СПАМ
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
- Silvena Dimova
- Контакти:
Re: СПАМ
Това с цитирането не ми се удава все още...
Silvena Dimova написа:Като съм дебела и грозна, по-малко човек ли съм ? ;( За футболните му качества не приемам лоши думи!
аааааа, не... точно обратното! повече човек си! прекалено много, за да бъдеш обхваната в представите ми и да добия стройна представа за нещата
е, не че нещо.... ама повече е учен да руши играта, отколкото да я гради... не е ли верно

-
ShooterMan
- Контакти:
Моряците остават едноличен лидер и след днешните мачове
.Още минимум 24 часа Черно Море ще е 1-ви 
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Преди 30 години (1981г.) бяхме водачи в класирането до 11 кръг.
-
ShooterMan
- Контакти:
Гледах Локо Сф и ЦСКА сега,макар и старт да е-те играха с целия си наличен потенциал....Може пак да се окичим с медал съвсем спокойно.Можем и да сме лидери до 11-тия кръг отново...но аз мисля,че бием ли Левски ще зимуваме в 3-ката.Както казах-в България и нашата действителност пилците се броят наесен момчета,не напролет.Напролет се броят организациите,там където Черно Море не е силен или по-точно не иска да бъде.Заемем ли позиции есента - в Европа сме.Ето,вижте само 1-вия кръг - абсолютно всички кандидати за 4-тото място се издъниха,никой не победи,само Черно Море взе 3 точки.Как ви се струва това?Победа в събота с последващи задължителни победи във Враца и над Миньор тук...това е формулата за медала.Но затова знайте - всички трябва да се раздадем на максимално събота,ние на 120%.Левски са в психически нокаут,Батков иска да сменя Гонзо,трябва му една загуба,за да го уволни...дали пък няма да го остави сам,без рефери за помощници в Ада на Тича?И ако наистина направим Ад - дали ще оцелеят те в него?Ако играчите трябва да дадат 100%,ние трябва 120%.И още нещо ще си пожелая - нека тъй смелия в мутренските години Антон Генов да получи наряд за мача,нека...убеден съм,че и тъч грешен в наша вреда няма да посочи,ще е кротък като писенце 
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
трябва да накараме силвена да каже на даниел да направи някоя дузпа и за нас, защо сме го внедрили в левски иначе
абе аз съм оптимист..... ще бием със сигурност на 100%
абе аз съм оптимист..... ще бием със сигурност на 100%

@г-жа Димова: Ясно ни е (поне на повечето от нас), че Вашия съпруг е видял тази стъпка (Варна->Подуене) като положителна в професионалната му кариера, и това е част от обидата -- по-малката част. Нормално е да иска да се развива и да върви нагоре, и ние това сме искали за него и всички юноши на клуба. Естествено, като играч на Левски има по-голям шанс да бъде повикан в националния отбор (защото това е "гранд") и да бъде забелязан/трансфериран на запад (защото като "гранд" участват всяка година в евротурнитирите). Този факт, обаче, не му дава правото да сътворява абсолютно неадекватни изявления, способни да заличат и най-топлите чувства, които моряците са изпитвали към него.
От друга страна, ако Димов е направил този ход от чист прагматизъм и див кариеризъм, изумява ме неговата недалновидност и грешна преценка на ситуацията. По времето на трансфера му титуляри като опорни халфове в Левски бяха Гаджев и Грийн, даже ако не се лъжа Гаджев и Йовов, защото Грийн трябваше да покрива дупки в защитата. Гаджев е втори капитан, юноша на отбора, несменяем дори като е най-слабия на терена. Грийн е скъпо платен чужденец, един от първите в списъка титуляри дори и да не в във форма. След това идват Огнянов и Балтанов, юноши на клуба, които правят по един добър мач от дъжд на вятър, но "имат опит" и на практика Дани се бори за място на резервната скамейка с тях. Следват по-малко мачове, по-незабележим дори и в "по-голям" отбор, две грешки и на пангара.
Тук му се прощаваше, защото сме по-толерантни, особено към нашите възпитаници. В Подуене искат титла и фурор в Европа всеки сезон, ако едното не се случи има изкупителни жертви и Дани Димов е точно такава. Пресни примери за обещаващи млади футболисти, впоследствие съсипани там, има много -- Иво Иванов (обявен за най-добрия защитник в А група преди трансфера си), Тодор Христов (откритието на А група за миналия сезон), Кирил Акалски (вратар, взет за титуляр; дори и в групата не попада). "Пробутват" и обещаващи техни таланти като Горанов, от които можещи и знаещи треньори като "левскаря" Илиян Илиев умело се възползват. Левски е машина за пари и унищожаване на футболното бъдеще на много млади момчета.
Разбира се, че привържениците на Черно море ще считат Даниел Димов за предател, и това не е присъщо само за футбола. Не се учудвай, това е естествено -- настъпиш ли ако, подметката се цапа и мирише. Неминуемо.
Аз не го мразя, но не го и харесвам (вече). Както един колега беше казал, той е г-н Никой. Бих го приел обратно, ако публично се извини и признае, че е направил грешка. Млад е, случват се такива неща. Но в момента отбора няма нужда от него. Имаме Камазола, Петков, Жоро Илиев (който очаквам да е титуляр като опорен халф този сезон), Симеон Симеонов, Станислав Стоянов, Християн Попов. Шестима играчи в конкуренция за две места е предостатъчно, не ни трябва Димов. Не че се е засилил към нас де, просто поредната конспирационна теория
От друга страна, ако Димов е направил този ход от чист прагматизъм и див кариеризъм, изумява ме неговата недалновидност и грешна преценка на ситуацията. По времето на трансфера му титуляри като опорни халфове в Левски бяха Гаджев и Грийн, даже ако не се лъжа Гаджев и Йовов, защото Грийн трябваше да покрива дупки в защитата. Гаджев е втори капитан, юноша на отбора, несменяем дори като е най-слабия на терена. Грийн е скъпо платен чужденец, един от първите в списъка титуляри дори и да не в във форма. След това идват Огнянов и Балтанов, юноши на клуба, които правят по един добър мач от дъжд на вятър, но "имат опит" и на практика Дани се бори за място на резервната скамейка с тях. Следват по-малко мачове, по-незабележим дори и в "по-голям" отбор, две грешки и на пангара.
