Кой да стане треньор на Левски?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Кой да стане треньор на Левски?

Георги Иванов да остане
12
12%
Станимир Стоилов
25
26%
Илиян Илиев
27
28%
Люпко Петрович
7
7%
Славолюб Муслин
7
7%
Георги Василев
3
3%
Ясен Петров
1
1%
Антони Здравков
0
Няма гласове
Емил Велев
4
4%
друг
11
11%

Общо гласове: 97

donkat
Контакти:

Re: Георги Василев да идва докато е време.

Мнениеот donkat » 07 авг 2011 00:00

Според мен най-подходящ в този момент е Вечяслав Грозни. При него Левски играеше с лекота и вкарваше по 3-4 гола всеки мач. Не знам защо добрите треньори ги освобождават много бързо, а от посредствените не можем да се отървем дълго време. Може би защото добрите треньори имат собствено мнение и не търпят да бъдат пионки! За това някой се страхува от тях.

Потребителски аватар
balef

Прогнози,мнения,спекулации,относно треньорския пост в Левски

Мнениеот balef » 07 авг 2011 10:58

Седрик Бардон е вариант № 1 за наследник на Георги Иванов на треньорския пост на “Левски”. Собственикът на клуба Тодор Батков е бесен на Гонзо след отпадането на “сините” от Спартак (Търнава), поради което му е обявил, че ще освободи при провал срещу Славия в първия мач на тима в “А” група утре.

“За мен ще е привилегия да вода “Левски”. Още преди да си тръгна разговарях по този въпрос с Тодор Батков и Георги Иванов. Готов съм да помогна, чакам собственикът да ми се обади. Нямам лиценз, но това не ме притеснява. Не очаквах “Левски” да отпадне от толкова смешен отбор като Спартак (Търнава)”, заяви Бардон.

Станимир Стоилов и Красимир Балъков също са варианти за треньорския пост на “Герена”. Мъри е пред уволнение от кипърския Анортозис, след като тимът отпадна от непретенциозния Работнички (Скопие) в Лига Европа. Съдбата на Стоилов ще стане ясна утре. Не е тайна, че той би се върнал при “сините”, при условие, че Гонзо не му се бърка при избора на титулярния състав за мачовете.

Красимир Балъков в момента е начело на Хайдук (Сплит). Хърватският тим обаче също отпадна рано в евротурнирите от Сток Сити, а и в първенството записа загуба. Това предизвика недоволството на феновете и медиите, които вече призовават за смяната му./БЛИЦ

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Re: Бардон сменя Гонзо в “Левски”

Мнениеот ehh » 07 авг 2011 11:02

А Хубчев не искаме ли? Или Лаптопа? Или Кушев? Защо не и Велков?
Кое име остана още, което не сме предложили?
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 07 авг 2011 11:06

Бардон е доста интелигентен ,но няма никакъв опит. Трябва да се разбере ,че Левски не е училище за треньори!
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
flo
Контакти:

Мнениеот flo » 07 авг 2011 11:10

turbogena написа:Бардон е доста интелигентен ,но няма никакъв опит. Трябва да се разбере ,че Левски не е училище за треньори!

В момента Бардон се учи треньор в треньорска школа на Олимпик Лион, а пък наш Гонзо е завършил НСА.Смятай кое е по-добре.

Поне Бардон знае за какво става въпрос в България и няма да има нужда от време за навлизане.Голям + е че е чужденец, поне играчите ще имат някакъв респект.

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 07 авг 2011 11:13

flo написа:
turbogena написа:Бардон е доста интелигентен ,но няма никакъв опит. Трябва да се разбере ,че Левски не е училище за треньори!

В момента Бардон се учи треньор в треньорска школа на Олимпик Лион, а пък наш Гонзо е завършил НСА.Смятай кое е по-добре.

Колега ,аз в никакъв случай не казвам ,че Седрик е по-зле от Гонзо. Просто и той все още няма опит и доста рисковано да го сложат начело на отбора. :roll:
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 07 авг 2011 11:13

първо вижте източника на новината и второ писна ми да "сменяте" Борат , човека е собственик и не съм чул някой да е извадил пари да купува Левски а той да се опъва, и мен не ме кефи мустака но няма кой

Потребителски аватар
iori
Контакти:

Мнениеот iori » 07 авг 2011 11:19

Вземете си Велев обратно да си жънете успехи.
[wrapimg=]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQuXQZcGXjvSnqBZOZRo_xvL7OsSlqmCWs1xvstjpwB7sN32tJn[/wrapimg][wrapimg=]http://sporta.bg/pictures/3988285_160__[/wrapimg]

Потребителски аватар
RobiVanPersie
Контакти:

Мнениеот RobiVanPersie » 07 авг 2011 11:21

Пълна простотия....Сега остава и да излезне новина,че Йовов е новия тренер..... :? :?

Потребителски аватар
Lakokara4a
Контакти:

Мнениеот Lakokara4a » 07 авг 2011 11:29

Само партенки се пускат... Честно казано в момента няма значение кой е треньор вече. И мен да ме сложат все тая. Всичко е сбъркано изначало. Само си приказваме, а някой клубове си решиха донякъде проблемите!

Върни се в “Кошче за отпадъци”