селекцията в черно море
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
селекцията в черно море
в тоспорт пише за интерес кам йордан минев . той ще е идеялно решение за десен халф-бег!!!!трябва ляв -халф бег и мощен централен нападател...според мен такива може да са м .венков и м.миндев!!!
Re: селекцията в черно море
Пусни линк към топа!А за Минев,при положение че нашите го искаха и не дойде при нас,а избра ЦСКА...Мисля си че няма да има втори шанс.Имаше индикации че един бразилец и един португалец ще подпишат с нас.Говори се за хора със страхотни визитки.Играчи,които ще подпишат без проби.Имена във футбола.И няколко играча на проби.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!
дано да е вярно...говореше се и за камерунски национал!
Veso1913 написа:Пусни линк към топа!А за Минев,при положение че нашите го искаха и не дойде при нас,а избра ЦСКА...Мисля си че няма да има втори шанс.Имаше индикации че един бразилец и един португалец ще подпишат с нас.Говори се за хора със страхотни визитки.Играчи,които ще подпишат без проби.Имена във футбола.И няколко играча на проби.
http://topsport.ibox.bg/news/id_1294738861

“НЕ СЕ ГАСИ ТУЙ, ЩО НЕ ГАСНЕ!” (1909-2009)
Защо ли съм така резервиран към негрите-национали?Или нищо не става от тях,или ако става,в най-неочаквания момент започват с циганските номера.Жената гладен,децата и той!Аз майка и баща нямам,леля ми ме раждала,ама умря че ще ходя на погребение...Край нямат.Даже и нови се опитват да измислят. 

имаш право...но има изсключения..например вагнер никога не се езамесвал в скандали.нашият кулибали!!!!!
Абе, отдясно Йордан Минев, отляво Веселин Минев и сме готови с тия двамата близнаци 

аз пък бях чул нещо за Светлъо Тодоров...само че сега всичко е слухове,можем да коментираме повече като има нещо факт.Само че много време за бавене няма,че подготовката почва в края на юни,а първите ни мачове в Европа са само след 2-3 седмици след това,което ме притеснява,понеже и да се вземат нови хора,кога те ще имат време да се адаптират и настроят към другите момчета и играта на отбора
За вас моряци ний живеем...
mursusaid написа:аз пък бях чул нещо за Светлъо Тодоров...само че сега всичко е слухове,можем да коментираме повече като има нещо факт.Само че много време за бавене няма,че подготовката почва в края на юни,а първите ни мачове в Европа са само след 2-3 седмици след това,което ме притеснява,понеже и да се вземат нови хора,кога те ще имат време да се адаптират и настроят към другите момчета и играта на отбора
в интерес на истината и аз така чух и то от негов приятел /бивш вече футболист от школата на добруджа/ така че нещата могат и да се случат,аи дано

ПФК ЧЕРНО МОРЕ
veselin72 написа:имаш право...но има изсключения..например вагнер никога не се езамесвал в скандали.нашият кулибали!!!!!
Да,бе.А на ,,рожденият" ден на бразилците кого хванаха в пиянски изцепки?А за Кулибали,споко!Има време!