СПАМ
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: СПАМ
Тук ми се ще да попитам Стрелеца: Когато казвах добри думи за Лудогорец ти се нахвърли срещу тях. Ако си ги гледал ( е бяхме на Тича, но поне аз хванах половината на 1 и цялото второ полувреме на мача им с Локо Пд ) пак ли ще говориш врели-некипели за разградчани? Аз мисля, че ако продължи финансирането им, то до 1-2 години те ще бъдат втория Литекс. И на мен не ми е хубаво, че Домусчиев не стана съсобственик с ТИМ на Морето, но...
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
-
ShooterMan
- Контакти:
Зелен,направих си труда да поогледам Лудогорец сега.В онова си мнение бях голословен,но гледа ли мача на Лудогорието с Локо Пд?Бразилците Шоко,Марселиньо и Кишада - абсолютен талаш,както и предполагах на основа на визитките им и пълната анонимност от която изпълзяха към България.Дори и по-далеч ще стигна-поредните бразилски мениджърски абсурди лишаващи млади български футболисти от развитие.И веднага слагам примера с Димо Атанасов - влезе и създаде голово положение с гредата,а Шоко цоко от Буратино Брагантино?Общо взето не ме притеснява нито Домусчиев,нито Лудогорец,днес съдията ги спаси от загуба с отменения редовен гол на Локо Пд...далеч повече съм притеснен от смърфовете,които показаха лице нямащо много общо с боксовия чувал който опухахме в Банско...а като прибавят и Даксон след 2-3 седмици...освен поредната ен-та загуба на Лаута ги виждам и като най-опасния ни съперник за 4-тото място.Какво ще е след 2-3 години-не сме врачки да кажем,Черноморец след 2-3 години трябваше да е в ШЛ ако не се лъжа,а за 2-3 месеца свършиха парите от източването на Петрол АД,Ершов се върна,врътна кранчето наопаки и бяха шута на пролетния полусезон,а днес-мъки срещу Калиакра и мечти за класиране в челната 10-ка....Дали след 2-3 месеца източването на БМФ ще продължава вечно?Домусчиев не си вади парите от задния джоб,както не ги вадеше и Събев.Аз пък изобщо не съжалявам,че не ни държат такива собственици тип "Първеню"...имали сме такъв,Мултигруп,Илия Павлов - 4 години след това само изплащахме едно 5-то място...сети се сам.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Ако не бяха опуцали Илия Павлов ние следващата година бяхме шампиони, бе човек. За мача на Локото с Лудогорец само ще ти кажа:
1. Голът на Локо беше отменен абсолютно правилно с оглед на това, че двама футболисти с черно-бял екип бяха в засада и влияеха на играта. Така, че няма никакво значение, че товарния влак излезе от дълбочина.
2. Ти какво очакваш от Лудогорец въпреки, че смляха Коковци - това им беше първия мач след 11 ( ЕДИНАДЕСЕТ НОВИ ПОПЪЛНЕНИЯ ). Ще се сработят и тогава ще стане това, което ти казах. Да сме живи и здрави и ще си говорим след 1-2 месеца.
1. Голът на Локо беше отменен абсолютно правилно с оглед на това, че двама футболисти с черно-бял екип бяха в засада и влияеха на играта. Така, че няма никакво значение, че товарния влак излезе от дълбочина.
