Левски - Славия - 1:0
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Sofiaatowern
- Контакти:
Re: Левски-Славия 1 кръг на А група
Лошото е че, ние българите имаме изкривена представа за абстолютно всичко. Вкарал два гола преди еди-колко-си години и сега постоянно трябва да бъде налаган, само защото е описван като легенда по думите на някои фенове, а и треньор. Гонзьо за съжаление не прави изключение. С шуробаджанащина и налагане на вече пенсионери дотук ще стигнат естествено българските отбори. Много се различаваме от европейския манталитет. Кога в европейски отбор ще видите битка между легендите за ключови позиции, налагане и неадекватни смени базирани на пристрастие?
- blue avalanche
- Контакти:
Йовов-придружителя!!Йовов-файтонджията!!!
онова мина... ще ни мъчи още, ама кво да правим? Никой(поне аз така си мисля) няма да си помисли, че вече сме шампиони и сме в групите на ШЛ. За мен няма значение, къде и срещу кого играе ЛЕВСКИ! Аз гледам и искам да гледам Левси дали с/у Реал М за ШЛ или с/у Миньор П за купата няма голямо значение![/quote]
Че защо не си на стадиона ? Аз нямам желание да гледам мачове,които знам как ще свършат още от миналия сезон и после да се радвам,че сме били Перник,виж Реал само да дойдат тук си е събитие,така че ние всички сме фенове ама айде да не се заблуждаваме с тия мачове от България[/quote]
Много просто, защото съм в болница аххх[/quote]
Съжалявам за което
Че защо не си на стадиона ? Аз нямам желание да гледам мачове,които знам как ще свършат още от миналия сезон и после да се радвам,че сме били Перник,виж Реал само да дойдат тук си е събитие,така че ние всички сме фенове ама айде да не се заблуждаваме с тия мачове от България[/quote]
Много просто, защото съм в болница аххх[/quote]
Съжалявам за което
-
THE G.A.M.E написа:Дано второто полувреме да не прилича на онова от Търнава ...
"Белите" не вярвам да си променят играта кой знае колко !
Май, май ....

Уф, умря стрийма от мипс.тв. Някой може ли да предложи нещо?
- blue avalanche
- Контакти:
Предполагам всички са разбрали защо Г.Иванов от Славия стигна до...Славия!

- cska - maina
тоя Галин Иванов кога го взехте 

Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг
tiamat написа:Уф, умря стрийма от мипс.тв. Някой може ли да предложи нещо?
Намерих...