Сектор Б

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Phoenix_
Контакти:

Re: Владимир Владимиров (гугутката ) и ролята му на "герена"

Мнениеот Phoenix_ » 08 авг 2011 00:15

Това което, чета тук и във форума на Левски ме довежда до следния извод.. Цялата тая сган.. чорбари, левскари и т.н.. дето са някви комплексари в живота, плюнки и недорасляци си другаруват и ходят да си избиват комплексите по стадионите.. Тука някви чорбари ми обясняват как си пият ракията с Гугутката.. днеска някъв друг разбирач ми обяснява за бай Петко.. на други места виждам фенове на Левски да говорят за пропадняците от чорбарската агитка.. ПЛЪХОВЕ ПРОСТИ, ХОДЕТЕ СИ НАПРАВЕТЕ НЯКЪДЕ СЕЛО И СЕ ТРЕПАЙТЕ ПО ЦЯЛ ДЕН. Тука е град, хората са цивилизовани..

Във форума на Левски чета някви такива неща

Той когато е ходил на мачове и се бил за ЛЕВСКИ, ти еди к'во си...

ЕБАХТИ ДЕБИЛИТЕ... БИЛ СЕ ЗА ЛЕВСКИ :mrgreen: :mrgreen: ... тоя к'во възтание ли е дигал... Майка ви деба проста.. ще ви застигне закона някой ден вас.. нищо, че няма да е скоро..

И като за финал.. на стадиона може да продължите да си правите простотиите, но в живота винага ще сте утайка. УТАЙКА!

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 08 авг 2011 02:09

Phoenix_ написа:Това което, чета тук и във форума на Левски ме довежда до следния извод.. Цялата тая сган.. чорбари, левскари и т.н.. дето са някви комплексари в живота, плюнки и недорасляци си другаруват и ходят да си избиват комплексите по стадионите.. Тука някви чорбари ми обясняват как си пият ракията с Гугутката.. днеска някъв друг разбирач ми обяснява за бай Петко.. на други места виждам фенове на Левски да говорят за пропадняците от чорбарската агитка.. ПЛЪХОВЕ ПРОСТИ, ХОДЕТЕ СИ НАПРАВЕТЕ НЯКЪДЕ СЕЛО И СЕ ТРЕПАЙТЕ ПО ЦЯЛ ДЕН. Тука е град, хората са цивилизовани..

ЕБАХТИ ДЕБИЛИТЕ... БИЛ СЕ ЗА ЛЕВСКИ :mrgreen: :mrgreen: ... тоя к'во възтание ли е дигал... Майка ви деба проста.. ще ви застигне закона някой ден вас.. нищо, че няма да е скоро..

И като за финал.. на стадиона може да продължите да си правите простотиите, но в живота винага ще сте утайка. УТАЙКА!

+1
После се чудят що хората не ходят по стадионите :lol: И най интересното е,че полицаите винаги са виновни,но никога хора от агитките :lol:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
samocskasamo
Контакти:

Мнениеот samocskasamo » 08 авг 2011 13:08

Phoenix_ написа:Това което, чета тук и във форума на Левски ме довежда до следния извод.. Цялата тая сган.. чорбари, левскари и т.н.. дето са някви комплексари в живота, плюнки и недорасляци си другаруват и ходят да си избиват комплексите по стадионите.. Тука някви чорбари ми обясняват как си пият ракията с Гугутката.. днеска някъв друг разбирач ми обяснява за бай Петко.. на други места виждам фенове на Левски да говорят за пропадняците от чорбарската агитка.. ПЛЪХОВЕ ПРОСТИ, ХОДЕТЕ СИ НАПРАВЕТЕ НЯКЪДЕ СЕЛО И СЕ ТРЕПАЙТЕ ПО ЦЯЛ ДЕН. Тука е град, хората са цивилизовани..

Пльх си ти бе боклук.
Последна промяна от samocskasamo на 19 мар 2014 20:57, променено общо 1 път.
ЦСКА и Байерн М-ТОВА Е ИСТИНАТА!!!

