Просто оправдание или факт?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Просто оправдание или е необходимо време ?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
NIKSANA
Контакти:

Просто оправдание или факт?

Мнениеот NIKSANA » 08 авг 2011 14:15

Здравейте,
в една тема в един от локалните форуми(нарочно не споменавам точно в кой) се зароди мнението, че на един отбор с научени играчи не са му е нужно много време да заиграе така както се иска от него, когато и треньора може да обяснява. С две думи твърдението " нужно е време за да се изгради отбор"/"нужно е време отбора да заиграе така, както иска треньора" всъщност е българско оправдание за простите хорица, които не разбират от футбол. Мислите ли, че това е така. Оправдание ли е необходимостта от време на един отбор от средно-европейско ниво да приеме стилът на игра, който се налага от треньора му или 2 месеца са достатъчно независимо от новите играчи отбора да заиграе така както новият треньор е решил?
Моля за вашите мнения. Пускам темата в световен футбол за да не се приеме за чисто българска, а за цял свят.
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives

hrclspr12
Контакти:

Re: Просто оправдание или факт?

Мнениеот hrclspr12 » 08 авг 2011 14:18

NIKSANA написа:Здравейте,
в една тема в един от локалните форуми(нарочно не споменавам точно в кой) се зароди мнението, че на един отбор с научени играчи не са му е нужно много време да заиграе така както се иска от него, когато и треньора може да обяснява. С две думи твърдението " нужно е време за да се изгради отбор"/"нужно е време отбора да заиграе така, както иска треньора" всъщност е българско оправдание за простите хорица, които не разбират от футбол. Мислите ли, че това е така. Оправдание ли е необходимостта от време на един отбор от средно-европейско ниво да приеме стилът на игра, който се налага от треньора му или 2 месеца са достатъчно независимо от новите играчи отбора да заиграе така както новият треньор е решил?
Моля за вашите мнения. Пускам темата в световен футбол за да не се приеме за чисто българска, а за цял свят.

Българските отбори не са от средноевропейско ниво, а много под него. Нормално е да е така, защото футболистите са принцеси, жени. Те трябва да бъдат галени като девойки, че един ден да се научат да играят футбол. Минават два месеца и са се отпуснали като флегми и пак трябва да се учат.
Винаги е нужно време да се изгради отбор, защото така или иначе отбор се гради две - три години, но нашите треньори не говорят за пълното понятие на думата отбор, а някакво тяхно разбиране. На Запад не е така.

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 08 авг 2011 14:37

Оправдава се само човек без образование и с фалшиви дипломи, другите вършат работа!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 08 авг 2011 14:44

Медийте са виновни, защото хокат футболистите, а това ги натъжава.
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 08 авг 2011 14:49

crap написа:Медийте са виновни, защото хокат футболистите, а това ги натъжава.

И те страдат, затова давят мъката по дискотеките в студентски град. Ужас.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

urkoto

Мнениеот urkoto » 08 авг 2011 14:51

rhaegar написа:
crap написа:Медийте са виновни, защото хокат футболистите, а това ги натъжава.

И те страдат, затова давят мъката по дискотеките в студентски град. Ужас.

Стига глупости, съсипахте им психиката, съдията ни ограби труда, момчетата плачат в съблекалнята!!!
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
KategorieC
Контакти:

Мнениеот KategorieC » 08 авг 2011 14:55

Срам ги е, горките. Не могат да се раздадът на тренировка даже. Затова тайно, нощем, по късни доби поддържат форма и тренират , като "фъргЪт гюбеци и кичеци " . Ама мръсниците БФС, подшушнаха на ушатите и им затвориха една от любимите тренировъчни бази- БИАД! Гадовеееееееее! :mrgreen:
Iustitia non novit patrem nec matrem, solam veritatem spectat!

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 08 авг 2011 14:55

Естествено, че е оправдание. Сравнете Левски как започна миналата година със началото на тази.
Само Левски!

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 08 авг 2011 15:06

siniq_fen написа:Естествено, че е оправдание. Сравнете Левски как започна миналата година със началото на тази.

И тогава само трябваше да затаим дъх и да "видим" на пролет какво ще е...., а сега пак чакаме пролет...
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

Потребителски аватар
NIKSANA
Контакти:

Мнениеот NIKSANA » 08 авг 2011 15:15

оспамихте темата! :roll:
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives

Върни се в “Футбол - Свят”