FT Ajaccio 0 - 2 Toulouse
FT Brest 2 - 2 Evian Thonon Gaillar
FT Caen 1 - 0 Valenciennes
FT Marseille 2 - 2 Sochaux
FT Montpellier 3 - 1 Auxerre
FT Nancy 1 - 1 Lille
FT Nice 1 - 3 Lyon
FT Paris S.G. 0 - 1 Lorient
Шокираща загуба за ПСЖ на старта,издънка на Марсилия у дома.
Франция Лига 1 (сезон 2011/2012)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- YANTRA_FOREVER
- Контакти:
Re: Франция Лига 1 (сезон 2011/2012)
У тая лига няма никаква логика. Като селекция , а и явно като игра май Монпелие се справят много добре.

Не можах снощи да следя мачовете, но гледам доста интересни резултати са се получили. Единствено ме изненадва загубата на ПСЖ, макар че и за нея могат да се намерят логични обяснения. Закъсняването със селекцията, липсата на сработеност, огромното напрежение, а срещу себе си имат един отбор с най-добрия за мен треньор в първенството - Кристиян Гуркюф и въпреки че си продадоха звездите (Гамейро, Амалфитано,Морел) им намериха не лоши заместници. Лошото е, че следващия кръг ПСЖ гостуват на Рен и там много трудно могат да вземат победа, а при няколко негативни резултата е ясно, че треньорът ще изхвърчи.
ОМ честно очаквах дори да загубят от Сошо, много обичат да се дънят в първия кръг, а срещу себе си имат силен отбор, който завърши на 5-то място миналата година. Нищо изненадващо няма за мен в това равенство. Другите резултати са си напълно нормални.
ОМ честно очаквах дори да загубят от Сошо, много обичат да се дънят в първия кръг, а срещу себе си имат силен отбор, който завърши на 5-то място миналата година. Нищо изненадващо няма за мен в това равенство. Другите резултати са си напълно нормални.
-
- Контакти:
Марсилия стартира зле в шампионата, с това равенство!

Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
Сошо са супер тим така,че не е лошо равенството за Марсилия
FT Dijon 1- 5 Rennes
Браво на моят фаворит за титлата РЕН.
- Santiago Munezz
- Контакти:
Дижон ще са като Булон и Арл-Авиньон.Боксовата круша в Лига 1!
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]
На дъното също ще е много интересно. Имам някакво предчувствие, че Оксер ще изпаднат за пръв път в историята си. Но и други кандидати има достатъчно. От 22:00 бг време е дербито на кръга Бордо - Сент-Етиен.