Мнениеот rosen_ganchev » 08 авг 2011 00:12
За мен като цяло не направихме добър мач,но важно е че победихме макар и на ходом.Имах усещането че,някои се помислиха за големи звезди и го подкараха все едно че сме Барселона алоооооо момчета слезте на земята и играйте футбол,с ходом в България става ама в Европа нема как да стане и е хубаво Милен да им дръпне едно конско.Не може един отбор като Локо Сф да ни надиграва цяло второ полувреме,а ние само да подтичваме край тех,отзад сме зле и срещу по добър отбор става мазало,в средата също не ми харесаха много грешки и Галчев и Янчев не си подадоха 3 свестни паса Нелсън-индивидуалист все сам ,Зику единственно само гола и край не тича и от там се оголваме много Спас си го знаем 1-но голче и толко,Платини се бори човека ама и на него му свършиха силите.А отностно К.Янев на него толкова му е капацитета,той и за това е в Локото,но пак казвам тези футболисти могат много,много повече и дано влезнат час по скоро в ритъм и да заиграят така както играха цяла пролет.И на края аз вярвам че Радуканов ще ги поскастри жестоко и те от следващият мач ще са този ЦСКА който обичаме и пак ще ни накарат да се чувстваме горди Армейци!!! УСПЕХ от сърце.