Потребителски аватар
Phoenix_
Контакти:

Мнениеот Phoenix_ » 08 авг 2011 15:56

samocskasamo написа:

Пльх си ти бе боклук.Баи Петко ми е комшия бил 20г в Надежда,сьс синьт му бях в един клас.Да познавам се с повечето ви известни фенове за разлика от теб,и добре че са те че иначе на тебе и такива мишки като теб ли ще разчита отбора ти.Аз сьм ходил на повече от 500мача на ЦСКА,ходя на стадиона от 8годишен.Тогава ме водеше баща ми които цял живот е бил цесекар,както и дядо ми.Баща ми беше полковник от МВР с две висхи,аз сьщо работя там и имам висше а дядо ми е бил от хората построили Кремиковци.Та аз сьм софянец от 5 поколения а ти селянино не обиждаи без да познаваш хората

:lol: :lol: :lol:

:arrow:

Потребителски аватар
stoyankd

Мнениеот stoyankd » 09 авг 2011 15:21

Пльх си ти бе боклук.Баи Петко ми е комшия бил 20г в Надежда,сьс синьт му бях в един клас.Да познавам се с повечето ви известни фенове за разлика от теб,и добре че са те че иначе на тебе и такива мишки като теб ли ще разчита отбора ти.Аз сьм ходил на повече от 500мача на ЦСКА,ходя на стадиона от 8годишен.Тогава ме водеше баща ми които цял живот е бил цесекар,както и дядо ми.Баща ми беше полковник от МВР с две висхи,аз сьщо работя там и имам висше а дядо ми е бил от хората построили Кремиковци.Та аз сьм софянец от 5 поколения а ти селянино не обиждаи без да познаваш хората[/quote]

Как са ти го дали това висше образование с този правопис? Много си зле с препинателните знаци, а членуването ти е "пълна мъгла".

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 16 сеп 2011 16:28

този е другия нещастник , който трябва да бъде наритан от "герена" заедно с тара , гонзо и хаздай
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 30 окт 2011 23:52

срам ме е от този тип .утре щял да прави брифинг против полицейщината .Да се смее ли човек или да плаче ....абе гугутко , абе ...."утко , къде беше когато тара разигра казанската афера бе , къде беше три години в оито тара и гонзо съсипваха Левски ? ....смешник със смешника ти ....поне недей казва че си левскар , че да се червим и ние заради тебе .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

ultrastyle
Контакти:

„НИЕ БЯХМЕ (В) СЕКТОР Б!”

Мнениеот ultrastyle » 09 ное 2011 17:18

Излезна от печат новата книга "Ние бяхме (в) Сектор Б!".Уникалното издание ,единствено за момента в България ,описва над тридесет годишната история на фенския сектор на Левски София през погледа на двама от най-дейните участници в нея.Книгата ще бъде пусната в продажба в края на месеца и ще може да бъде закупена единствено в магазини "ULTRA BLUE" или онлайн.

Ето и съдържанието :

-Кога се появяват първите шалове, тип „зебра”?

-На кой мач е първата канонада от бомбички на български стадион?

-Три дами повеждат агитката на „Левски” в бой с тази на ЦСКА? Градска легенда или факт?

-Коя публика и кога за пръв път скандира познатото до болка днес „Мафия, мафия….”?

-Бутилка гроздова ли попречи на „Левски” да отстрани „Уотфорд” през 1983г?

-Финалът през 1985 г. – просто удобен повод за разправа с „Левски” или старателно подготвен пъклен сценарий за унищожаване на отбора на народа?

-Как по време на дерби се преминава през пълния сектор Г със син шал?

-Обсъждано ли е изпращането на предложение до БАН видът „софийско прасе” официално да бъде включен в Червената книга на изчезващите видове?

-Възможно ли е полицай да даде на запалянко палката си за да може фенът да го удари с нея?

-В кой град 10 (десет!) левскаря скочиха да се бият с цял сектор домакинска публика?

-Как се минава съвсем спокойно през „Царевец” час преди вечното дерби?

-Стрелба с бойни патрони по „Графа” след мач „Левски”- ЦСКА? Какво реално се случи?

-Какво е общото между Кръстьо Никифоров, Мишо Мустака и едно обикновено Дружбенско изчадие с прякор на южен плод?

-За кого е страшен Истанбулския ад?

-В кой български град замерваха агитката на „Левски” с пружина от легло и бързовари?

-Защо и как в „Мис Каприз” сервираха вместо пица специалитета „Чорбар в собствен сос”?

-Кога и на кой мач е първата успешно реализирана от българска публика хореография?

-Как „Изгрев Бойз” залязоха в Несебър?

-Какво може да изплаши до смърт един обикновен австрийски градинар?

-Кой е кръстника на Тройчо?

-Имаше ли троянски кон в агитката на „Левски” през месец март 2004 година?

-Защо се разпадна НФК?

http://ultras.bg/5766/%E2%80%9ENIE-BIaH ... 80%9D.html

Потребителски аватар
gilento93
Контакти:

Re: „НИЕ БЯХМЕ (В) СЕКТОР Б!”

Мнениеот gilento93 » 09 ное 2011 17:35

Бих си я купил книгата.А като цена колко лева ще е?

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Re: „НИЕ БЯХМЕ (В) СЕКТОР Б!”

Мнениеот LSFC 1914 » 09 ное 2011 18:19

Някой знае ли каква е цената й?

Върни се в “Левски”