Тук му се прощаваше, защото сме по-толерантни, особено към нашите възпитаници. В Подуене искат титла и фурор в Европа всеки сезон, ако едното не се случи има изкупителни жертви и Дани Димов е точно такава. Пресни примери за обещаващи млади футболисти, впоследствие съсипани там, има много -- Иво Иванов (обявен за най-добрия защитник в А група преди трансфера си), Тодор Христов (откритието на А група за миналия сезон), Кирил Акалски (вратар, взет за титуляр; дори и в групата не попада). "Пробутват" и обещаващи техни таланти като Горанов, от които можещи и знаещи треньори като "левскаря" Илиян Илиев умело се възползват. Левски е машина за пари и унищожаване на футболното бъдеще на много млади момчета.
Разбира се, че привържениците на Черно море ще считат Даниел Димов за предател, и това не е присъщо само за футбола. Не се учудвай, това е естествено -- настъпиш ли ако, подметката се цапа и мирише. Неминуемо.
Аз не го мразя, но не го и харесвам (вече). Както един колега беше казал, той е г-н Никой. Бих го приел обратно, ако публично се извини и признае, че е направил грешка. Млад е, случват се такива неща. Но в момента отбора няма нужда от него. Имаме Камазола, Петков, Жоро Илиев (който очаквам да е титуляр като опорен халф този сезон), Симеон Симеонов, Станислав Стоянов, Християн Попов. Шестима играчи в конкуренция за две места е предостатъчно, не ни трябва Димов. Не че се е засилил към нас де, просто поредната конспирационна теория
-
ShooterMan
- Контакти:
Аз пък искам да ги бием така,че да не може г-н Легендата да се измъкне мазно мазно за сметка на някой друг.Искам да го разкрием в пълното му безкадърие.Слушайте как се самоизтъква - Аз,Аз,Аз какво съм направил,пълен смях,където има самоизтъкване-има комплекси,чувство,че не го уважава никой вече и затова Аз това,Аз онова...А най-много ми е смешно с вечното "трябва да сме мъже",все едно си го казва в огледалото всяка сутрин
.Уникален човек е Гонзо,следя му кариерата откак се пръкна от Лаута - винаги е бил такова егоистично леке,нагъл и безочлив.Слушам лафа "не може излизането на Милиев да води до дезорганизация" - е,кой е виновен?Примерно при нас - Сашо получава помощ на тъча,веднага Камазола отива и попълва...абе този е треньор колкото и космонавт,но поне е мъж(макар и само според неговите си разбирания) 
И след днес останахме лидери в класирането 
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
-
ShooterMan
- Контакти:
yavurescu и всички останали тука трябва да сме наясно с най-важното - както Silvena Dimova си каза,тя е също от Черно Море,т.е. част от семейството на Черно Море.За едно не съм съгласен с нея,но не исках да влизам в полемика точно тогава,но ще й го кажа сега.Тъй като минавах за най-големия фен може би на Даниел Димов...Повярвай ми,бях супер доволен когато Даниел взе капитанската лента от Жоро Илиев в Стара Загора и бях доволен,че отиде и би онази дузпа,която изтърва.Видях как лентата "Капитан" минава от ръката на моряк на друг моряк и в решителния момент той отива и бие дузпата,докато едни други се изпокриха и им се развързаха обувките-Адемар и Тиаго.И 10 дузпи да беше изпуснал капитан Димов щях да го аплодирам.Защо ти казвам това (колежке
),защото каза,че Димов не ни бил най-голям любимец.Не е вярно.Чувства на разочарование и яд не се появяват към някой за който не ти пука.Адемар отиде в ЦСКА-тук името му даже не е било споменавано,просто защото и тогава,и сега-не ни е пукало особено за него.Докато за Даниел беше точно обратното.А заболя,че поставя някакви си фенове на Левски пред нас.Защото за тях той значи точно едно нищо,едно селянче отишло от Варна в София,а за нас-значеше наистина много.Но тогава Зеления си спомням,че каза една мъдрост - ами ръководството?!?Кой каза ДА на това най-котирания ни играч и надежда да отиде там,в Подуене?Кой е тоя...продажник.2-3 години им гледам изпълненията - от това как наеха бездарник за лекар,назначиха един меко казано неадекватен треньор като Прическата,позволиха на един повече от футболист в лицето на Кривия да си замине(по-точно да го изгонят)...въпреки,че Кривия беше повече от половин отбор поне тогава...през това как заради жълти стотинки по поддръжката оставиха тревата на стадиона да се съсипе и цял сезон да ритаме на кочина и епилога-там в тунела на В.Левски,когато след като не взеха адекватни мерки преди мача да не се назначава БГ съдия...въпреки,че ние тука зовяхме да наемат чужд рефер и,че тоя идва с поръчка...та накрая ни и изложиха там с побоя,не че са го нанесли,а,че ги видяха и хванаха..и после-избягаха
.Тъй,че медала е двустранен както се казва,нали?Нека попогледнем другата страна