Спартак Търнава - ЛЕВСКИ СОФИЯ 2:1 ( 5-4 при дузпите)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Спартак Търнава - ЛЕВСКИ СОФИЯ 2:1 ( 5-4 при дузпите)

Мнениеот vaskonti » 07 авг 2011 20:17

daniel875 написа:Вие чували ли сте, че коефициентът не се определя от миналото, а от позорите, които се случиха в четвъртък.
Те ако Реал и Милан разчитат на миналото си, трябва да печелят твърдо КЕШ всяка година, особено Реал.
Но не става нали?
Хайде по - сериозно с нашите "книжни тигри". Преди 1989 бяха отбори, но след това не са.
Васконти, успехите винаги имат значение. Но ти не помниш, че след една от великите ви победи над Ювентус, когато ги отстранихте в дъжда, следващият кръг се изложихте срещу далеч по - слаб отбор като Дукла Прага. А имахте силна генерация.

Кажете нещо по - интересно. Защо Сити днес отново се дадоха на Юнайтед? Преди време, когато бяха бедни, всеки мач играеха на кръв, а сега са прекалено аристократични. Не е нормално поведението им.

Не става въпрос за коефициенти. Става въпрос за това, че вие абсолютно винаги омаловажавате успехите на ЦСКА само защото са в миналото. Разбира се, успехите в миналото не са определящи за моментното състояние, но това не ги прави незначителни към сегашно време. Всъщност това го казвам към тези от вас, които опитваха да оправдаят по някакъв начин отпадането ви от Търнава. Просто успехите в миналото и сегашната класа на даден отбор нямат нищо общо! Точно това се опитвам да кажа вече няколко пъти. Това се отнася и за ЦСКА и за Търнава и за всеки.
Между другото, Дукла тогава стават шампион на Чехословакия, която пък към момента е втора сила в света, а в отбора играе носителят на титлата играч на годината в Европа.... та колко слаби да са били?

А проблемът на Сити е Манчини и нищо друго.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

daniel875
Контакти:

Re: Спартак Търнава - ЛЕВСКИ СОФИЯ 2:1 ( 5-4 при дузпите)

Мнениеот daniel875 » 07 авг 2011 20:31

vaskonti написа:
daniel875 написа:Вие чували ли сте, че коефициентът не се определя от миналото, а от позорите, които се случиха в четвъртък.
Те ако Реал и Милан разчитат на миналото си, трябва да печелят твърдо КЕШ всяка година, особено Реал.
Но не става нали?
Хайде по - сериозно с нашите "книжни тигри". Преди 1989 бяха отбори, но след това не са.
Васконти, успехите винаги имат значение. Но ти не помниш, че след една от великите ви победи над Ювентус, когато ги отстранихте в дъжда, следващият кръг се изложихте срещу далеч по - слаб отбор като Дукла Прага. А имахте силна генерация.

Кажете нещо по - интересно. Защо Сити днес отново се дадоха на Юнайтед? Преди време, когато бяха бедни, всеки мач играеха на кръв, а сега са прекалено аристократични. Не е нормално поведението им.

Не става въпрос за коефициенти. Става въпрос за това, че вие абсолютно винаги омаловажавате успехите на ЦСКА само защото са в миналото. Разбира се, успехите в миналото не са определящи за моментното състояние, но това не ги прави незначителни към сегашно време. Всъщност това го казвам към тези от вас, които опитваха да оправдаят по някакъв начин отпадането ви от Търнава. Просто успехите в миналото и сегашната класа на даден отбор нямат нищо общо! Точно това се опитвам да кажа вече няколко пъти. Това се отнася и за ЦСКА и за Търнава и за всеки.
Между другото, Дукла тогава стават шампион на Чехословакия, която пък към момента е втора сила в света, а в отбора играе носителят на титлата играч на годината в Европа.... та колко слаби да са били?

А проблемът на Сити е Манчини и нищо друго.

