Според мен проблема в момента е ,че от всякъде се пише и се говори, че ЦСКА е най добрия отбор в България и ще гази всичко и от това играчите си повярваха и си мислят, че ще взимат всеки мач без много много да се напрягат, а така е ясно на всички, че няма да стане.
Надявам се Милен да успее да им втълпи, че ако не дават всичко от себе си, ще имат проблеми и отбора ще губи точки .
Иначе е ясно,че имаме проблеми, но вчера като се замислих малко и ми направи впечатление, че нямаме никаква конкуренция на вътрешните халфове.Освен Галчев и Янчев ние нямаме друг класен халф, а това определено е проблем.
Какво куца в играта на ЦСКА???
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Какво куца в играта на ЦСКА???
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]
-
adams_drugs
- Контакти:
6irokata kra4ka na Sa6ko Tonev sy6to lipsva mnogo.Dano se razvie toq pi4,kato golqm igra4.Zaslujava go
Стига бе ... какво куца аиде спрете се, тепърва започва първенството, бием Локо София като гости и пак има недоволни !!! Вярно е имаше слабости в играта, най-вече през втората част, когато ни беше трудно изнасянето на топката , много брак в играта на Галчев които сбърка много пасове и нямам идея на какво се дължеше , другия на които не му беше ден е Нелсън.Просто Грегари е страхотен футболист но на мача срещу Локото не му се получаваха нещата. Като цяло ЦСКА игра на бавно темпо, а Локото тръгнаха ВАБАНК и за това можеше да си изпатим накрая. Определено в момента Платини е мотора на отбора и това си пролича още с излизането му. Изключително мощен и задържа топката по един страхотен начин,притежава добра техника, много труден за спиране, за играта му с глава и силните му и отсечени удари и с двата крака знаем всички, но за мен най-много играта в ЦСКА я виждат той и Зику , просто дават брилянтни извеждащи пасове и обръщат играта страхотно, личи че имат страхотен поглед върху играта. Моето мнение е,че ЦСКА от мач на мач ще играе все по-добре и по-добре. Ние ще сме шампиони и няма кой да ни спре... Наистина ни трябва поне още един вътрешен халф защото наистина и аз не виждам алтернатива на Галчев или Тошко Янчев, а ако за натрупване на жълти картони някой от тях бъде наказан или някой се контузи или просто в даден мач на някой не му върви играта, тогава какво правим ??? Разчитаме на Адемар които може да играе и като вътрешен халф и П.Стоянов от когото нямам почти никакви впечатления.По темата обаче не смятам че нещо куца в играта на ЦСКА и моето мнение е че още футболистите не са влезли в игрови ритъм, но най-важни са победите, а скоро ЦСКА ще играе много много по-силно ! САМО ЦСКА !!!
catch me ... if you can !
Пак доста негативни мнения. Ще ме откажете скоро да пиша в този форум. Аз просто споделям мнения, а поне 5 човека ми се нахвърлят на главата. Добре бе, момчета, супер играхме. Смачкахме ги Локото! Доволни ли сте сега?
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
- WeAreCSKASofia
- Контакти:
Joni_ написа:Според мен проблема в момента е ,че от всякъде се пише и се говори, че ЦСКА е най добрия отбор в България и ще гази всичко и от това играчите си повярваха и си мислят, че ще взимат всеки мач без много много да се напрягат, а така е ясно на всички, че няма да стане.
Надявам се Милен да успее да им втълпи, че ако не дават всичко от себе си, ще имат проблеми и отбора ще губи точки .
Иначе е ясно,че имаме проблеми, но вчера като се замислих малко и ми направи впечатление, че нямаме никаква конкуренция на вътрешните халфове.Освен Галчев и Янчев ние нямаме друг класен халф, а това определено е проблем.
Трябва да се пише и говори за ЦСКА, трябва да докажем, че сме най-добрия отбор в България, и това, че се пише и говори за тях само трябва да ги мотивира повече!!!!!!!!! Относно темата, първи мач, гости (нищо, че се чувстваха като домакини за пореден път, от 6 000 човека на стадиона 5950 бяха ЦСКА-ри). Аз вярвам в ЦСКА и Радуканов, и нямам никакви притеснения, много добре знаете, че когато трябва ЦСКА играе както трябва!!! Снощи просто си бихме ходом Локото, предполагам така ще е и с/у Черноморец, но и тях ще ги бием, нека дойде мача с Стяуа, и ако там играем както с/у Локото и ЧМ-ец, тогава и аз ще почна с критиките! Но съм сигурен, че още там ще победим Стяуа! В първенството просто трябва да си взимаме протоколно мачовете, както беше снощи.
България значи ЦСКА!!!
На мен от вчера не ми хареса несигурната игра на централните ни защитници много бяха разконцентрирани не изнасяха топката правилно много грешки допуснаха двамата а и както каза и коментатора при по сериозен отбор и натиск ще имаме сериозни проблеми отделно че не са много високи като за защитници!Другия проблем централните халфове както казахте са само 2 ма а и като гледах жалкото представане на Галчев вчера май само Тошко става.
danko_sot написа:Пак доста негативни мнения. Ще ме откажете скоро да пиша в този форум. Аз просто споделям мнения, а поне 5 човека ми се нахвърлят на главата. Добре бе, момчета, супер играхме. Смачкахме ги Локото! Доволни ли сте сега?
Проблемът е, че напоследък след всеки мач пускаш теми с негативна насоченост, все търсиш лошото. Да, трябва да се коментират и тези неща, но след всеки мач ли?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
Момчета, според мен Тошо Янчев даде отговора "между редовете" в изказването си след мача...