2. Ти какво очакваш от Лудогорец въпреки, че смляха Коковци - това им беше първия мач след 11 ( ЕДИНАДЕСЕТ НОВИ ПОПЪЛНЕНИЯ ). Ще се сработят и тогава ще стане това, което ти казах. Да сме живи и здрави и ще си говорим след 1-2 месеца.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
-
ShooterMan
- Контакти:
В никакъв случай и през ум не ми е минавало,че Лудогорец ще смели Локо Пд!Това,че са имали моментна доминация в мача е ако следиш отборите-комплекс на Локо Пд извън Лаута.Калиакра пролетта например ги смля 10 пъти повече.Не съм очаквал Лудогорец да са сработени,но да видя някакви класни отигравания от 3-мата широкорекламирани бразилски "магьосници"?Единия дори бих го нарекъл и ренде направо без да се замисля.Ако мислиш,че Дяков и Генчев ще ги водят към битка с нас-направо да потрия доволно ръце и да обявя моряците за победители...По еденици ги превъзхождаме тотално на всеки един пост,ама абсолютно всеки един.Едно е рекламата,друго е реалността.Нека не гадаем пак какво щяло да е,аз пък и тогава,и сега-с Вуцов треньор как виждаш Морето шампион да беше станал?Историята показа,че пътя който поехме през 2002 не беше правилния....всичко се случва в този живот,трябваше инвестиция в школата първо тогава.Затова сега адмирирам политиката...и да свърши сухото,и да свирнат някой с 5 грама зад врата...идва Капитанов,Митев,Андреев,след година-две Илиев,Расим...клубът има бъдеще.Бясно финансиране,разгул-дори Реал М не успя с тази схема да измести една добре смазана машина като Барселона,която има идея и начертан път за развитие от 20 години поне.Нашия път е подобен.И те имаха тежки години,Боже какъв бой ядяха кога Шави беше пишлеме помниш ли
....но следваха пътя,школата и успяват,днес-хегемон.Виждам нашето развитие като копиране на техния модел тук в мащабите на България,неслучайно Кольо Спасов ходеше в Барселона,помниш ли?Това е.Лудогорието е от нищо да правиш нищо,от изритани футболисти-отбор.Ние сме го правили,става,да,ама имахме Кривия и няколко млади таланта тогава в лицето на Миро Манолов и Дани Г...а те нямат Кривия,нямат такава фигура и тоя номер няма да мине,дори ние не можахме да му направим римейк после.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
-
ShooterMan
- Контакти:
Отдавна не сме виждали това и трябва да го покажем
Класиране:
1.Черно Море
---------------
от там насетне е маловажно
.Поне 24 часа едноличен лидер
.
Класиране:
1.Черно Море
---------------
от там насетне е маловажно
ShooterMan написа:Отдавна не сме виждали това и трябва да го покажем
Класиране:
1.Черно Море
---------------
от там насетне е маловажно.Поне 24 часа едноличен лидер
.
Хаха, и аз го забелязах и трябва да ти призная, че доста ми хареса. Какво не бих дал да се запази поне още 29 кръга...
Ние сме зелената агитка!!!! Черно море завинаги!!!!
BLUE CHAMPIONS написа: В играта оставаме аз, Моряка и Борото. Предвид класите на отборите, най-вероятно аз ще продължа![]()
![]()
![]()
Silvena Dimova написа:За Белгия и Швейцария и другите забравих кои държави бих коментирала така - не вярвай на всичко, което чуваш и четеш
Димова я го питай твоя дали не беше готов трансфера му в Тюн (Швейцария)? 100% сигурен трансфер, а той избра левски, щото слуша оня малоумник Велизар. Сега с писането ти в този форум си мисля, че опипваш почвата за евентуалното му завръщане, но вече е късно и тук ще пейка, все пак разполагаме с най-добрия дефанзивен халф в БГ.
-
Гочето1913
- Silvena Dimova
- Контакти:
dans, стига глупости, моля ти се... опипвала съм почвата, да не съм му личен мениджър. Той даже не знае, че си водя тази кореспонденция тук. Нямам цел, просто исках да изкажа недоволството си, нямам ли право ?
За това кой кого слуша, не знам. Имайки предвид Велизар колко много е направил за него, не виждам защо да му няма доверие.
Стига сега сме се дразнили взаимно. Вие си имате гледна точка, аз моя, той негова. Успех в събота и хубав ден
)
Стига сега сме се дразнили взаимно. Вие си имате гледна точка, аз моя, той негова. Успех в събота и хубав ден
що верно не вземеш да му станеш личен мениджър... кефи ме как си го браниш, може пък да се получи работата, ако си все така настървена