Но отстранихте Ювентус, които тогава имаха силна генерация. Къде е Дукла, къде е Ювентус? Моля те! Просто се взехте много насериозно и тук мисля, че завършихте 4:4, а там загубихте с гол разлика. Българска работа! След голям мач, успех над силен отбор, следващият трябва да е с настроение и да нямаш проблем. Но се взехте много насериозно. А, че е това, което казваш, че Чехословакия тогава бяха сила, е вярно. Ти не знаеш за Рудолф Витлачил. Той е наша легенда.
Шеитите са продажници и нищо друго. Манчини, колкото и да е калпав, а има такова нещо вярно, не е най - големият идиот, за да допусне обрат. Всичко е търговия, игра на залози.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
hazza

ЗАПИС НА СПАРТАК-ЛЕВСКИ

Мнениеот hazza » 07 авг 2011 23:40

Някой знае ли дали има някъде качен мача SPARTAK TRNAVA-LEVSKI някъде ? .. Благодаря , предварително !
[offtopic]И ако някой ми намери фотогалерия с феновете го признавам :)[/offtopic]
Защо ме взривява в емоции и кара кръвта да кипи? Защо ме обсебва,защо ме побърква,защо ме кара да обичам до болка?

daniel875
Контакти:

Re: ЗАПИС НА СПАРТАК-ЛЕВСКИ

Мнениеот daniel875 » 07 авг 2011 23:40

hazza написа:Някой знае ли дали има някъде качен мача SPARTAK TRNAVA-LEVSKI някъде ? .. Благодаря , предварително !
[offtopic]И ако някой ми намери фотогалерия с феновете го признавам :)[/offtopic]

За какво ти е? Поне да си струваше или си мазохист?
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
hazza

Мнениеот hazza » 07 авг 2011 23:44

Защото влязох на стадиона точно като вкарахме ..
Защо ме взривява в емоции и кара кръвта да кипи? Защо ме обсебва,защо ме побърква,защо ме кара да обичам до болка?

Потребителски аватар
Hristos
Контакти:

Мнениеот Hristos » 07 авг 2011 23:48

hazza написа:Защото влязох на стадиона точно като вкарахме ..

Е,не си изпуснал много ;)
САМО ЛЕВСКИ!!!

Потребителски аватар
Kerer
Контакти:

Мнениеот Kerer » 07 авг 2011 23:49

Не съм го гледал, но по коментара на Гонг. Левски е бил Трагичен, а Грийн не е същия откакто махна плитките
Дунав ЗАВИНАГИ

Червени Шивачки Не Струвате !

Потребителски аватар
roknrolla
Контакти:

Мнениеот roknrolla » 07 авг 2011 23:58

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OFfDu3OqvAc[/youtube][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=gorjcRfgXoM&feature=mfu_in_order&list=UL[/youtube][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=WKh6gE0tQ8o&feature=mfu_in_order&list=UL[/youtube][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=neXtSdGKk6c&feature=mfu_in_order&list=UL[/youtube]
Последна промяна от roknrolla на 08 авг 2011 00:07, променено общо 1 път.
Oт доста време насам в Борисовата градина всъщност нищо не се променя, просто много пъти вече изравят и погребват един и същ мъртвец...

Потребителски аватар
hazza

Мнениеот hazza » 08 авг 2011 00:07

roknrolla написа:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=WKh6gE0tQ8o&feature=mfu_in_order&list=UL[/youtube][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=neXtSdGKk6c&feature=mfu_in_order&list=UL[/youtube]
Ем брат , мен к'во ме интересуват търнавци :)

Потребителски аватар
roknrolla
Контакти:

Мнениеот roknrolla » 08 авг 2011 00:11

На един от клиповете дават публиката на Левски,даже и фенове в някакво заведение.SPORTKY.SK-там май имаше галерия със снимки от мача.
Oт доста време насам в Борисовата градина всъщност нищо не се променя, просто много пъти вече изравят и погребват един и същ мъртвец...

Върни се в “Архив”