Черноморец Бургас 2011/2012 - обща тема
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Черноморец Бургас 2011/2012 - обща тема
Конан, честно да ти кажа, когато разпускам и гледам мач на стадиона хич не съм се замислял за фалита или уставния капитал на Дружеството. Ако трябва да съм искрен и честен - пука ми за футбола в града ни и то много, но с времето приоритетите ми се измениха - други неща в този живот ме вълнуват повече. За мен ходенето на мач е едно от удоволствията ми, което автоматически ме прави съпричастен към случващото се в клубовете и пак за да съм честен чувствам огромна празнота и яловост в българина и желанието му да промени нещо. Иначе не съм от хората, които си заравят главата в пясъка и смея да твърдя, че бях един от обществените активисти в града с чисти, като момина сълза помисли. Дори, ако трябва да съм по-точен - бях един от вярващите, а в последствие поредния разочарован, когато преди години учредихме една партия на един човек, чието име свързваше близкия Черноморец и, чието време аз поне не искам да се връща...Така, че моята везна тежи в посока малко по-различна от твоята, но пък радващото е, че мерим с един кантар...
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
Каква партия , бе брадъре ? Ти да не си се повеждал по акъла на И.Др. ?
Защото футБОЛНИ президенти ( прецеденти) със собствени портии в Бургас са само И.Др. и ХР.Пор.
Защото футБОЛНИ президенти ( прецеденти) със собствени портии в Бургас са само И.Др. и ХР.Пор.
Не е по темата, но тук да излея яда си: Българските "евробойци" свършиха по-бързо от мъжки заек - осеменител...Хайде честито. Дано фенчетата на великите Левски, Литекс и Локо Сф не се съмняват в безплатните кебапчета и вход на Лазур.
Надявам се, че всички разбраха сега, каква е стойността на "грандовете" ни и техния фалш в иначе измисленото ни първенство.
До година летвата ще бъде по-смъкната и очаквам вече да падаме от Ми-Па Финландия или култовия 17-нъндъри - Албания.
Надявам се, че всички разбраха сега, каква е стойността на "грандовете" ни и техния фалш в иначе измисленото ни първенство.
До година летвата ще бъде по-смъкната и очаквам вече да падаме от Ми-Па Финландия или култовия 17-нъндъри - Албания.
- Bartolomej
- Контакти:
До всички фенове на АКУЛИТЕ !!! Среща днес в 19:30 в кафето " При Акули " там ще бъде и спортният директор на Черноморец Бургас Златко Янков "Фара" . Ще се дискутира организацията на мача с Калиакра и ще се реши каква ще е хореографията. Който не е ангажиран е добре дошъл.
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита
Акулите нападат само от глад или при самозащита
Чакам с нетърпение следващия мач на отбора с Асис, Тевия и французина. Мисля си, че точно тези играчи ще бъдат разликата в по-доброто представяне на отбора за гостуването в София на ЦСКА. Надявам се да е така.
Тевия ще играе ли за Черноморец или е собственост на Левски?
orion написа:Тевия ще играе ли за Черноморец или е собственост на Левски?
- калпазанчо
- Контакти:
Вижте каква забавна информация открих докато се ровех в Търговския регистър:
Ивайло Дражев е собственик на ПФК Нефтохимик Ад чрез 3те си фирми дъщерни на Интрейд, с които беше и в Черноморец!!!
"ПРОФЕСИОНАЛЕН ФУТБОЛЕН КЛУБ НЕФТОХИМИК" АД
ЕИК 102217249 БЪЛГАРИЯ
област Бургас, община Бургас
гр. Бургас 8000
ж.к. СЛАВЕЙКОВ, бл. 1Б, вх. 16, ет. 6
тел.: 056/840421, факс: 056/840406
"ИНТРЕЙД ГРУП" АД, Чуждестранно юридическо лице, ЕИК 102060207
Лице, представляващо юридическото лице - представител
ИВАЙЛО ДРАЖЕВ АТАНАСОВ
Съвет на директорите "ИНТРЕЙД ГРУП" АД, ЕИК 102060207
"ИНТРЕЙД СПОРТ" ООД, ЕИК 102129831
"ИНТРЕЙД ГАЗ" ЕООД, ЕИК 812218210
Размер 200000 лв.
Ивайло Дражев е собственик на ПФК Нефтохимик Ад чрез 3те си фирми дъщерни на Интрейд, с които беше и в Черноморец!!!
"ПРОФЕСИОНАЛЕН ФУТБОЛЕН КЛУБ НЕФТОХИМИК" АД
ЕИК 102217249 БЪЛГАРИЯ
област Бургас, община Бургас
гр. Бургас 8000
ж.к. СЛАВЕЙКОВ, бл. 1Б, вх. 16, ет. 6
тел.: 056/840421, факс: 056/840406
"ИНТРЕЙД ГРУП" АД, Чуждестранно юридическо лице, ЕИК 102060207
Лице, представляващо юридическото лице - представител
ИВАЙЛО ДРАЖЕВ АТАНАСОВ
Съвет на директорите "ИНТРЕЙД ГРУП" АД, ЕИК 102060207
"ИНТРЕЙД СПОРТ" ООД, ЕИК 102129831
"ИНТРЕЙД ГАЗ" ЕООД, ЕИК 812218210
Размер 200000 лв.
[center]Member of Old School Boys [/center]
- калпазанчо
- Контакти:
И най-забавното е че при търсенето на други резултати за отбора - нищо не излиза. Нито Нефтохимик Бургас, нито Нефтохимик 1986, нито Нефтохимик 1962, нито Нефтохимик Бургас 1986, нито Нефтохимик Бургас 1962...
[center]Member of Old School Boys [/center]
Отборите на Калиакра и Черноморец (Бургас) ще изиграят контролна среща по време на паузата в А група идната седмица, съобщиха от пресслужбата на каварненския клуб. Мачът ще се играе на 2-и септември от 17:00 часа в Обзор.
Двата тима се срещнаха в още първия кръг на първенството. Тогава „акулите” победиха каварненци с минималното 1:0.
Двата тима се срещнаха в още първия кръг на първенството. Тогава „акулите” победиха каварненци с минималното 1:0.
[center]Черноморец Бургас !
[/center]
[/center]