Левски - Славия - 1:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Как ще завърши мача според вас ?

Анкетата завърши на 09 авг 2011 14:13

Победа за Левски
97
65%
равен
31
21%
Победа за Славия
21
14%

Общо гласове: 149

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Re: Левски-Славия 1 кръг на А група

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 08 авг 2011 15:48

Марми ще ме извиниш, но фактите ти са повече от неаргументирани. Ще ти дам тема за размисъл- миналата есен Славия с кои два отбора игра на кръв? На пролет на кой отбор полегнахте услужливо преди да изиграете мача си с нас? Та сега от какъв зор ще полягате, но този път на нас?,мислиш си, че Тошко ще кихне на Венци- АБСУРД!!! По-съм склонен да вярвам, че Тошко би могъл да кихне за обратното-да излязът славистите със всички сили за да си направи сметка по показанато,какви решения да вземе за треньорския щаб ;)
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

rzEtw
Контакти:

Мнениеот rzEtw » 08 авг 2011 15:49

barbi_vip написа:
rzEtw написа:
blue avalanche написа:"Левски направи добра за българските стандарти селекция, но в мачовете с Търнава се видя, че сините са далеч от желаната форма."
За сметка на това Славия са направо "терминатори",нали?
"Видя се също, че Гонзо е толкова треньор, колкото аз съм космонавт."
Защото Кушев е...какво?
Славия не направи никак лоша селекция. Върнахме си Галин Иванов, който е в топ 3 на крилата в България. Взехме Живко Желев ( доказан защитник ) и Борнусузов, който за България си е идеален. Още няколко млади момчета привлякохме, които поне имат хъс и желание да играят.
Вашата селекция не мога да я коментирам, защото чужденците в България не веднъж са доказвали, че понякога не искат или не могат да играят.

Кушев в сравнение с Гонзо е доста по-интелигентен и е играл в кариерата си дълго време в силни първенство, за разлика от "легендата" ви, което според мен е голям плюс.

е не че нещо , ама Борносузов.....?!?! просто сте супер , а Галин Иванов за да се върне в БГ и то и при вас в Славия за капак , значи толкова му е формата в момента.Треньора ви няма да го коментирам поради простата причина че не съм с наблюдения каквито и да било за него.
Всеки мислещ футболист би предпочел Славия, за да се развие в чужбина. По-добре на запад след 1 година в Славия, отколкото в Турция или Кипър ;)

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 08 авг 2011 15:51

Убеден съм, че след фиаското в Европа отборът ще излезе пределно мобилизиран за реванш, с настъпателна игра от самото начало. Един ранен гол в наша полза би бил много ценен. ;) Победа за "Левски", възможно е и с разлика. :)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
barbi_vip
Контакти:

Мнениеот barbi_vip » 08 авг 2011 15:52

rzEtw само за твое сведение Русия е на изток а не на запад , научи посоките и тогава. ;)
СТЕНЛИ,СИНЯ БЪЛГАРИЯ Е С ТЕБ!

И ПРЕДИ И СЕГА ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА

Потребителски аватар
barbi_vip
Контакти:

Мнениеот barbi_vip » 08 авг 2011 15:54

Captain Stottlemeyer написа: Победа за "Левски", възможно е и с разлика. :)

еее чак пък с разлика , айде айде надценяване моля те не дърпай дявола за опашката , 2-0 ще свъши или 2-1 ама с разлика.... е зависи какво имаш предвид под "с разлика "де ;)

rzEtw
Контакти:

Мнениеот rzEtw » 08 авг 2011 15:57

barbi_vip написа: rzEtw само за твое сведение Русия е на изток а не на запад , научи посоките и тогава. ;)
Германия и Испания за на запад :?

Потребителски аватар
barbi_vip
Контакти:

Мнениеот barbi_vip » 08 авг 2011 16:01

rzEtw написа:
barbi_vip написа: rzEtw само за твое сведение Русия е на изток а не на запад , научи посоките и тогава. ;)
Германия и Испания за на запад :?

аз това го знам много добре , ама какво ти на екскурзия ли си ходил дотам

Потребителски аватар
Sofiaatowern
Контакти:

Мнениеот Sofiaatowern » 08 авг 2011 16:02

Ако Йовов е титуляр, победата ни е в кърпа вързана! Прогнозирам победа с огромна разликата от сорта 3-4-5. А Йовов е изкусен изпълнител на дузпи, така че опитът му ще е много ценен в този европейски мач, и Гонзьо за пореден път ще заложи за головата машина, за която се бият знайни и незнайни европейски клубове. Чух че агитката е подготвила плакати: "Ицо, остани (част II)". :lol:

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 08 авг 2011 16:08

8-)

Венци Стефанов е левскар, а защо полягва и на ЦСКА незнам ... ;) Само се досещам ... :lol:
Миналата есен СЛАВИЯ най-после би ЦСКА и направи "Х" с Левски, защото много години все падахме и вече взе да бие на очи.
Вижте статистиката. Нали не искате да ме убедите, че примерно Черноморец Бургас или Пирин е по-силен отбор от СЛАВИЯ ? Защото акулите и орлетата имат по-добра статистика с грандовете, отколкото СЛАВИЯ ... И не само те !
Ето, затова ви казвам, че в мачовете с Левски и ЦСКА има нещо нечисто през последните 10-12 години !
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 08 авг 2011 16:10

Каква е прогнозата за този мача на вашата фенка (Blue girl, мисля че беше потребителското й име), че обикновено каквото напише се случва точно обратното, а това е "важно" за тотото.
Изображение

Върни се в “Архив”