СПАМ
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
- Silvena Dimova
- Контакти:
Re: СПАМ
Пиша един репорт на английски и затова ми е на латиница, просто трябва да сменям постоянно. Вземам си бележка! Не е предател... ако го кажеш пак, ще се наложи да се изправя лице в лице с всички вас и да ви оборя с голи ръце! 
- Silvena Dimova
- Контакти:
ShooterMan написа:Silvena Dimova написа:Shooterman, ti otkyde znaesh kakvo ucha ?
Със сигурност се знаем по физиономия и със сигурност имаме поне 50 общи приятели и познати
Да, Варна е един така голям град... Как не се сетих
-
ShooterMan
- Контакти:
Silvena Dimova написа:ShooterMan написа:Silvena Dimova написа:Shooterman, ti otkyde znaesh kakvo ucha ?
Със сигурност се знаем по физиономия и със сигурност имаме поне 50 общи приятели и познати
Да, Варна е един така голям град... Как не се сетихне, бе.. помислих си, че си някой познат и се криеш зад на Мирко снимката.. явно само аз съм се написала с реалното си име, всички сте с много оригинални никове и криете умело самоличността си...
То света е малък,пък камо ли един град(или един университет още повече
ПС:В началото си бях с името-баннаха ме
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Silvena Dimova написа:Пиша един репорт на английски и затова ми е на латиница, просто трябва да сменям постоянно. Вземам си бележка! Не е предател... ако го кажеш пак, ще се наложи да се изправя лице в лице с всички вас и да ви оборя с голи ръце!
aaaaa, това не е оправдание... не бъди толкова мързелива
ама той и теб те предава бе, прекалено много внимание обръща на футбола, не съм ли прав....
п.п. много си силна, уплашихме се всичките

- Silvena Dimova
- Контакти:
Абеееееее.... един път няколко от вашите хора доста се уплашиха от мен, така че не бъди сигурен!
Той не ме предава заради футбола...това му е професията, ходи момчето да бяга като луд, за да може да не е лишено от нищо неговото семейство (аз)
така че не се сърдя за нищо! 
Той не ме предава заради футбола...това му е професията, ходи момчето да бяга като луд, за да може да не е лишено от нищо неговото семейство (аз)
Silvena Dimova написа:Абеееееее.... един път няколко от вашите хора доста се уплашиха от мен, така че не бъди сигурен!
Той не ме предава заради футбола...това му е професията, ходи момчето да бяга като луд, за да може да не е лишено от нищо неговото семейство (аз)така че не се сърдя за нищо!
хаха, е ти тогава си била дебела и грозна.... затова са се уплашили, то може и аз да съм бил от тях знам ли вече
абе научи го и футбол да играе, стига само е бягал като луд

Silvena Dimova написа:ShooterMan написа:Silvena Dimova написа:Shooterman, ti otkyde znaesh kakvo ucha ?
Да, Варна е един така голям град... Как не се сетихне, бе.. помислих си, че си някой познат и се криеш зад на Мирко снимката.. явно само аз съм се написала с реалното си име, всички сте с много оригинални никове и криете умело самоличността си...
To и да се напишем с истинските си имена, се тая, пак си оставаме анонимни.Докато тебе поне те знаем коя си, ако си тази за която твърдиш.Само две думи искам да ти кажа.Първо - евала, че се въобще се занимаваш да защитаваш мъжа си в някакъв форум.Второ - границата между това да накраш хората да те намразят и да уважават е много тънка, колкото и парадоксално да изглежда.Не знам Даниел как ги вижда нещата, но не вярвам да е искал така да си замине от Тича - да бъде недолюбван тука.Не вярвам и да не знае, че Левски и ЦСКА са страшно противни отбори на моряците.Аз лично щях да приема преминаването му в Левски, ако поне един път се беше опитал да изрази благодарност към феновете на Черно Море и към самия клуб, и покаже, че уважава клуба откъдето е тръгнал.Но не съм чул за такова нещо.Ясно е че винаги ще има такива, които занапред ще го псуват, но така или иначе чест, достойнство и уважение винаги ще се оценяват и винаги ще се тачат като човешки качества.Да и е жив и здрав и му кажи, че колкото по-бързо се махне от комунистическия милиционерски отбор толкова по-добре за него.И в завършек, ако търси път към феновете на моряците според мен ще успее да ги накара да превъзмогнат яростта си от това, че облече подуенския екип.Който търси намира.
- wicked1913
- Контакти:
Добре,че я има форумната анонимност - някои тъпанари откриват смисъла на живота си така. За справка вижте темата за мача с Левски - неадекватните включвания на сбирщината,която е на метадоново лечение и има наглостта да претендира,че е "морален" шампион и е жертва на всичко 
фалшива коса - фалшив футбол!
- Silvena Dimova
- Контакти:
To и да се напишем с истинските си имена, се тая, пак си оставаме анонимни.Докато тебе поне те знаем коя си, ако си тази за която твърдиш.Само две думи искам да ти кажа.Първо - евала, че се въобще се занимаваш да защитаваш мъжа си в някакъв форум.Второ - границата между това да накраш хората да те намразят и да уважават е много тънка, колкото и парадоксално да изглежда.Не знам Даниел как ги вижда нещата, но не вярвам да е искал така да си замине от Тича - да бъде недолюбван тука.Не вярвам и да не знае, че Левски и ЦСКА са страшно противни отбори на моряците.Аз лично щях да приема преминаването му в Левски, ако поне един път се беше опитал да изрази благодарност към феновете на Черно Море и към самия клуб, и покаже, че уважава клуба откъдето е тръгнал.Но не съм чул за такова нещо.Ясно е че винаги ще има такива, които занапред ще го псуват, но така или иначе чест, достойнство и уважение винаги ще се оценяват и винаги ще се тачат като човешки качества.Да и е жив и здрав и му кажи, че колкото по-бързо се махне от комунистическия милиционерски отбор толкова по-добре за него.И в завършек, ако търси път към феновете на моряците според мен ще успее да ги накара да превъзмогнат яростта си от това, че облече подуенския екип.Който търси намира.[/quote]
Ами какво да ти кажа - не мога да седна да го оправдавам сега и да обяснявам действията му. Не може всички да сме дипломати и да можем да излизаме деликатно от всяка ситуация, без да обидим някого. Познавайки го достатъчно добре, знам какво представлява и че излезе абсолютната противоположност на това, което е..но няма как, случват се и такива неща. Какво друга да ви кажа, момчета? Не мога да върна времето назад
- Silvena Dimova
- Контакти:
[/quote]
хаха, е ти тогава си била дебела и грозна.... затова са се уплашили, то може и аз да съм бил от тях знам ли вече
[/quote]
Като съм дебела и грозна, по-малко човек ли съм ? ;( За футболните му качества не приемам лоши думи!
Като съм дебела и грозна, по-малко човек ли съм ? ;( За футболните му качества не приемам лоши думи!