Славия игра добре.Левски беше неописуемо слаб.
Жалък Гонзо!
Левски - Славия - 1:0
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Mickey Mauser
Re: Левски-Славия 1 кръг на А група
[offtopic]Моля,хора в неравностойно умствено и психическо здраве да избягват контакти с мен[/offtopic]
blue avalanche написа:На "левскарите",които си изтъркаха коленете да се молят Левски да падне:
Ще трябва да изчакате до следващия кръг.Срещу Ч.море може и да ви се отвори парашута...А,може и да се сгромолясате от високо...
На другите:
1.Кой от двата отбора игра 120мин. в четвъртък?Кой от двата отбора остана с човек по-малко в 63 мин.?
2.За първи път отборът играе в този състав!Какво очаквате-тотална доминация?
3.Гаджев няма право да се дзвери по този начин!Ако има проблеми с гнева си-да ходи на терапия!
Гаджев е супер смешен футболист. Трябва да се прегледа.
- blue avalanche
- Контакти:
hrclspr12 написа:blue avalanche написа:На "левскарите",които си изтъркаха коленете да се молят Левски да падне:
Ще трябва да изчакате до следващия кръг.Срещу Ч.море може и да ви се отвори парашута...А,може и да се сгромолясате от високо...
На другите:
1.Кой от двата отбора игра 120мин. в четвъртък?Кой от двата отбора остана с човек по-малко в 63 мин.?
3.Гаджев няма право да се дзвери по този начин!Ако има проблеми с гнева си-да ходи на терапия!
+1
Когато провали контрата в края на мача,кой трябваше да му се дзвери на него?
Добра игра за Левски.....писах ви аз,Гонзо требва да се остави 2-3 години,отбор не се прави за 2 месеца!А тоя Гаджев вярно е ебати и наглеца......как го търпите ,не знам!Не стига ,че спирането на топката и завъртането около нея му отнема за около 1 мин,ами и с претенции......вие затова нямате една свястна контраатака!
Последна промяна от kilobane на 08 авг 2011 22:56, променено общо 2 пъти.
[color=#00BF40]В края на декември 1970 г. ЦСКА е поканен за Коледен традиционен мач на „Ноу Камп”, където българския „армейски” тим попилява Барселона с 4:1 (Жеков -2 и Якимов – 2) пред 75 000 зрители. [/color]
blue avalanche написа:hrclspr12 написа:blue avalanche написа:На "левскарите",които си изтъркаха коленете да се молят Левски да падне:
На другите:
+1
Когато провали контрата в края на мача,кой трябваше да му се дзвери на него?
То само това да беше. Той май се има за Гатузо. Между другото и единият, и другият са егати футболистите. Псевдофутболисти.
Разбирам да сме Англия,където, ако се направи един бойкот и не ходят феновете знаеш ли какво става(както си ходят по 60 000 на мач и изведнъж станат 1000)!А тук от 1000 като станат 100 какъв смисъл ще е?
С билетите от фуболните мачове нищо не се печели,защото,по традиция,не ходят много хора![/quote]
Приятел,няма как да стане защото полувината фенове към батков,а другите сами,и смятай че ще стане побойща както направихи преди години феновете на ЦСКА..Кой ли шеф на фенклуба бяха пребили от някой разделени агидки на цската....ВСИЧКО Е ПАРИ ВЛАСТ ПОБОЙЩА,ЗА КЪКАВ БОЙКОТ МИ ГОВОРИШ?
С билетите от фуболните мачове нищо не се печели,защото,по традиция,не ходят много хора![/quote]
Приятел,няма как да стане защото полувината фенове към батков,а другите сами,и смятай че ще стане побойща както направихи преди години феновете на ЦСКА..Кой ли шеф на фенклуба бяха пребили от някой разделени агидки на цската....ВСИЧКО Е ПАРИ ВЛАСТ ПОБОЙЩА,ЗА КЪКАВ БОЙКОТ МИ ГОВОРИШ?
Последна промяна от ivo82 на 08 авг 2011 22:59, променено общо 1 път.
[wrapimg=]http://sportplayerwallpaper.com/wp-content/uploads/2011/06/Barcelona-champion-2010-2011.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-PiP8qbaljcM/TarYSkZqorI/AAAAAAAAAEA/hu62CrWx7-o/s1600/WEMBLEY-_EQUIP.jpg[/wrapimg]
КЕШ 1992 DREAM TIM
08.01.1994 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
КЕШ 1992 DREAM TIM
08.01.1994 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
- ***cska***
- Контакти:
hrclspr12 написа:***cska*** написа:Mickey Mauser написа:Славия игра добре.Левски беше неописуемо слаб.
Жалък Гонзо!
Вярвай си!Опс забравих,аз съм жалък!Да му е честито на чичо Венци печалбарския фиш!
Ти вземи докажи твърденията си. Чакам доказателства. Искам черно на бяло всичко.
Абе аз дай да повтатям че сестрати е .....па ти иди доказвай че нямаш сестра!
п.с. Нищо лично,доно ми разбра мисълта!
Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!
- цска е оТбора
Г. Иванов, Желев и Борносузов играха за Левски по нареждане на Венци
Това е истината, а вие си се заблуждавайте пак, че сте играли футбол
и съдията знаеше и затова не даде дузпа, та да няма ептем срам
това е истинския Левски, а не този от подписа ми 

“Сегашният “Левски” бе създаден от Държавна сигурност. Татяна Дончева го узакони, тъй като тогава тя беше прокурор в Софийски градски съд. Този отбор, който играе сега, е подмененият “Левски”. Това е нелегитимен клуб. Истинския “Левски” не играе никъде”
- levskiss1914
- Контакти:
ЕЙ ХОРА СТИГА ,ЧЕ ТАРА ТРЯБВА ДА СИ ХОДИ Е ЯСНО,НО НИЕ ПОДКРЕПЯМЕ ЛЕВСКИ, НЕ ТАРА,ИСКАТЕ ЛИ ДА ЗАПРИЛИЧАМЕ НА ТЕЗИ ОТ ПАНЧАРЕВО И ДА БИЕМ ФУТБОЛИСТИТЕ,ДА РЕЖЕМ ГРЕДИТЕ-АЗ ПОНЕ НЕ ИСКАМ.ДАЙТЕ ДА ПОДКРЕПЯМЕ ОТБОРА ЗА ТОВА СМЕ НАЙ ВЕЛИКАТА ПУБЛИКА.
Кажи тогава нещо за мача с Литекс сега. Или за пролетта за първенството нали? Слушам.