rzEtw написа:Благой Георгиев, Чавдар Янков, Караславов, Колев, Галин Иванов бяха там на "екскурзия", пътеводительо.
ключовата дума е бяха , остроумния
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
rzEtw написа:Благой Георгиев, Чавдар Янков, Караславов, Колев, Галин Иванов бяха там на "екскурзия", пътеводительо.
WeAreCSKASofia написа:......................
А бе, какво е това панчаревци? Нашия стадион да не е в панчарево случайно? Ние имаме право да ви викаме подуянци, защото стадиона ви е в подуяне!!!
П.С. Прогноза - 1:1.
toffees написа:Момци я ми кажете какво точно значи Герен тоест - думата/израза, месността от където идва името/прякора ако мога така да се изразя на стадион Георги Аспарухов.
Благодаря предварително на отзовалите се.
NIKSANA написа:toffees написа:Момци я ми кажете какво точно значи Герен тоест - думата/израза, месността от където идва името/прякора ако мога така да се изразя на стадион Георги Аспарухов.
1. Ниско място край река, което понякога се залива от вода.
2. Ливада, поляна край село
айде сега бягай да си почешеш зурлата..!
toffees написа:NIKSANA написа:toffees написа:Момци я ми кажете какво точно значи Герен тоест - думата/израза, месността от където идва името/прякора ако мога така да се изразя на стадион Георги Аспарухов.
1. Ниско място край река, което понякога се залива от вода.
2. Ливада, поляна край село
айде сега бягай да си почешеш зурлата..!
Мерси за отговора.
П.П.:2. Ливада, поляна край село, пасише за едър рогат добитък си забравил да напишеш.
NIKSANA написа:айде сега бягай да си почешеш зурлата..!
barbi_vip написа:NIKSANA написа:айде сега бягай да си почешеш зурлата..!
+1 а така колега
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта