Локомотив (София) - ЦСКА (София) - 1:2 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Локомотив (София) - ЦСКА (София) 7.8.11 А ПФГ
мача си върви към 2,Локото доста трябва да се напънат
Когато парите говорят и прокурора мълчи
Mehanika написа:Аз пък немога да разбера, дори и да е имало дузпа и така да е, ние феновете кво да направим, да идем да бием 2 шамара на съдията да свири по-честно ???
Много си прав,какво да направим.Ние само коментираме и анализирам, доколкото можем.
Поклон пред най-великия български отбор за всички времена!!!
Чиста дузпа, жалко още от началото се почва с фрапантните съдийски грешки. Вчера кристален гол на Локо , днес 100% дузпа. Той какво чака, да го нокаутира като Бадр Хари в К1 и тогава да свири дузпа? Иначе като игра Платини Делев и Нелсън правят разликата от двата отбора. Прави впечатление, че Локо минава много лесно центъра, но пред наказателното вече се чуди какво да я прави, липсват много играчи като Асамоа и Генков.
james написа:krum_kravov написа:Според мен неотсъдената дузпа е една. На Писаров положението беше абсолютна симулация и трябваше да получи картон, но това на Преслав Йорданов си беше 100 %-ва дузпа...
Прав си за Писаров след удара падна в игралното поле, а не прелетя през трибуните ,а и онова което се опита да направи Спасчо срещу Кристиан в ЕВРОПА се нарича червен картон ,независимо дали го е улучил или не!
Дузпата при положението на Писаров беше същото положение както в първия мач със словаците. Но много приказвахте, че Милиев направил дузпа, а действително нямаше такава. Говорите, какво ви е удобно. Дузпата в четвъртък беше абсурдна също. Но пак приказвате глупости, че имало.
Цесекар съм, но не мога да си кривя душата - видях две дузпи за Локо, хайде, едната може да се нарече спорна, но втората е 100%. Тъпо ми е, защото сме достатъчно добри, и не ни е нужна подобна помощ.
hrclspr12 написа:james написа:krum_kravov написа:Според мен неотсъдената дузпа е една. На Писаров положението беше абсолютна симулация и трябваше да получи картон, но това на Преслав Йорданов си беше 100 %-ва дузпа...
Прав си за Писаров след удара падна в игралното поле, а не прелетя през трибуните ,а и онова което се опита да направи Спасчо срещу Кристиан в ЕВРОПА се нарича червен картон ,независимо дали го е улучил или не!
Дузпата при положението на Писаров беше същото положение както в първия мач със словаците. Но много приказвахте, че Милиев направил дузпа, а действително нямаше такава. Говорите, какво ви е удобно. Дузпата в четвъртък беше абсурдна също. Но пак приказвате глупости, че имало.
Съжалявам в четвъртък бях на друг мач
-
- Контакти:
Играят 3тия и 4тия от миналото първенство и коефициента за едните е 1.05...наистина ли си мислите,че този мач наистина се играе 

- krum_kravov
- Контакти:
gogo_cska написа:Mehanika написа:Аз пък немога да разбера, дори и да е имало дузпа и така да е, ние феновете кво да направим, да идем да бием 2 шамара на съдията да свири по-честно ???
Много си прав,какво да направим.Ние само коментираме и анализирам, доколкото можем.
Просто някои ваши обясняват, че не било за дузпа- за това говоря. Не сте виновни, но поне може да признаете, вместо да носите от 9 кладенеца вода, че няма дузпа. Защото ако съдия реши така във ваша вреда, не знам какво ще обяснявате...
- blue magic
- Контакти:
krum_kravov написа:hongildon написа:Е ДА ДУЗПА Е ,НО КАТО СЪДИЯТА НЕ Я СВИРИ ЗНАЧИ НЕ Е
Напротив, това е дузпа, която съдията реши да не свири. Защо ли?
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!
БНТ онлайн
БНТ онлайн можете да намерите тук. http://a-pfg.info/news_view.php?id=879