Това е,има си разпоредби не еди кой си или онзи кой си как бил или как ще или как е.Прочетете на уефа разпоредбите ние нетрябва да сме по различни ама.......... Мислете с главите си не със.....МНого точен и ясен коментар на колегата БРАВОdrughi написа:костенурк написа:Орманджиев ги разбира нещата.
Орманджиев ги разбира нещата колкото феновете на сдружението разбират от футбол.![]()
По последни разпоредби от ФИФА, трябва до последно да се изчака да се види кой играе с топката, независимо дали някой влияе или не на положението, ако човека който играе с топката не е в засада, то такава няма.
Така че, Орманджиев освен да лиже гъза на шефа на Лудогорец, друго не може да прави.
Лудогорец - Локо Пд - 0:0 FT
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Томе, Вальо, трябваше ли да бъде отменен гола в Каварна?
Снощи по канал3 дадоха репортаж от мача Пари Сен Жермен
0:1
Лориен и там имаше почти същатата ситуация играч на ПСЖ имаше в засада даже топката мина покрай него,но СТРАНИЧНИЯ СЪДИЯ НЕ ВДИГНА ЗАСАДА ПОНЕЖЕ ТОПКАТА ОТИДЕ В ДРУГ ИГРАЧ НА ПСЖ който съответно я би страни от вратата.Е как може един път в "нормалната"страна да се вдига,а в другата не се вдига за едно и също положение
Лориен и там имаше почти същатата ситуация играч на ПСЖ имаше в засада даже топката мина покрай него,но СТРАНИЧНИЯ СЪДИЯ НЕ ВДИГНА ЗАСАДА ПОНЕЖЕ ТОПКАТА ОТИДЕ В ДРУГ ИГРАЧ НА ПСЖ който съответно я би страни от вратата.Е как може един път в "нормалната"страна да се вдига,а в другата не се вдига за едно и също положение
drums написа:Снощи по канал3 дадоха репортаж от мача Пари Сен Жермен
един нормален или знаещ съдия изчаква ............Ти направи заключението какво изчаква!
- Марти Камбуров
- Контакти:
Ами нали това е пасивна засада, бе пичове! Карвальо не играе с топката, не пречи на видимостта на вратаря,не пречи на защитник да играе с топката, не извършва нарушение, всъщност Карвальо по НИКАКЪВ НАЧИН НЕ ВЛИЯЕ НА ИГРАТА при гола! Това е, точка!
п.п. папагали, вашето смехотворно и адски пристрастно мнение вече никой не го взима насериозно!
п.п. папагали, вашето смехотворно и адски пристрастно мнение вече никой не го взима насериозно!
Любовта е черно-бяла!
PFC Litex написа:drughi, щом даден футболист който е в пасивна засада покаже, че ще участва в атаката, то същата става активна и флага се вдига, тези правила ги пренаписвате след всеки един мач.
И теб ще питам, защо играча на Висла на тръгна да търси топката след паса?
Не съм гледал тази ситуация за която ме питаш, затова не мога да я коментирам.
За сметка на това съм гледал десетки подобни случаи през последните години, в които съм виждал същите ситуации като гола в Каварна, и в които не е отсъждано засада. Затова съм много ядосан на това отсъждане, защото нашите съдии не знаят правилниците.

kileto написа:drums написа:Снощи по канал3 дадоха репортаж от мача Пари Сен Жермен
един нормален или знаещ съдия изчаква ............Ти направи заключението какво изчаква!
Не,виж той видя,че Карвальо се почеса и така повлия на вратаря,че го препарира с поглед да може Здравко да вкара гола
drughi написа:Не съм гледал тази ситуация за която ме питаш, затова не мога да я коментирам.
Точно тук в тази тема дадох линк на същото.
Преди дискусия си изяснете какво значи пасивност и от там пасивна засада и кога едно състояние преминава в друго. Преди съдията да вдигне флага, Карвальо направи около три крачки по посока летежа на топката, е в крайна сметка съдията вижда същото и вдига, вината за отменения гол е поведението на Карвальо в тази атака.
Последна промяна от PFC Litex на 08 авг 2011 18:59, променено общо 1 път.

- Марти Камбуров
- Контакти:
PFC Litex написа:drughi написа:Не съм гледал тази ситуация за която ме питаш, затова не мога да я коментирам.
Точно тук в тази тема дадох линк на същото
добре, бе литекс, кажи как Карвальо участва в положението, че колкото и да гледам, не ми става ясно?!
Любовта е черно-бяла!
Колеги не си мислете че тази година ще е по различно от другите.Погледнете само Италия може да не стартира, Турция също, Гърция мисля че Олимпиакос и те са застрашени,ще дойде и нашия ред споко ,ама дано ни затрият първенсвото ,Защото ние го заслужаваме хиляди пъти повече от горе споменатите държави!
Марти Камбуров написа:PFC Litex написа:drughi написа:Не съм гледал тази ситуация за която ме питаш, затова не мога да я коментирам.
Точно тук в тази тема дадох линк на същото
добре, бе литекс, кажи как Карвальо участва в положението, че колкото и да гледам, не ми става ясно?!
Колко пъти трябва да го пиша, Карвальо тръгва ли към топката и търси ли позиция за стрелба?