RedMagic написа:soad написа:iori написа:Те Ливърпул не спряха да разпиляват миналия сезон
Че и в подготовката...![]()
Не се дерете толкова. САФ експериментира с Уелбек като титуляр и Смолинг като десен бек. На Йънг и Де Хеа ще им е нужно време да свикнат. Главно на Де Хеа. Тепърва ще показва класата си през сезона. Сигурен съм. Бербатов би трябвало да влезе още сега на полувремето и ще се усети разликата. Сити имаха голям късмет, но хората с късмет никой не ги съди. Все пак, Юнайтед трудно ще постигнат обрат.
Момчета, сега искате да ме изнервите ли ? Не мога да разбера... Не сме били спрели да разпиляваме миналия сезон и подготовката... Еми хубаво бе. Преди 30 години като бяхте във втора дивизия, нещо казвам ли за тогава ? Вие защо биехте на подготовката ? Защото всичките ви титуляри играят във всяка контрола ли ?Какво да ви обеснявам, няма да разберете... Айде, много поздрави от Манчестър Сити...
ПС. Свестните фенове на Юнайтед да не се засягат, iori и soad нещо явно искат да ми кажат, и им отвръщам подобаващо !
Дани Уелбек и Маме Диуф ли са ни титулярите дето се спукаха да вкарват бе "ТОЯ"
... земи се разрови преди 30 щото глупости говориш... пусни си там Хистори чанел че ви е клубна телевизия....
използва думата 'разпилява" затуй всички ги подразни... виж после се дообясни и това по го приемам