Стяуа (Букурещ) - ЦСКА (София) - 2:0 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
B__A__N__DA__TA

Re: Стяуа (Букурещ) - ЦСКА (София) ЛЕ - Playoff 18.8.11

Мнениеот B__A__N__DA__TA » 07 авг 2011 00:59

Синьо сърце написа:Извинявайте,че ви питам,ама наистина ли си вярвате,че Стяуа ги е страх,че може да вкарате,на когото си искате,че ще продължите?Че в Румъния ги интересува кои са ЦСКА?Аз бях убеден в победа на сините в Търнава,и на полувремето нямаше какво да се каже...Треньорско безсилие и неграмотност доведе до отпадане!А срещу вас не е някой си,а Стяуа...Зашо мислите,че имате потенциал и треньор,за да ги победите?

Щото сме ЦСКА , за това.А аз бях убеден,че няма да продължите...и се оказах прав.Лека вечер и успехи ;)
[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Мнениеот Joni_ » 07 авг 2011 00:59

Синьо сърце написа:Извинявайте,че ви питам,ама наистина ли си вярвате,че Стяуа ги е страх,че може да вкарате,на когото си искате,че ще продължите?Че в Румъния ги интересува кои са ЦСКА?Аз бях убеден в победа на сините в Търнава,и на полувремето нямаше какво да се каже...Треньорско безсилие и неграмотност доведе до отпадане!А срещу вас не е някой си,а Стяуа...Зашо мислите,че имате потенциал и треньор,за да ги победите?

Виж ясно е, че поне преди първия мач Стяуа е фаворит, но това не пречи да вярваме в нашия отбор.Ясно е ,че в Румъния се интересуват от ЦСКА, най малкото заради Зику и Мораеш, а и по принцип имаме добри взаимотношения с тях и е нормално да има някакъв интерес, за страх изобщо не става на въпрос, не знам от къде го измисли това.
Моляте също така не си мисли, че след като вие сте отпаднали и сте били слаби всички трябва да сме така, да ясно е ,че нивото на футбола ни е слабо, но все пак ние запазихме отбора и дори и го надградихме и то с не лоши попълнения и аз съм сигурен, че ако оправим Мораеш до тогава определено имаме доста добри шансове да се класираме .
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 07 авг 2011 01:05

Това, че си си мислел нещо и си се оказал в грешка, не означава, че като пак си помислиш нещо, ще е вярно, по скоро е обратното. А дали Стяуа ще паднат, ужасени от жребия, или спокойни, на мен ми е все едно.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

5kov,5rov
Контакти:

Мнениеот 5kov,5rov » 07 авг 2011 01:06

Абе брат, ти май доста си изтрещял след отпадането на твоя клуб. Стяуа са фаворит и го знаят. Но освен това дойдоха журналисти, в Румъния интервюират разни хора - четох едно интервю на някакъв треньор, който обясняваше, че нивото на българския футбол е като това на румънския (става въпрос за интервю за румънски сайт). Имаше и статии за това как когато Стяуа играе срещу нас след това играе и пролетта в Европа (което не говори много добре за нас). Имаше статистика на миналите ни мачове, а видях и темата, към която има линк по-горе и гласовете за "Ще играе ли Стяуа в Лига Европа" са 12 на 3. През 2008 привърженици на Стяуа издигнаха плакат "Справедливост за ЦСКА София" и агитките ни са в близки отношения. Коментира се идването на Зику и Мораеш, собственика Бекали е казал, че отбор, който може да си позволи Зику, със сигурност е класен и т.н. Мисля, че няма смисъл да продължавам. Нормално е да не ни гледат като Тотнъм и да са с по-голямо самочувствие, защото бяха поставени. Но в отговор на твоя въпрос - да, интересува ги кои са ЦСКА и да, притесняват се от издънка, защото сме неудобен съперник.

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 07 авг 2011 01:21

Да, смятам, че имаме потенциал щото сме ЦСКА! Ще видим кво ше стае на мача..

П.п А относно трабсперанта: справедливост за ЦСКА-беше издигнат от хора на дучето, който беше бутнал пари... изобщо не ги боли за нас..
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

[offtopic][rimg]http://prikachi.com/images/123/6869123u.jpg[/rimg][/offtopic]
Изображение

Потребителски аватар
cskao1948
Контакти:

Мнениеот cskao1948 » 07 авг 2011 01:40

Знам,чe e рано но дали ще го дават по някоя тв? 8-)

5kov,5rov
Контакти:

Мнениеот 5kov,5rov » 07 авг 2011 01:44

Ето и едно мнение на "стелист": "Труден мач с българите, но ако играем футбол имаме доста добър шанс да влезем в групите, ако само дриблираме (? това не го разбрах) (пример: Мача за Суперкупата с Оцелул и мача с Воинца Сибиу) ще ни бъде трудно." (съответно 1:1 с Воинца Сибиу, които са новаци, и 0:1 от Оцелул).

Още едно, в отговор: "Очевидно е, че ако играем както за Суперкупата по-добре да не ходим на мача. Остава само да видим дали мача ни за Суперкупата беше инцидент или мача ни в Констанца беше инцидент." (в този мач Стяуа са били с 4:0)
Последна промяна от 5kov,5rov на 07 авг 2011 01:46, променено общо 1 път.

5kov,5rov
Контакти:

Мнениеот 5kov,5rov » 07 авг 2011 01:45

Red_Girl написа:Да, смятам, че имаме потенциал щото сме ЦСКА! Ще видим кво ше стае на мача..

П.п А относно трабсперанта: справедливост за ЦСКА-беше издигнат от хора на дучето, който беше бутнал пари... изобщо не ги боли за нас..

Абе може :lol: . Ама транспарант имало ли е? Имало е. :lol:

5kov,5rov
Контакти:

Мнениеот 5kov,5rov » 07 авг 2011 02:08

Ето ви линк за отбора на Стяуа на български: линк

BlueRadiotherapist
Контакти:

Мнениеот BlueRadiotherapist » 07 авг 2011 10:28

Стяуа са велик отбор с история,с която БГ тимовете не могат да се сравняват.Само за последните няколко години са елиминирали отбори като Валенсия,Галатасарай,Стандарт и т.н.Стигнаха полуфинал през 2007 за Уефа,когато и Левски направи някакво чудо,което не виждам как ще бъде повторено скоро.Стяуа не говорят за европробиви,както нашите,защото просто са си редовно в груповата фаза и на двата турнира,а и излизат на 1-2 години от групите в елиминационата фаза.Ако ЦСКА ги елиминира това ще е успех с по-голяма стойност от тези срещу Леверкузен и Оксер.Жалкото в цялата история е,че БГ футболът няма нищо общо с този който се играе в Европа и само след 2 месеца жалките Литекс и Левски в момента могат да се окажат с преднина в БГ първенството и да се коментира.....ако сега сме били в УЕФА и т.н.ЦСКА е пълна загатка,с много нови играчи и т.н.Червените също ще са основен фаворит за БГ титлата,но срещу румънците шансовете са минимални.Оптимизмът,че Стяуа била в криза истински ме учудва,както и ме учудваше синият оптимизъм срещу словаците.Вече дори и срещу Люксембургски и Малтийски отбори да играем нищо не е ясно. 4-1 в Румъния. 1-1 в София.

В В добавка---Левски и ЦСКА имат много повече титли и купи от Стяуа и Динамо,Звезда и Партизан в местните шампионати,но това въобще не ни грее когато стане въпрос за истински футбол,какъвто е в Европа.

Върни се в “Архив”