Кривия в Левски?Или басня за лисицата и гроздето

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
veselin72
Контакти:

Re: Кривия в Левски?Или басня за лисицата и гроздето

Мнениеот veselin72 » 06 юни 2009 11:54

АЛЕКС ще е винаги в сърцата ни...даже и да дойде на тича с екипа на левски ..целият стадион ще го аплодира!!!!

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 06 юни 2009 12:00

За аплодисментите-ГАРАНЦИЯ!Но ако иска да отиде в Левски,никой няма да го спира!Нали това е все пак темата на разговора.Че единственият който може да спре Кривия да не играе в Левски е...Батков!Кривия-иска,Кокала го иска,Автоматчика го иска,Морето го дават-но срещу пари!Има договор.Нали не искате да кажете,че щом иска в Левски-има-няма договор,да отива без пари.Все пак морето не е Ботев!Все едно щом Роналдо иска в Реал и Реал го иска,понеже е дал много на Манчо-да отива без пари! :lol:
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
ncbs
Контакти:

Мнениеот ncbs » 06 юни 2009 12:11

Veso1913 написа:За аплодисментите-ГАРАНЦИЯ!Но ако иска да отиде в Левски,никой няма да го спира!Нали това е все пак темата на разговора.Че единственият който може да спре Кривия да не играе в Левски е...Батков!Кривия-иска,Кокала го иска,Автоматчика го иска,Морето го дават-но срещу пари!Има договор.Нали не искате да кажете,че щом иска в Левски-има-няма договор,да отива без пари.Все пак морето не е Ботев!Все едно щом Роналдо иска в Реал и Реал го иска,понеже е дал много на Манчо-да отива без пари! :lol:

Все ще се разберат някак си.
Изображение
Изображение
“НЕ СЕ ГАСИ ТУЙ, ЩО НЕ ГАСНЕ!” (1909-2009)

assencho1
Контакти:

Мнениеот assencho1 » 06 юни 2009 12:23

Според мен Кривия се е поизправил, не е както го помня преди като много малък
ма според мен са си имаме един крив в Левски, мисля че ще се досетите кой може да мине цялата защита и вратаря и да не вкара :lol:

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 06 юни 2009 13:09

А,не!Този дето го споменаваш не е крив,а прекалено крив.Гърбавия бижутер от приказката за мечтите.Как може да го сравняваш с наистина Кривия?Все едно да сравняваш Гонзо със Бербатов!Не го казвам да се заяждам,а като факт.Или Кокала с Мъри!За да не те дразня излишно.Несравними величини и качества!
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

itelim
Контакти:

Мнениеот itelim » 06 юни 2009 15:50

veselin72 написа:с вили вуцов славия , окончателно се превраща в филиал на левски......мина времето когато левски и цска вземаха който и когато си поискат!!!!сега вече трябва да си плащат...и то доста!!!!

Нерде Кривия, нерде Черно море, нерде Левски, нерде това, което снесе? Кой го брине в случая за Славия и Вили Вуцов??? Нещо си объркал темата и най-вече форума...
:mrgreen:

itelim
Контакти:

Мнениеот itelim » 06 юни 2009 15:55

garfild8 написа:Момчета,ако Алекс реши да си тръгне ще го направи.И няма значение,цена,отбор и т.н.Въпроса е иска ли Алекс,да остане в Черно море.Другото са спекулации,половин милион,цял милион,ма не било левове ами евро,щял да ходи в Левски,ама можело да иде и в Ман.сити.За нас черноморци най-добре е да остане,но най-много зависи от самия Алекс,дали иска да напусне Тича.Другото е бош лаф.

Ето, това е истината, момчета! Казано ясно и точно!

Върни се в “Черно море”