PFC Litex написа:Каква е прогнозата за този мача на вашата фенка (Blue girl, мисля че беше потребителското й име), че обикновено каквото напише се случва точно обратното, а това е "важно" за тотото.
2:0
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
PFC Litex написа:Каква е прогнозата за този мача на вашата фенка (Blue girl, мисля че беше потребителското й име), че обикновено каквото напише се случва точно обратното, а това е "важно" за тотото.
vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.
barbi_vip написа:Captain Stottlemeyer написа: Победа за "Левски", възможно е и с разлика.
еее чак пък с разлика , айде айде надценяване моля те не дърпай дявола за опашката , 2-0 ще свъши или 2-1 ама с разлика.... е зависи какво имаш предвид под "с разлика "де
Благой Георгиев, Чавдар Янков, Караславов, Колев, Галин Иванов бяха там на "екскурзия", пътеводительо.barbi_vip написа:rzEtw написа:Германия и Испания за на западbarbi_vip написа: rzEtw само за твое сведение Русия е на изток а не на запад , научи посоките и тогава.
аз това го знам много добре , ама какво ти на екскурзия ли си ходил дотам
Captain Stottlemeyer написа:barbi_vip написа:Captain Stottlemeyer написа: Победа за "Левски", възможно е и с разлика.
еее чак пък с разлика , айде айде надценяване моля те не дърпай дявола за опашката , 2-0 ще свъши или 2-1 ама с разлика.... е зависи какво имаш предвид под "с разлика "де
Колега, написах: възможно е.![]()
daniel875 написа:Виж сега, човекът много правилно ти казва "колега". Това е истинското обръщение. И без да те познава, той не е сгрешил. Няма такова обръщение "колежке". Ние сме го измислили. Разбираш?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта