ЧЕРНОМОРЕЦ - Калиакра 1:0 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

k.dimitrov
Контакти:

Re: ЧЕРНОМОРЕЦ - Калиакра 1:0 FT

Мнениеот k.dimitrov » 07 авг 2011 14:24

Здравейте на всички. Отдавна не съм писал във форума. Цяло лято съм много зает. Бизнесът ми е такъв, свързан с много пътуване, а това лято изскочи и още нещо. Пропуснах всички контроли, но снощи зарязах работата и бях на стадиона. Разочарован съм, но според мен има някакво обяснение. В контролите се разчиташе много в средата на терена на новите попълнения - Асис и Тевия - отзивите за тях бяха прекрасни. А снощи не играха. Асис бе контузен, но какво става с Тевия. Знае ли някой дали ще играе с ЦСКА.
Отпред силно играеше Ака, но с това негово заболяване????. Знае ли някой нещо по-конкретно. Много слаби бяха Бонев ( не става за бек - бързи нападатели го подминават без проблем), Дяков ( това момче все още играе със страх и без мисъл в играта), Жужу ( много бяга, покрива голям периметър, пласира се, но не избира най-доброто в определени ситуации, задържа много пъти ненужно топката, невинаги добре центрира, ударът му към вратата неорентиран). Очаквах от последния много повече, след като четох отзивите за него в контролите. Може би му трябва около него един - два халфа или нападатели с неговия стил на игра - по -технични, с повече импровизации - да се заформи нещо от типа - Платини - Фернандес - Гонсалес. Относно Дашев, мисля, че Херо реши, че във вчерашния мач ще бъде леко на вратаря и затова постави него - да се обиграва постепенно. А дали Херо не искаше и да скрие нещо от ЦСКА. Имам предвид цялостната постановка на играта, а не само вратарския пост. Всички други бяха на средно ниво, на Кишишев не му личат годините. Относно Христов, сравнително добре за първи мач в отбора, но такива положения, като удара му в гредата, не се пропускат - от мястото където беше - това е задължителен гол - 200%.

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 07 авг 2011 14:32

Пропуснах. Христов при получен жълт картон си позволи да задържи отзад за фланелката противников състезател, след като последния го преодоля. 90% от съдиите щяха да го изгонят- а това беше по средата на второто полувреме. Херо се усети, че виси на косъм червения му картон и след 7-8 минути го смени. И двамата влезли на смяна ( Паланков игра само 1-2 минути) разочароваха, особенно Филипов - не знам като какъв трябваше да играе, но така и да края не се разбра.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 07 авг 2011 15:34

Ще се съглася и ще довърша "болежката", която и Ел Греко спомена...Цената на билетите. Моите уважения към финансовите "умове" на отбора, но сметките им не излизат прави. С цена от 6 лв. не всеки може да си позволи да гледа мач. Себе си не вкарвам в това число, но пък съм в пъти по-взискателен за подобна цена. Някой ще каже, че има абонаментни карти - аз обаче не съм за тях. Не разполагам свободно със себе си от уикенд до уикенд и предполагам много хора са, като мен. За нас активните и работещи хора-майната му, ама децата, пенсионера ????. Не е разумна цена. Има едно просто правило продукт-търсене-цена. В Черноморец са "впрегнали" това правило в грешната последователност и то игнорирайки продукта и търсенето, като субстанции в икономическото правило. Надали има някой, който да даде адекватното обяснение за тази цена на билета и то за мача с Калиакра ???? На касата се шегувах с продавачката дали са останали билети, а жената ми отвърна на шегата, че ако не купя до 10 минути едно място нямало да остане. Като за капак ме претърсиха и опипаха на входа, като талибан на американско летище въпреки, че най-смущаващия атрибут, който имах си беше този в гащите ми и ни грам повече :) Честно казано подобно претърсване и опипване и то на мач, в който и гларусите знаеха, че няма да има над 600 човека ми дойде в повече. Чувствах се, като добро пионерче на трудов лагер, което бачка без пари, а накрая си плаща и членския внос, че е... пионерче. Купих си вода от ротондите на прилична цена, само влезнах във фен шопа без да пазаря нещо, защото "продавалниците" там приличаха по-скоро на банкови дилъри отколкото на търговки готови да ти предложат стока. Същите посрещаха от вратата със взор в самочувствието ти и ако не е на ниво - ще ти го заврат дълбока в земята,а ако белким се осмелиш да си купиш нещо би трябвало да си благодарен само на съдбата и невероятния късмет, че си имал честта да си дадеш парите на точното място и точните хора...Тук е момента и да споделя, че по всичко си личи, че спортно-техническата част на отбора контрастираше много на административната такава. Отношението на футболистите към публиката беше подобаващо. Имаше комуникация по време и след мача. От страната в, която аз наблюдавах двубоят имаше възгласи към Дяков относно неговите технически качества. Момчето два-три пъти разпери ръце казвайки, че му е било трудно в ситуацията, когато падна за дузпа. Други пък го защитиха влизайки в противовес с тези, които го "овикваха", но аз защитавам тезата, че при тези условия ние, като публика трябва да сме в пъти по-взискателни, а на стадиона да се чувстваме "велики", като германски пенсионер в БГ хотел...Определено цената на билетите е едно от неща с, които не съм съгласен. Мен 6 лв. не ме събарят, но съм сигурен, че при разумна цена от порядъка на 3-4 лв. стадиона щеше да се понапълни с поне още 1000 глави, а ако продукцията, която им/ни се сервира си заслужава - ще си спомняме добрите стари времена. Уви. Започвам да си мисля, че някоя гумена глава с финансови ресори в клуба не знае на кой свят е и нищо чудно тази сума от 6 лв. да му се струва жалка...Да ама гледайки само от собствената си камбанария и сравнявайки я с хилядарките, които му плащат.
Последна промяна от ntodorov на 07 авг 2011 15:39, променено общо 1 път.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 07 авг 2011 15:36