Не знам дали сте го гледали, но тогава той каза нещо от сорта, че са били изморени, защото "само тази седмица можехме да наблегнем още на физическата подготовка"....
Мисля, че Йовановски им е спретнал не много леки тренировки в седмицата след мача за суперкупата, затова не изглеждаха добре физически второто полувреме срещу Локомотив Сф.....
А иначе за мен в провеждането на мачовете от страна на треньорския щаб липсва, "куца" или както щете го наричайте само едно едничко нещо....
Много късните смени, това е
Според мен не е никак правилно, при положение че виждаш как второто полувреме нито Платини, нито Нелсън, нито Зику могат да тичат здраво (така беше и в мача за суперкупата) - да държиш на пейката Станислав Костов, Саша Живец или Антон Карачанаков.....Абе изобщо не е никак хубаво да оставяш отбора да му пада КПД-то, заради отпадането физически на някои играчи....
Точно заради това щяхме да получим изравнителен гол накрая с Локомотив Сф, просто хората отпред отпаднаха и започнаха да не покриват дорбе зоните си при започването на атаките на Локо...
Контраста беше Спас Делев, който дори и вече към края на второто полувреме се връщаше доста назад за да пресира и притеснява съперниците, но другите от авангарда нямаха много сили за такива действия...
Правилният ход е веднага освежаване с хора от пейката, всички знаем че особено малките ще изядат тревата за да играят за ЦСКА а в много от тях има сериозни качества и не отстъпват кой знае колко по показатели на тези, които играят сега титуляри:!:
С връщането на Румен, който е в отлична форма ( въпреки че за мен Адемар показа едно добро ниво през по-голяма част от мача) и навлизането в такава на Бандата нещата отзад ще се оправят, в центъра на отбраната не ги мислете много - Коце и Апата имат вече сработка, просто Милен трябва да поработи с тях за 100%-на концентрация по време на целия двубой, а не само в отделни части от мача...
А Кабрера биваше да остане, но това е вече една друга тема...
Не знам дали сте го гледали, но тогава той каза нещо от сорта, че са били изморени, защото "само тази седмица можехме да наблегнем още на физическата подготовка"....
Мисля, че Йовановски им е спретнал не много леки тренировки в седмицата след мача за суперкупата, затова не изглеждаха добре физически второто полувреме срещу Локомотив Сф.....
А иначе за мен в провеждането на мачовете от страна на треньорския щаб липсва, "куца" или както щете го наричайте само едно едничко нещо....
Много късните смени, това е
Според мен не е никак правилно, при положение че виждаш как второто полувреме нито Платини, нито Нелсън, нито Зику могат да тичат здраво (така беше и в мача за суперкупата) - да държиш на пейката Станислав Костов, Саша Живец или Антон Карачанаков.....Абе изобщо не е никак хубаво да оставяш отбора да му пада КПД-то, заради отпадането физически на някои играчи....
Точно заради това щяхме да получим изравнителен гол накрая с Локомотив Сф, просто хората отпред отпаднаха и започнаха да не покриват дорбе зоните си при започването на атаките на Локо...
Контраста беше Спас Делев, който дори и вече към края на второто полувреме се връщаше доста назад за да пресира и притеснява съперниците, но другите от авангарда нямаха много сили за такива действия...
Правилният ход е веднага освежаване с хора от пейката, всички знаем че особено малките ще изядат тревата за да играят за ЦСКА а в много от тях има сериозни качества и не отстъпват кой знае колко по показатели на тези, които играят сега титуляри:!:
С връщането на Румен, който е в отлична форма ( въпреки че за мен Адемар показа едно добро ниво през по-голяма част от мача) и навлизането в такава на Бандата нещата отзад ще се оправят, в центъра на отбраната не ги мислете много - Коце и Апата имат вече сработка, просто Милен трябва да поработи с тях за 100%-на концентрация по време на целия двубой, а не само в отделни части от мача...
А Кабрера биваше да остане, но това е вече една друга тема...

...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!
Тука пълно с тренъори бе!!!
Секи акъл дава!!
Вие елата на един мач-пък кво куца има кой да решава- и със сигурност не сте вие!!един мач и почнахте трагедиите пак!
Вие елата на един мач-пък кво куца има кой да решава- и със сигурност не сте вие!!един мач и почнахте трагедиите пак!

- ruslankonev
- Контакти:
jorovg написа:Не съм съгласен за обвиненията към Зику. Напротив, често се откриваше при разиграването на топката, но не му подаваха често. Също така направи няколко страхотни "тънки" паса, които не се виждат често на БГ мачове. Той все пак е нов играч, нека малко се сработи с отбора, не може да го "подемаме" от първите минути.
Искам да попитам danko_sot дали Нелсън ти хареса повече снощи и дали той имаше нещо смислено в играта си, защото си се насочил изцяло върху Зику.
Локото са толкова умрял отбор, а и с този ранен гол нашите направо отписаха мача в 10-тата минута. Повечето атаки се развиваха на ходом. Това, което ми направи лошо впечатление обаче е умората, която ги налегна след 60-тата минута, дори и при това темпо - ходом.
Напълно съм съгласен с това мнение.За мен просто в този мач бяха толкова сигурни в победата че след първия гол в 3-та минута просто за тях мача свърши или по скоро се доиграваше от наша страна но не и от страна на локомотив и добре че не ни наказаха че лошо.....
1948