Станислав Стоянов приключва 10-я си сезон в Черно море

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
more
Контакти:

Re: Станислав Стоянов приключва 10-я си сезон в Черно море

Мнениеот more » 06 юни 2009 13:12

14 Ноември 2008 написа:Посредствен или по-точно слаб футболист.Има сърце-но само до там.Бил борец.Да но не и футболст.Имал оферти от Славия и Кипър но само той знае за тях.Може да попитате Венци Стефанов. Изключително груб без никаква мисъл в играта.Защо разтрогна по вна на клуба като е толкова верен? Най-малко той може да говори за мача в Щутгарт защото при 0-2 забележете къде беше той и какво направи при първия гол на швабите? Има още много примери за това колко посредствен играч е и нищо сторено запомнящо се за да го нареждаме до ЛЕГЕНДИТЕ на нашия велик клуб ЧЕРНО МОРЕ. А ко в нещо съм сгрешил оборете ме но с конкретни факти. Това съм го извадил от ОЛЕ бг.Много точно мнение.

Посредствен или не винаги е играел със сърце за Черно море.Трябва да се уважават такива играчи а не да се гледа къде е застанал в дадена ситуация всеки греши.Ако нямаше никакви качества мислиш ли че толкова треньори щяха да го търпят в случая не си прав.
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

14 Ноември 2008
Контакти:

Мнениеот 14 Ноември 2008 » 06 юни 2009 13:25

Veso1913 написа:Не го сравняваме като качество на футбола който играе,с легендите на Черно море,а заради голямото сърце и себераздаването му!10 години професионален футбол с един и същ отбор е повод за преклонение.Ако беше толкова слаб,да го бяха освободили,както много други.Но щом играе за морето,значи има качества.Така,че тихо!Не е необходимо да плюеш,за да те забележат. ;)

Нямам желание да ме забеляэват.Цитирах наш фен гледах записа от Щутгарт и се потвърди написаното от него или нямам право на мнение различно от твоето.

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 06 юни 2009 15:07

За играч изкарал 10 сезона при нас, и то винаги играейки с голямо сърце, или хубаво или нищо.

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 06 юни 2009 16:32

То и бандата на обущаря под козирката+ Слави също имат право да викат оставка на Кольо!На тебе това харесва ли ти?Иначе -ДА!Имаш право на мнение!Но поне дори и да перифразираш чуждо мнение,помисли дали няма да обидиш някого.А сега,надявам се волно си засегнал хората които обичат Черно море.Не казвам отделен футболист,защото ако обичаш,обичаш всички и обратното.И аз не харесвам някои играчи,но никой никога не ме е чул да ги плюя.Може да изкажа някакво мнение относно качествата,но никога с лошо.Желая ти само положителни емоции съидейнико! ;)
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 06 юни 2009 17:17

айде стига бе..човек прекарал и дал всичко от себе си за отбора вече 10 години и има хора които го плюят.Добър,лош такъв е Стънката,нормално вече на тези си години да не е във формата от преди 7-8 години,когато в началото си спомням с каква скорост играеше,нормално сега да му спада нивото.Но едно е сигурно и факт,за тези 10 години той винаги се е раздавал и е играл със сърце,каквито футболисти всеотдайни на един клуб са маллко.а аз лично предпочитам да гледам подобни хора,които горят за отбора,отколкото разни наемници,които сме се нагледали през годините,как идват,взимат си парите и дим да ги няма,пресен пример са Периш и Рикардо,въпреки че са добри футболисти.Така че Стънка винаги един от нас
За вас моряци ний живеем...

14 Ноември 2008
Контакти:

Мнениеот 14 Ноември 2008 » 06 юни 2009 18:40

Всеодайност и можене е мн.добра комбинация която в Черно море притежава за момента само Жоро Илиев и донякъде малак Сашко.Всеодайни са Жоро Илиев Ст.Стоянов Т.Колев а можещи Кривия Жоро Илиев Сашко Миро Данчо Милен Борносузов .

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 06 юни 2009 21:22

Миро не е ли можещ и всеотдаен? ;)
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Moriak
Контакти:

Мнениеот Moriak » 06 юни 2009 23:16

Станислав е прекалено голям за да бъде коментиран. Точка.

Върни се в “Черно море”