Ливърпул - Валенсия

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Liverpool forever_95
Контакти:

Re: Ливърпул - Валенсия

Мнениеот Liverpool forever_95 » 08 авг 2011 08:19

RedMagic написа:Е, какво ви казах ? Всички вече казвате, че Даунинг е страхотен, невероятен, брилянтен... Иначе отначало имаше доста критици, които казваха, че е слаб футболист, че е адски надценен и че с 20 млн. е можело да вземем Мата, като според мен точно той е надценения, не Даунинг. Аз не видях абсолютно нищо от Мата, само направи един финт там до тъчлинията, но нашите го принудиха да върне топката чак към бека. Само това видях от него за цял мач. Докато Даунинг както каза колегата liverpool96 не спираше да тормози ту левия, ту десния бек на Валенсия. Много движение от него, постоянна смяна на постовете, много опасни атаки преминаваха именно през него. Казах ви, че Даунинг ще започне кариерата си в Ливърпул бляскаво и ще бъде изключително важен футболист за нас, е, сега се уверявате, че думите ми са били истина. Само чакам потвърждение за добрата игра на Даунинг от Джон Барнс, защото имено той е най-големият критик на Стюърт...

От Джонито хубава дума за Даунинг няма да чуеш :mrgreen: Освен ако не вземе да вкара в първите 6 мача 6 гола, което за крило ще е невероятно, но Барнс пак няма да го признае :mrgreen:

john barnes

Мнениеот john barnes » 08 авг 2011 09:04

само да кажа,че валенсия са доста назад с подготовката и не бива да се заблуждавате от резултата...има много неща за доизчистване като стил на игра...за даунинг кво да кажа-направи 2-3 паса,голяма работа станала...20млн.паунда,остана и да не може да я подава!
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 08 авг 2011 09:42

От два месеца повтарям ,че Мата не е точния човек за нашия отбор,не е типичното бързо крило ,което търсихме.Даунинг ще ни свърши много повече работа на този пост.Тука се изписаха сумати страници за тоя Мата,за пореден път се убеждавам ,че много от нашите фенове говорят наизуст,силно искат някой играч а не са запознати с качествата му :) ако феновете тук масово започнат да споменават и искат даден играч и останалите се прикрепят към тях въпреки че не са му гледали и един мач :)
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
vlady
Контакти:

Мнениеот vlady » 08 авг 2011 13:40

На какъв език да ви се обесни на вас малолетни разбирачи че тези 15-20-30-40млн. паунда са инвестиция в бъдещето , дават се за млади и талантливи играчи от които се очаква да бъдат ключови фигури за отбора в "БЪДЕЩЕ". Никой не очаква да блеснат още първия мач , ако искате отбора да купува звезди станете фенове на Реал,Барса,Милан,Интер .. Това е начинът на Ливърпул , примери има много - Барнс е единия (специално го казвам за критикаря с въпросния никнейм). Всичко което е спечелил отбора през годините е било по този начин , със собствено производство - купуват материал и изкарват продукт ! Всички нови попълнения са класни играчи с потенциал , не е нужно да блестят , никой нормален фен на отбора не иска да блестят , цялата философия е да се направи колектив - всеки да играе за отбора , за човека до него , така се играе футбол и затова британците и другите северни народи са идеални за Ливърпул , може да не блестят но са в пъти по полезни на отбор от една латино звезда , която утре ще се махне за да лапа пари в Барса или Реал. Откакто Ливърпул остави британското в себе си за да прогресира не сме видели и една титла , ФА Къп чат-пат ако другите отбори не им се играе там. Единственото хубаво нещо беше 2005 , но както и да го гледаме късметът играеше важна роля тогава , просто отборът показваше висока мотивация и дух. Яд ме е само че Ж.Улие не си я спечели - беше неговия отбор , Бенитез намаза от цялата работа а в последствие се видя колко "голям" треньор е .

john barnes

Мнениеот john barnes » 08 авг 2011 16:52

Владко,айде да ми обясниш-адам е на 26г. а даунинг е на 27г.това ли са ти младите таланти??? единствения млад е хендерсън...
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 08 авг 2011 17:36

john barnes написа:Владко,айде да ми обясниш-адам е на 26г. а даунинг е на 27г.това ли са ти младите таланти??? единствения млад е хендерсън...

Керъл на колко е? Децата от школата дето ги налага на колко са? Ти какво, като Арсенал детска градина ли искаш да станем?? Най-силните години на един футболист са точно 26-7-8

Потребителски аватар
vlady
Контакти:

Мнениеот vlady » 08 авг 2011 18:02

john barnes написа:Владко,айде да ми обясниш-адам е на 26г. а даунинг е на 27г.това ли са ти младите таланти??? единствения млад е хендерсън...

Да не би да ме познаваш лично за да ме наричаш "Владко" ?! На 26-27г. започват най-силните години за един мъж като цяло , освен това да съм нарекъл поименно "този и онзи са млади таланти". Казах го в прав текст - с деца не споря и който иска звездни трансфери да смени отбора !

Потребителски аватар
vlady
Контакти:

Мнениеот vlady » 08 авг 2011 18:04

Това че примерно ти си на 12-15г. и за теб 26-27г. е много си е лично твой проблем ;)

john barnes

Мнениеот john barnes » 08 авг 2011 19:35

искренно ме развесели и ти благодаря,че ме подмлади със поне 20 години...Владко.

Потребителски аватар
JalkiSte
Контакти:

Мнениеот JalkiSte » 08 авг 2011 20:43

Пич, започваш с агресивно мнение, с което обиждаш повечето от писалите преди теб, на всичкото отгоре го считаш за меродавно, че и се палиш как ти викаме :lol: Ми като си се написал Влади няма да ти викаме Стоян :roll: Логично е някой да не са съгласни с направените трансфери, други да са.Аз продължавам да твърдя, че Керъл и Хендерсън не си струват парите.Челси взеха Лукаку за по-малко пари от Хендерсън, а той е и по-млад, и по-доказан според мен ... голмайстор на белгийското първенство, а Хендерсън е младежки национал на Англия.А и нападателите струват повече по принцип.И Керъл може да е голям талант, ама Агуеро струва само с 3 милиона повече, а той е вече доказан класен футболист, а не да се чудим дали ще стане или няма да стане играч от него.Сега дали ще се впише в Англия не се знае, ама то това не определя трансферната цена.На всичкото отгоре тия пари ги дадоха Сити, които по принцип харчат много повече от реалната стойност на един играч.Само тези факти трябва да ти говорят, че сме взели Керъл на доста висока цена.Това е МОЕТО мнение и не ми пука дали си съгласен с него.Ако не ти харесва - сменяй форума.
Стоян Балтов - доблестен мъж, страхотен човек, безценен приятел.Почивай в мир, Тека!

Върни се в “Ливърпул”