Какво куца в играта на ЦСКА???
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Какво куца в играта на ЦСКА???
засега немахте проблем,защото беше български съдия.23-та минута нарисуван жълт картон за к.стоянов,32-та минута дузпа за локото...това е само до средата на 1-во полувреме!!!незначителни фалове в центъра на терена свирени за едните и несвирени за другите.3-4 фала в центъра се дават само в едната попсока и мача отива по дяволите.
И аз им вярвам. Но с тази игра, нямаме шас срещу Стяуа. Трябва да подобрим играта и ако трябва във важните и решителни мачове Зико да сяда на пейката. Поне докато не е в оптимална форма. Защото срещу слабите може и да мине номера, ако един човек не бяга много и не помага много , но срещу силен съперник трябва пълно себераздаване от целият отбор и много бягане от всички , иначе няма да стане. Нали виждате как в Ман н Бербатов не играе в големите мачове, а вместо него Фърги пуска хора като Парк например. Нищо че някои му викат житен бегач
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
- redstarred
отдавна разправям ,че на Радуканов не му е мястото в ЦСКА,но ме обвиняват ,че съм съм бил от Литекс и за това съм пишел така.сега все повече хора започват да споделят моето мнение,този човек си прави експерименти и сега се учи ,но това е ЦСКА ,а не опитно поле така,че колкото по-скоро се махне от отбора толкова по-добре за нас и по-зле за Литекс и Левски
Не съм съгласен с изказаното по-горе мнение, че вътрешните халфове не стават.Янчев няма и смисъл да го критикуваме, за Галчев мисля, че не притежава огромни футболни качества, но винаги играе със сърце и желание и в дефанзивен план се справя много добре.Най-съгласен съм с изказаното мнение за Зику - не се движи достатъчно, не се връща назад да поема топки и организира.Но пък точно снощният мач си беше една голяма заблуда и няма как да е барометър.Сигурно сте забелязали как половината ни атаки преминаваха на ходом, поеме топката някой след центъра и има възможност за бърза атака - подавайки или тръгвайки в индивидуален пробив, но вместо това въпросният футболист се спира и 5 секунди чака без да се движи, все едно е адска жега и спира за малко отдих.Само че не беше горещо, а и я няма умората от много изиграни мачове.Според мен това си беше чист фалш
Защитата обаче определено е много слаба.Двойката централни бяха трагични, Бандата още не е в кондиция, само Адемар ми хареса.Там няма никаква заблуда, дано подписващият днес Халилович става на работа и внесе стабилност, че не ни чака нищо хубаво.

Стоян Балтов - доблестен мъж, страхотен човек, безценен приятел.Почивай в мир, Тека!
vaskonti написа:Проблемът на 99% е защитата. Честно казано предпочитам защитна двойка от Джони(когото изгонихме) и тоя новия словенец, дето ще подписва днес. Стоянов е станал отвратителен защитник с много рискови изяви, а Попов просто е... почти приличен за А група, но нищо повече.
Зику по принцип е много класен играч, вчера го показа в някои моменти, дори и на ходом. Дано Радуканов успее да изкара най-доброто от него, дано и Мораеш заиграе по-скоро...за нас.
от две години няма мач в който да няма аванта за цска,особено в България.
УКАЗА за създаването на цска е при указа за раздаването на куфарчета,разбра ли vaskonti?????????????????????
- ***cska***
- Контакти:
redstarred написа:отдавна разправям ,че на Радуканов не му е мястото в ЦСКА,но ме обвиняват ,че съм съм бил от Литекс и за това съм пишел така.сега все повече хора започват да споделят моето мнение,този човек си прави експерименти и сега се учи ,но това е ЦСКА ,а не опитно поле така,че колкото по-скоро се махне от отбора толкова по-добре за нас и по-зле за Литекс и Левски
Бегай се

Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!
wsxedcrfv написа:vaskonti написа:Проблемът на 99% е защитата. Честно казано предпочитам защитна двойка от Джони(когото изгонихме) и тоя новия словенец, дето ще подписва днес. Стоянов е станал отвратителен защитник с много рискови изяви, а Попов просто е... почти приличен за А група, но нищо повече.
Зику по принцип е много класен играч, вчера го показа в някои моменти, дори и на ходом. Дано Радуканов успее да изкара най-доброто от него, дано и Мораеш заиграе по-скоро...за нас.
от две години няма мач в който да няма аванта за цска,особено в България.
УКАЗА за създаването на цска е при указа за раздаването на куфарчета,разбра ли vaskonti?????????????????????
Ок, готов ли си да вземеш 10 000лв? Само трябва да намериш това куфарче и да го покажеш!

[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
Много е рано да се правят изводи за състоянието на отбора,но вчера с изключение на първите 15 минути на първото полувреме и някой моменти от второто ние играхме слабо.Платини-Делев са много добър тандем,личи си,но Зику не се вписва в цялата схема до момента.Да,браво за гола му,беше страхотен,личи си,че има добра техника,умее да борави с топката,научен футболист е.Но е бавен и не се включва в атаките успешно и в защита не се връща.Все още е далеч от играта на Маркиньос,но нека му дадем време,мисля,че има много потенциал в него,макар,че бях песимист при пристагането му в България,мисля,че ще се подобри.В този отбор има много потенциал,както и в Г-н Радуканов като треньор.Вярвам,че с течение на времето нещата ще се изчистват.А за Стяуа нека мислим след Черноморец,все още е рано.
Поклон пред най-великия български отбор за всички времена!!!
Не съм съгласен за обвиненията към Зику. Напротив, често се откриваше при разиграването на топката, но не му подаваха често. Също така направи няколко страхотни "тънки" паса, които не се виждат често на БГ мачове. Той все пак е нов играч, нека малко се сработи с отбора, не може да го "подемаме" от първите минути.
Искам да попитам danko_sot дали Нелсън ти хареса повече снощи и дали той имаше нещо смислено в играта си, защото си се насочил изцяло върху Зику.
Локото са толкова умрял отбор, а и с този ранен гол нашите направо отписаха мача в 10-тата минута. Повечето атаки се развиваха на ходом. Това, което ми направи лошо впечатление обаче е умората, която ги налегна след 60-тата минута, дори и при това темпо - ходом.
Искам да попитам danko_sot дали Нелсън ти хареса повече снощи и дали той имаше нещо смислено в играта си, защото си се насочил изцяло върху Зику.
Локото са толкова умрял отбор, а и с този ранен гол нашите направо отписаха мача в 10-тата минута. Повечето атаки се развиваха на ходом. Това, което ми направи лошо впечатление обаче е умората, която ги налегна след 60-тата минута, дори и при това темпо - ходом.
И аз мисля,че проблема е в халфовете,прекалено лесно ги преминават.В мача срещу Литекс беше същото.Делев мисля трябва леко да слезне на земята.Няколко пъти осра чудесни атаки с прибързани удари,грешни пасове,излишно задържане на топката.Засега не се получава играта от пролетта,но има време и знаем,че момчетата го могат.След няколко победи ще дойде успокоението и дано играта се оправи.Успех!