseman

Мнениеот wiseman » 09 авг 2011 08:24

Четох мнения за Гаджев,че е калпав футболист. Това е факт. Обикновен ботуш е. Освен това е и много долен и прост като човек. Вчера с онова татуирано леке Йовов такива простотий сътвориха тук в Банкя,че ме е срам че съм Левскар. Много прост човек.

Върни се в “Архив”