Снощи гледах мача, беше малко постно, емоции имаше около гола ни и 3-4 корнера преди това - тия бяха като камикадзета пред голлинията. Първото полувреме - скука та скука. Херо явно им се е накарал и 2рото полувреме нямахме нищо общо. Обачеее тоя съдията - при условие че на фланелките на Каляри нямаше имена ми е чудно какво точно му отнемаше по 3-4 минути да пише картоните? Какво толкова има да напишеш примерно 16ти номер 70 минута? Имам чувството че им правеше портрети. После още по 3-4 минути да построи стената. Тоя изяде половината игрово време. Това с гредата си беше пропуска на мача. Възмутен съм. И ооооооооооо колко много ми харесват новите екипи!!! Страшни са просто. А Калиакра само чакаше на контри и имаха 2 доста чисти положения - едното сам срещу празната врата ни спаси само факта че оня му беше много крива и ръбата главата и отиде в аут. Другото беше като излезе това скелетче вратарчето, онзи се заби към аута и пусна топовен пас покрай аута и на другия му дойде ,много бърза топката и не успа да я пусне в опразнената ни врата. И като прибавим и как изтърва една топка вратарчето ни предпочитам Херо да не ни мъчи с тия си експерименти.
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 07 авг 2011 15:47

калпазанчо написа:Снощи гледах мача, беше малко постно, емоции имаше около гола ни и 3-4 корнера преди това - тия бяха като камикадзета пред голлинията. Първото полувреме - скука та скука. Херо явно им се е накарал и 2рото полувреме нямахме нищо общо. Обачеее тоя съдията - при условие че на фланелките на Каляри нямаше имена ми е чудно какво точно му отнемаше по 3-4 минути да пише картоните? Какво толкова има да напишеш примерно 16ти номер 70 минута? Имам чувството че им правеше портрети. После още по 3-4 минути да построи стената. Тоя изяде половината игрово време. Това с гредата си беше пропуска на мача. Възмутен съм. И ооооооооооо колко много ми харесват новите екипи!!! Страшни са просто. А Калиакра само чакаше на контри и имаха 2 доста чисти положения - едното сам срещу празната врата ни спаси само факта че оня му беше много крива и ръбата главата и отиде в аут. Другото беше като излезе това скелетче вратарчето, онзи се заби към аута и пусна топовен пас покрай аута и на другия му дойде ,много бърза топката и не успа да я пусне в опразнената ни врата. И като прибавим и как изтърва една топка вратарчето ни предпочитам Херо да не ни мъчи с тия си експерименти.

Да. Екипите са връх. Много са стилни. В гръб приличаме на отбор от Примера дивизион. В анфас сме семпли без Куадро-то :) Готино седяха и по телата на играчите. Симпатизирах на новите Каппа, но тези ги бият. С фирмените емблеми на Макрон отзад в долния край на шортите, с двете ленти под тях, шрифта на надписите ( имена на играч и отбор) запълващ целия гръб...абе красиви са. А и цвета - мноооого приятно синьо е. От Пума-та ми се повръщаше, защото я свързвах с новото Балъково начало. Не знам. По-различни сме сега, а и в Бг отново сме първи и единствени с Макрон.

