Просто оправдание или факт?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Просто оправдание или е необходимо време ?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

drvasko98
Контакти:

Re: Просто оправдание или факт?

Мнениеот drvasko98 » 08 авг 2011 15:15

Gonzi_407 написа:Оправдава се само човек без образование и с фалшиви дипломи, другите вършат работа!

БЛестящо мнение. Разбира се за големи висоти трябва време, но за елементарни неща не е нужно. Който от нас вече работи знае как е. В началото човек получава и необходимата порция късмет, стига да я заслужи с отношението си към работата и хората около себе си.

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 08 авг 2011 15:36

8-)

Разбира се, че се изисква време, за да се обиграе един отбор. Колкото и добри футболисти да събереш, те трябва поне малко да поиграят заедно, за да се получи играта на отбора.
Това обаче не означава, че нашите треньори и президенти не го използват постоянно като оправдание. Щом има провал излиза дежурното извинение, че отбора още не е сработен, особено, ако провала е в началото на сезона.
Ако имаш предвид Левски - за мен там причината за отпадането им е изцяло в треньорската неграмотност на Георги Иванов !
Незнам кой го е излъгал Гонзо, че става за треньор ... :roll:
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 08 авг 2011 15:56

Естествено, че е оправдание.
В предсезонните подготовки контролите са именно с тази цел обиграване на футболистите и да са готови за първият официален мач.
Обаче.......... нито един наш отбор не прави същото, Играят се контроли срещу някакви сборни отбори които няма как да ти направят отпор. Други пък (Литекс) решиха, че само три контроли ще са достатъчни, което се оказа, че не е така. За справка Реал Мадрид изиграха май седем контролни мача.

Темата е толкова дълга, че едва ли с няколко общи приказки човек може да изкаже всичко.

Това са думи на Берберович вчера след мача на неговия Диусбург и FSV Frankfurt изречени пред наш фен на Литекс който е в Германия и е успял да размени с него някой лаф:
golqmo naprejenie i postoqnno ti4ane
nishto obshto s bg

И говорим за втора Бундеслига.
Нашите футболисти след 60-тата минута вече не могат да ходят по терена, а ние искаме и да играят, е няма как да стане.
Изображение

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 08 авг 2011 16:01

Оправданието е като задника - всеки го има !
Ако в един отбор се работи правилно и има школа няма да се налага да се обиграва !
Отбора има визия и вече за него се търсят конкретни изпълнители с точно определени качества !
Когато нямаш визия и въобще нямаш идея как да трябва изглежда отбора и цялото време на света няма да ти стигне !
Да сте чули Барселона трябва да се обиграва - не ! Просто там е ясно какво се гони и всички работят само затова !
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 08 авг 2011 16:21

Чисто оправдание си е ;) За какво време за сработване на футболистите говорим,след като няма един отбор с едни и същи футболисти в продължение на два последователни сезона :!: За какво време да свикнат футболистите с изискванията и методите на треньора говорим,след като няма треньор задържал се повече от един сезон в един и същи отбор(Илиян Илиев и Балъков май се задържаха повечко време,но не съм сигурен) ;) .
За какво време говорим,след като единствено футболистите от БГ първенството имат 6 месеца в годината за подготовка,от всички европейски първенства :!: :!: :!:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
crazy_one
Контакти:

Мнениеот crazy_one » 08 авг 2011 16:28

За мен това е факт, защото е нужно време (няколко месеци) да се сработи отбора, колкото и големи футболисти да играят в него.
Това твърдение не е вярно или не знам до каква степен за бг отборите, защото те са много под средно-европейската класа.

Пример за отбор на който му трябва време е например ПСЖ, които загубиха първия кръг от Лориен като домакини. Не очаквам парижани да мачкат всичко по пътя си, но мисля че поне като домакин ще се справят с конкуренцията. Но винаги ще попадат на отбори като Лориен, които са много добър колектив и ще губят точки поне тази година, именно защото повечето им футболисти не се познават!!!
LIVERPOOL RULZZ

Потребителски аватар
NIKSANA
Контакти:

Мнениеот NIKSANA » 08 авг 2011 16:50

CTAHKO написа:Чисто оправдание си е ;) За какво време за сработване на футболистите говорим,след като няма един отбор с едни и същи футболисти в продължение на два последователни сезона :!: За какво време да свикнат футболистите с изискванията и методите на треньора говорим,след като няма треньор задържал се повече от един сезон в един и същи отбор(Илиян Илиев и Балъков май се задържаха повечко време,но не съм сигурен) ;) .
За какво време говорим,след като единствено футболистите от БГ първенството имат 6 месеца в годината за подготовка,от всички европейски първенства :!: :!: :!:

във въвеждащият пост.. изрично пиша, че темата е на световно ниво, а не български футбол
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 08 авг 2011 17:21

NIKSANA написа:във въвеждащият пост.. изрично пиша, че темата е на световно ниво, а не български футбол

В такъв случай извинявай :!: Просто прочетох предните постове,видях че всички са за БГ отбори и реших и аз да дам своя принос,относно БГ отборите :)

Потребителски аватар
NIKSANA
Контакти:

Мнениеот NIKSANA » 08 авг 2011 17:25

CTAHKO написа:
NIKSANA написа:във въвеждащият пост.. изрично пиша, че темата е на световно ниво, а не български футбол

В такъв случай извинявай :!: Просто прочетох предните постове,видях че всички са за БГ отбори и реших и аз да дам своя принос,относно БГ отборите :)

просто спам... просто ако гледаме за БГ може да ги плюем.. но аз виждам този период при Моу в Реал или дори, когато Сър-а е взел Ман Ю .. при Ливърпул... навсякъде го има според мен
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 08 авг 2011 17:48

NIKSANA написа:
CTAHKO написа:

просто спам... просто ако гледаме за БГ може да ги плюем.. но аз виждам този период при Моу в Реал или дори, когато Сър-а е взел Ман Ю .. при Ливърпул... навсякъде го има според мен

На някои наистина им трябва време,други толкова си могат :) Колкото време да им дадеш...все си е тая ;)А за Ливърпул не съм много съгласен с теб ;) С едни и същи футболисти + двама нови(Суарез и Керъл),видяхме ги как играеха есента с Ходжсън(13-16 място в класирането)и през пролетта с Далглиш и Стив Кларк ;) Станаха кажи-речи най-успешния отбор за пролетния дял от първенството.
Последна промяна от CTAHKO на 08 авг 2011 17:54, променено общо 2 пъти.

Върни се в “Футбол - Свят”