Интересно какво ли би могло да принуди мениджъра Георги Иванов да даде обяснения за някои свои повтарящи се решения?
Например:
1. Защо отново преквалифицира Грийн като централен защитник при наличието на футболисти, чийто титулярен пост е този?
2. Какво налага Христо Йовов да бъде отново титуляр? Колко слаби игри трябва да покаже за да не бъде в стартовия състав? А за да не попадне в групата за даден мач?
3. Какъв провал би го накарал да признае вина? За състава, за тактиката... Ако изобщо понятието тактика означава нещо за него...
Мачът започва...
Левски - Славия - 1:0
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Левски-Славия 1 кръг на А група
Абе не знам за мача, ама тв7 къде го намериха тоз дето държи микрофона
Божкеееее! И Йовов пак е титуляр - язък, пак ще мълча да не дразня половинката
Все пак каквото и да стане ще съм доволен. При загуба на Левски Гонзо мое и да се изнесе, и ще мога отново да викам против вас без риск от това да остана гладен
Ако пък биете Гонзо остава, което не знам - добре ли е или зле за вас, а косвено и за нас
Аре приятно гледане, че снощи си беше е.ло м..ката

Последна промяна от jul на 08 авг 2011 20:00, променено общо 1 път.
ЦСКА си е ЦСКА!
Арсенал е като великите държави - никога не е толкова силен колкото изглежда и никога толкова слаб колко изглежда!
Арсенал е като великите държави - никога не е толкова силен колкото изглежда и никога толкова слаб колко изглежда!
-
- Контакти:
Майкооооу, те ги истинските левскари на стадиона, подкрепят отбора.. Айде, приятно гледане!
Mickey Mauser написа:tiamat написа:ТВ7 почва да кефи яко - като за начало, интервю с психолога на Левски. На кой друг му е хрумвала подобна идея??
Преди време ,често се появяваше..Особено след ...провали..Не са първи.
[offtopic]Хм, не съм я виждал преди... Стори ми се добра идея, просто нещо по-различно от нечленоразделно мънкащи футболисти или треньори.[/offtopic]
Браво пичове-агитката ви е 10 човека по-голяма от тази на Славия!!ЕВАЛА!!
Се и ако ги надпеете-сте голяма работа!!

Се и ако ги надпеете-сте голяма работа!!

Айде само Левски!!!
Пак Йовов прецака ситуацията

Хааааа, Йовов - бижутер!
Божкееееееееееееее
- blue avalanche
- Контакти:
Мразя Йовов!!!!