15-20 хиляди ще гледат ПАОК - ЦСКА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: 15-20 хиляди ще гледат ПАОК - ЦСКА
ЕДНА ГОЛЯМА "ДЕЛТА" ЗА ГА. И ВНИМАВАЙ ДЖОРКА ДА НЕ СЕ ЗАДАВИШ!!!
гледайте си вашите изяви . Ето едно перфектно оношение от вас за вас. Тодор Батков: Публиката не олицетворява Левски
А иначе има доста да се работи с отбора .Важното е ,че имаха желание за игра .Има време ще се сработят .трябва търпение.
А иначе има доста да се работи с отбора .Важното е ,че имаха желание за игра .Има време ще се сработят .трябва търпение.
Народ ,който не познава историята си няма бъдеще.
Angoff написа:Мърши кво търсите тук ?
Човече,защо пак с "милите"думи започваш?Аз имам чувството,че ти по друг начин не можеш да общуваш.Пределно ясно на всички е кои са ПАОК и че не са кой да е отбор.Показаха на моменти доста технична игра и се получи според мен що-годе добър мач.Все пак всеки мач като този само спомага за сплотяването и обиграването на отбора.Трябва да призная,че това доста повече приличаше на приятелска среща,от колкото Левски-Вердер.Смятам също така,обаче че ПАОК заслужено спечелиха двубоя,но в крайна сметка в такива мачове не е важен резултата.
Дела трябват,а не думи!
Паок-Цска 1-0
Имах възможноста да гледам мача и Паок бяха по-добрия отбор.Пробивните в отбора ни тръгваха от 2-та опорни бековете бяха също зле с "материала".Положенията ни бяха 2 пробив на Удоджи който центрира остро,но пасът му бе пресечен и пряк свободен удар истърван от Златинов.Голът за Паок дойде от пробив при Машадо при центрирането Маркес закъсня и гръцкия играч донесе победата на домакините.
Последна промяна от lisynger на 18 авг 2008 23:16, променено общо 1 път.
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА
storm написа:Едни с ПАОК други с Вердер
i nakraq ot BATE
levski4 написа:Едно е ясно-Сливен са по-добри![]()
![]()
Толкова да си забавен че не знам...Защо не си пишеш в левскарския форум остроумнико?Между другото,това сам ли го измисли или някой ти помогна?Къци например?
За левскарите тук - скучен ли ви стана "еврпоейския отбор" че сте тук да коментирате една наистина приятелска среща?! Щото вашата с Вердер я превърнахте в селска корида--хората ви дойдоха на крака--вие им ги счупихте!Голям имидж си направихте--освен онзи който затвърдихте миналата сряда! трайте и се молете за 27 щото после няма да имате право и приятелските н срещи да коментирате!
Има надежда пичове,нещата изглеждат доста добре.При тая криза и безпаричие.Само Беконо е слабичък и маи е по добре да пуска младия Велинов,маи има хляб в него.Дано по скоро Лупи да се махне.
Re: Паок-Цска 1-0
Анакин--речниковия ти израз издаде промитото ти синкаво мозъче--бягай при БАТко да спинкаш! И си сложи памперс за всеки слъчай 4е оше мирише от сряда!