Локомотив (София) - ЦСКА (София) - 1:2 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
WeAreCSKASofia
Контакти:

Re: Локомотив (София) - ЦСКА (София) - 1:2 FT

Мнениеот WeAreCSKASofia » 08 авг 2011 02:14

Мисля, че Сектор "Г" не беше на ниво тази вечер... относно играчите няма какво да ги коментирам, почти не гледах мача, радостното е, че все пак зехме 3-те точки! Но като цяло агитката бяхме само от към сектор "В", половината сектор - семкари! УЖАС!!! Ние от благоевград бяхме точно до офанзива, та се усети малко атмосфера, иначе пълна скръб!
България значи ЦСКА!!!

Потребителски аватар
krum_kravov
Контакти:

Мнениеот krum_kravov » 08 авг 2011 07:08

kanar4o написа:
krum_kravov написа:Диян Петков е уникален идиот. Заради това, че отказа да даде интервю, Локомотив ще бъдат глобени с 10000 лева по договора с телевизията. Тъп, по-тъп, най-тъп, Диян Петков :)

На мен пък този господин започва да ми допада все повече с всеки изминал мач на Локомотив София. В първите му мачове се съмнявах в качествата му на треньор ,но започва да ме разубеждава в моите съмнения.

Качествата му на треньор нямат нищо общо с възпитанието. И като футболист някога си беше простак.

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 08 авг 2011 07:40

Първо той си даде интервюто и второ, той си беше страхотен футболист, и в момента е един доста добър треньор.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 08 авг 2011 09:15

Encore написа:БНТ завинаги ! Коментатора : "Спас Делев открива акаунта на ЦСКА " :lol: :lol: :lol:

Или пък "Нелсън с топката...навира се между шамарите, където е вече Делев...." :)
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
james
Контакти:

Мнениеот james » 08 авг 2011 09:17

Bourgas написа:Първо той си даде интервюто и второ, той си беше страхотен футболист, и в момента е един доста добър треньор.

Много добър треньор за противниците ;) Вместо да излезе и да размаже тая разбита команда ги направи да се чувстват като футболисти.

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 08 авг 2011 09:34

james написа:
Bourgas написа:Първо той си даде интервюто и второ, той си беше страхотен футболист, и в момента е един доста добър треньор.

Много добър треньор за противниците ;) Вместо да излезе и да размаже тая разбита команда ги направи да се чувстват като футболисти.

пич ако аз бях радоканов щях да излеза вместо с зико с костов от дясно с карчнаков от ляво с живец а халфове стоянов и галчев щяхме да ви вкарам,е девед гола тия ве сажалиха и вобще не тичаха не че немогат просто прецениха че локомотив не засложава повече осилия бихме ве на ходом ;) при всяко вдигане на оборотите наставаше ужас в ващо наказателно поле така че радваисе че ви вкараха само два 8-)
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 08 авг 2011 09:59

[offtopic]Кико, моля те бе братче.... :cry:[/offtopic]
[/center]

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 08 авг 2011 10:02

james написа:

Ти във кой свят живееш ? Случайно да не идваш от паралелна вселена , където Локо СФ - играят хубав футбол , мачкат противника и само злите съдии им пречат ?
Първо , съдията ни бил подкрепял за някакви СМЕШНИ симулацийки .
Второ , къде го видяхте - това че имате някакъв шанс , пък чак сте щели да ни размажете :) :) :) ?

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 08 авг 2011 10:31

stussy написа:Не се косете,откакто Голяма Радукана пое нещата всичко е по план... :lol:
Футболистите бяха тежки, но на мача с СТЯУА ще са фортуни...казвам ви че се скриха и се подготвят...
Голяма Радукана е голем хитрец знам го от един приятел ;)

"Фортуни" е...какво?
А може би,фъртуни? :oops:
А,може би,трябва да отваряш повечко Букварчето,вместо форумите...

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 08 авг 2011 10:41

blue avalanche написа:
stussy написа:Не се косете,откакто Голяма Радукана пое нещата всичко е по план... :lol:
Футболистите бяха тежки, но на мача с СТЯУА ще са фортуни...казвам ви че се скриха и се подготвят...
Голяма Радукана е голем хитрец знам го от един приятел ;)

"Фортуни" е...какво?
А може би,фъртуни? :oops:
А,може би,трябва да отваряш повечко Букварчето,вместо форумите...

Като се замисли човек, Фортуна също трябва да е на страната на ЦСКА в мачовете срещу Стяуа :)
[/center]

Върни се в “Архив”