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 07 авг 2011 15:54

Ел греко, явно визираш Джаба Хътянина (мазно дебело грозно влечуго с много червендалесто гладко детско личице). Е няма толкова тъпо същество като този. Че и общински съветник го направили. То не че в тая псевдопартия няма един олигофрен дето 5-6 години продаваше пукамки пред общината дето освен да клепа на парцали никога не се е изказвал за 4 години, ама карай то за тия смешници идва видовден. Аз нямам търпения да ги изгоним тия навлеци. Аз лично не съм го забелязъл,там ли беше? Освен че е световно анонимен кисне по цял ден със екип на Нефтохимик под бяло чадърче на тв СКОТ до фонтанчето до Трията и събира подписи на заблудени пенсионери за регистрация на партията на Валерчо честния (с вече 3 присъди само за последните 2 години). Той го раздава мазната свиня и ментор на голобрадите фенчета на Нафтата - смешник та дрънка.
Нтодоров, за билетите наистина сте прави - колко от старите фенове бяха снощи - всичките викат че заради тия цени сега ще трябва цяла седмица да са само на хляб и сол. Стига вече с тоя тероризъм. Не може ЦСКА и Литекс за суперкупата 5 лева а ние с Калярито пак на толкоз. И как може 3 лева за тези невръстни дечица на по 9-10 години да им вземат по 3 лева? Простата сметка на без пари по 10-12 хиляди, на 6 лева 600! Направи го по 2-3 лева е няма да има по 10 хилки, ама по 5-6 хиляди да има ето ти ги 10-18 хиляди лева. И оборота ти повече, и хората на стадиона повече, и отбора друго играе пред повече публика, и класирането ти друго и повече рители значи повече продадени артикули и т.н. т.н. Това тяхното си е тероризъм и автогол. Защо си (ни) го причиняват това?
Последна промяна от калпазанчо на 07 авг 2011 16:05, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 07 авг 2011 16:03

Екипите са си мания отвсякъде. И Пумата ми харесваха, там тая странна яка със другия син цвят направо ме нервираше, виж обаче черните по-ми харесваха. Обаче сега тия Макрон адски добре ме изненадаха. Супер много семплост и наглед малки и незначителни детайли, а такъв приятен външен вид. Тия 2те малки логота на шортите, белите ленти, шрифта, както и супер якото синьо..А и чух че щели да се продават на около 40 лева екипа - гащи и фланелка. Тая Пума беше цифромания някаква. Определено ще си купя. А така ме дразни една мургавелка къдравелка във шопа. Всеки път като си взема нещо и ми идва да и заляпя два шамара. Не стига че има супер лесна работа се държи все едно че са я накарали да продава тиквени семки пред стадиона. Не става за там тая - нито е представителна, нито се държи като сейлс пърсън. Не се връзва изобщо нито с имиджа на клуба, нито с интериора на шопа. Има една другга - тя по-добре се справя ама на тая като си купя нещо имам чуството че съм и изял морената с вилица! Все едно съм и виновен за болезнения цикъл аз.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 07 авг 2011 16:12

Аз и преди година писах. Когато мачът беше без пари оставях повече кинти по ротондите и фен шопа... ама доброволно. Снощи обаче и кефът не ми дойде. Повечето хора се чувстваха, като нагизден циганин в ротариански клуб, където от входа ти "магнетизират" портфейла, а след края на вечерта се чувстваш по-скоро "прекаран" отколкото доволен. :)

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 07 авг 2011 16:16

калпазанчо написа:Екипите са си мания отвсякъде. И Пумата ми харесваха, там тая странна яка със другия син цвят направо ме нервираше, виж обаче черните по-ми харесваха. Обаче сега тия Макрон адски добре ме изненадаха. Супер много семплост и наглед малки и незначителни детайли, а такъв приятен външен вид. Тия 2те малки логота на шортите, белите ленти, шрифта, както и супер якото синьо..А и чух че щели да се продават на около 40 лева екипа - гащи и фланелка. Тая Пума беше цифромания някаква. Определено ще си купя. А така ме дразни една мургавелка къдравелка във шопа. Всеки път като си взема нещо и ми идва да и заляпя два шамара. Не стига че има супер лесна работа се държи все едно че са я накарали да продава тиквени семки пред стадиона. Не става за там тая - нито е представителна, нито се държи като сейлс пърсън. Не се връзва изобщо нито с имиджа на клуба, нито с интериора на шопа. Има една другга - тя по-добре се справя ама на тая като си купя нещо имам чуството че съм и изял морената с вилица! Все едно съм и виновен за болезнения цикъл аз.

Да бе. Отврат са. Преди имаше едни малки момиченца - промоутърки ли бяха - не знам, но имаше едно, което можеше да продаде целия магазин ей тъй от дума на дума. Дори миналата година се "заигра" с щерка ми и аз не се усетих, как и купих шал и шапка с козирка. Дадох си парите ей тъй между другото, като преди това бях взел тениски.

Върни се в “Черноморец”