Локомотив (София) - ЦСКА (София) - 1:2 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- bekono
- Контакти:
Re: Локомотив (София) - ЦСКА (София) - 1:2 FT
Не особено добър мач за ЦСКА, но като гледам още карат на тренировъчно темпо нашите. Мачовете със Стяуа ще ги посъбудят малко, а живот и здраве след това в групите може да гледаме един истински ЦСКА!
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg]

Правете сметка колко сме силни-щом вече без да тичаме бием!!
Следващия мач предлагам да играем седнали -с по една биричка в ръка и пакетче семки и пак не могат да ни бият!

Следващия мач предлагам да играем седнали -с по една биричка в ръка и пакетче семки и пак не могат да ни бият!

krum_kravov написа:Диян Петков е уникален идиот. Заради това, че отказа да даде интервю, Локомотив ще бъдат глобени с 10000 лева по договора с телевизията. Тъп, по-тъп, най-тъп, Диян Петков
На мен пък този господин започва да ми допада все повече с всеки изминал мач на Локомотив София. В първите му мачове се съмнявах в качествата му на треньор ,но започва да ме разубеждава в моите съмнения.

cska_90 написа:Правете сметка колко сме силни-щом вече без да тичаме бием!!![]()
![]()
![]()
![]()
Естествено, но нали видя какво стана с Литекс в Европа, след "победите" над Миньор, Локото и т.н. 2:5....
То тей и Видима може, да играят тежък мач 120 мин. + дузпи и след 3 дена оп още 1 мач с Цска. 

Дунав ЗАВИНАГИ
Червени Шивачки Не Струвате !
Червени Шивачки Не Струвате !
Абе какво се пените бре невиждате ли че нашите не бегаха ами си вървяха... Помощника на Стяуа бе на мача и остана доволен от видяното...Радукана постигна СВОЕТО-взема 3 точки на ходом и заблуди тотално тренера на Стяуа...Вие какво искате да бие 5-0 и другия мач4-0 и после Стяуа греда...
аз очаквам равен с черноморец 1-1,както го правят дори големи като милан ,барса и др. преди евротурнири...
аз очаквам равен с черноморец 1-1,както го правят дори големи като милан ,барса и др. преди евротурнири...
Още те държи:)...Болест е...
Много слаб мач направихме няма спор, бяхме подценили Локото и като нищо можеше да ни измъкнат 2 точки.
Определено ми се струва, че момчетата са се помислили за звезди и че всеки отбор който излезне срещу тях ще губи сам, но така няма да стане .
Вярвам ,че другия мач ще изглеждаме по коренно различен начин и ще победим с лекота .
Определено ми се струва, че момчетата са се помислили за звезди и че всеки отбор който излезне срещу тях ще губи сам, но така няма да стане .
Вярвам ,че другия мач ще изглеждаме по коренно различен начин и ще победим с лекота .
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]
aбре бихме с тренировъчно темпо .... ама така са големите отбори играят с точно толкова усилия с колкото е нужно че да бият .... сините ни приятелки да не ни мислят а да видят след разбивката в коя група се паднаха че евро мачовете наближават
НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ

НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ
РАДУКАНОВ...
„Всеки е мач е сам за себе си и този мач няма никаква връзка с мачовете със Стяуа. Първо трябва да победим черноморец във втория кръг и след това да мислим за Стяуа.”
„Надявам се с това, което показахме, да сме скрили нещо, защото знам и сме показвали, че можем много повече. Надявам се да е останало нещо скрито.”
ПРАВЕТЕ СИ ИЗВОДИТЕ...

„Всеки е мач е сам за себе си и този мач няма никаква връзка с мачовете със Стяуа. Първо трябва да победим черноморец във втория кръг и след това да мислим за Стяуа.”
„Надявам се с това, което показахме, да сме скрили нещо, защото знам и сме показвали, че можем много повече. Надявам се да е останало нещо скрито.”
ПРАВЕТЕ СИ ИЗВОДИТЕ...

Още те държи:)...Болест е...
- delqnski47
- Контакти:
Щом вкарахме 2 гола и направихме още няколко положения,не може да се говори за много слаб мач!
Според мен подценихме Локото!Това е моето обяснение!
Според мен подценихме Локото!Това е моето обяснение!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.