Левски - Славия - 1:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Как ще завърши мача според вас ?

Анкетата завърши на 09 авг 2011 14:13

Победа за Левски
97
65%
равен
31
21%
Победа за Славия
21
14%

Общо гласове: 149

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Re: Левски-Славия 1 кръг на А група

Мнениеот tevez » 08 авг 2011 16:12

PFC Litex написа:Каква е прогнозата за този мача на вашата фенка (Blue girl, мисля че беше потребителското й име), че обикновено каквото напише се случва точно обратното, а това е "важно" за тотото.

2:0

Потребителски аватар
dxl
Контакти:

Мнениеот dxl » 08 авг 2011 16:14

Мощно 1:0 за Левски с гол на Гаджев или Младенов. А защо не и на Йовов, с което пак ще стане герой. :D

На Гонзо няма да му е лесно да вдигне отбора веднага за един мач. Дори и при загуба, мисля, че няма да го махне Батков толкова бързо. Ще му се гласува повечко доверие, а и освен това трябва време, чисто и просто, за намиране на друг треньор. Сложно си е да махнеш човек с такова лоби сред феновете.

Иначе, притеснява ме, че Левски не създава голови положения. Ама не такива, като на Гаджев - шутове от далече.
Не помня пред Гарата, когато за последно Левски е играел така - да извежда нападателите си зад защитниците, сам срещу вратаря. От Ратко на сам (с изключение на периода на Гарата, но там по-скоро е заради самия футболист, а не заради треньорите) е едно лутане на топката, опити за центриране, меле в наказателното...

Арш е такъв футболист. По-често трябва да го извеждат, а не да го търсят с гръб към вратата.
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".

vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 08 авг 2011 16:16

barbi_vip написа:
Captain Stottlemeyer написа: Победа за "Левски", възможно е и с разлика. :)

еее чак пък с разлика , айде айде надценяване моля те не дърпай дявола за опашката , 2-0 ще свъши или 2-1 ама с разлика.... е зависи какво имаш предвид под "с разлика "де ;)

Колега, написах: възможно е. ;) Едно от условията е ранен гол в наша полза. Иначе за мен всеки резултат с повече от 2 гола разлика е "с разлика", явно не съм се изразил добре. :oops: А че победа дори с половин гол (както се изрази веднъж чичо Митко след един наш мач, когато бихме панчаревци с 1:0), но победа е задължителна. :)
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 08 авг 2011 16:21, променено общо 3 пъти.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Sofiaatowern
Контакти:

Мнениеот Sofiaatowern » 08 авг 2011 16:17

Аз си се майтапя, ама то наистина Йовов е титуляр! Вече спокойно мога да кажа че отиваме надолу с разлика! Аз искренно си го пожелавам, та слез 4-5 мача Гонзьо, йовов и сие да са аут.

rzEtw
Контакти:

Мнениеот rzEtw » 08 авг 2011 16:24

barbi_vip написа:
rzEtw написа:
barbi_vip написа: rzEtw само за твое сведение Русия е на изток а не на запад , научи посоките и тогава. ;)
Германия и Испания за на запад :?

аз това го знам много добре , ама какво ти на екскурзия ли си ходил дотам
Благой Георгиев, Чавдар Янков, Караславов, Колев, Галин Иванов бяха там на "екскурзия", пътеводительо.

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 08 авг 2011 16:35

Трудна победа за Левски 2:1 с гол след 75 минута! Очаквам Славия здраво да се опъне!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
WeAreCSKASofia
Контакти:

Мнениеот WeAreCSKASofia » 08 авг 2011 16:36

Колега, написах: възможно е. ;) Едно от условията е ранен гол в наша полза. Иначе за мен всеки резултат с повече от 2 гола разлика е "с разлика", явно не съм се изразил добре. :oops: А че победа дори с половин гол (както се изрази веднъж чичо Митко след един наш мач, когато бихме панчаревци с 1:0), но победа е задължителна. :)[/quote]

А бе, какво е това панчаревци? Нашия стадион да не е в панчарево случайно? Ние имаме право да ви викаме подуянци, защото стадиона ви е в подуяне!!!

П.С. Прогноза - 1:1.
България значи ЦСКА!!!

Потребителски аватар
barbi_vip
Контакти:

Мнениеот barbi_vip » 08 авг 2011 16:47

Captain Stottlemeyer написа:
barbi_vip написа:
Captain Stottlemeyer написа: Победа за "Левски", възможно е и с разлика. :)

еее чак пък с разлика , айде айде надценяване моля те не дърпай дявола за опашката , 2-0 ще свъши или 2-1 ама с разлика.... е зависи какво имаш предвид под "с разлика "де ;)

Колега, написах: възможно е. ;)

то че е възможно възможно е колега ,ама една забележка аз съм КОЛЕЖКА :oops: ;)
СТЕНЛИ,СИНЯ БЪЛГАРИЯ Е С ТЕБ!

И ПРЕДИ И СЕГА ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 08 авг 2011 16:50

Виж сега, човекът много правилно ти казва "колега". Това е истинското обръщение. И без да те познава, той не е сгрешил. Няма такова обръщение "колежке". Ние сме го измислили. Разбираш?
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
barbi_vip
Контакти:

Мнениеот barbi_vip » 08 авг 2011 16:51

daniel875 написа:Виж сега, човекът много правилно ти казва "колега". Това е истинското обръщение. И без да те познава, той не е сгрешил. Няма такова обръщение "колежке". Ние сме го измислили. Разбираш?

да разбирам ;) добре прав си
СТЕНЛИ,СИНЯ БЪЛГАРИЯ Е С ТЕБ!

И ПРЕДИ И СЕГА ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА

Върни се в “Архив”