Лудогорец - Локо Пд - 0:0 FT

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: Локо Пд - Лудогорец 0:0 FT

Мнениеот Tommi » 06 авг 2011 23:37

v.r.s. написа:
По Канал 3 го даваха и точно в момента в който Карвальо тръгва към топката съдията вдигна флага. Да Лазаров още не беше играл с нея, но със самото тръгване към посока на топката, засадата от пасивна става активна.

Няма такова нещо. ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
drums
Контакти:

Мнениеот drums » 06 авг 2011 23:39

Съдията точно така постъпи. Той вдигна флага за засада не при самият пас, когато Карвальо се изтегляше, а в момента в който тръгна към топката, в случая от пасивна засадата стана активна, независимо, че той не играе с нея.
Колкото до мача, хареса ми хъса и битката на терена и от двата отбора. Направи ми впечатление, че Лудогорец играха много грамотно и технично и явно наистина ще бъдат фактор в първенството, колкото повече такива отбори, толкова по-добре за първенството ни и се надявам по този начин да се повиши класата на А група.[/quote]

Когато Карвальо направи крачка на ляво страничния беше вдигнал флага още докато топката беше във въздуха и Здравко въобще не беше играл с нея.Напълно редовен гол Карвальо въобще не влияе на играта[/quote]

По Канал 3 го даваха и точно в момента в който Карвальо тръгва към топката съдията вдигна флага. Да Лазаров още не беше играл с нея, но със самото тръгване към посока на топката, засадата от пасивна става активна.[/quote]

Да бе Кавальо пръдна и повлия на играта дрън дрън виж кой играе с топката,а и още пет гола да бяхме вкарали пак щяха да ни отменят и сега вместо заслужени три точки ни съдииската мафия ни отне две.Това го казаха и по Гонг И Канал 3

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 06 авг 2011 23:54

Tommi написа:
v.r.s. написа:
По Канал 3 го даваха и точно в момента в който Карвальо тръгва към топката съдията вдигна флага. Да Лазаров още не беше играл с нея, но със самото тръгване към посока на топката, засадата от пасивна става активна.

Няма такова нещо. ;)

Не желая да споря няма, а и няма смисъл всеки си има мнение и това е моето. Много такива засади са свирени, кагато играч в пасивна засада се изтегли и след това тръгне към топката, какъвто беше случая и в тази ситуация. Но както и да е.

didayyord
Контакти:

Re: Лудогорец - Локо Пд - 0:0 FT

Мнениеот didayyord » 06 авг 2011 23:55

IvanGit написа:Еййййй тва У софия само гейове се навъдихте, ей че и по чуждите форуми плъзнахте.Ще ти кажа ,че настина симпатизирах на Лефкси до онази вечер, от тогава ми се повръща от Йововци ,Гонзовци и Батковци дето ги търпи тия некадърници.Мога да гледам и в миналото,последната титла на Лефски беше спечелена благодарение на това ,че Гонзо и Йовов се контузиха и не играха срещу ЦСКА .

ааа, тук си прав, не споря, имам само една забележка - гореизброените не са Левски, те са мимолетни душици и рано или късно ще си отидат, но Левски ще си остане...Така е със всички отори които имат верни фенове....

Потребителски аватар
drums
Контакти:

Мнениеот drums » 07 авг 2011 00:02

v.r.s. написа:
Tommi написа:
v.r.s. написа:

Няма такова нещо. ;)

Не желая да споря няма, а и няма смисъл всеки си има мнение и това е моето. Много такива засади са свирени, кагато играч в пасивна засада се изтегли и след това тръгне към топката, какъвто беше случая и в тази ситуация. Но както и да е.

Ти къде видя,че Карвальо влияе на играта да не би да е застанал пред вратаря или да го е бутнал той си остана на място

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 07 авг 2011 00:06

v.r.s. написа:
Tommi написа:
v.r.s. написа:

Няма такова нещо. ;)

Да, съгласен съм, но този случай не е такъв. Ако нямаше друг играч на Локомотив, съдията спокойно можеше да отсъди засада, но сега трябваше да изчака развоя на атаката. Съвсем друго е, ако Карвальо влияеше/пречеше на противников играч. Тогава трябваше да се отсъди засада, въпреки че Лазаров игра с топката. Аз такова нещо не видях, но съдията може би е на друго мнение.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 07 авг 2011 00:10

Братя, смятайте, майна още щом първия кръг изнесахме такъв мач, как ще изглеждаме след 3-4 кръга.
Да не говорим, че очакваме включване от Даксон и Еспиноза.

Да напълним Лаута срещу Локо Сф, майна...момчетата ни се раздадоха докрай, играха с желание и мотивирано.
Взехме точка срещу много класен отбор забележете - без Даксон и Еспиноза.

Как да не напълним Лаута следващата седмица.След добрата ни игра очаквам повишен интерес към мача с Локо СФ.
Изображение

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 07 авг 2011 00:21

Ванко_Ултраса написа:Братя, смятайте, майна още щом първия кръг изнесахме такъв мач, как ще изглеждаме след 3-4 кръга.
Да не говорим, че очакваме включване от Даксон и Еспиноза.

Да напълним Лаута срещу Локо Сф, майна...момчетата ни се раздадоха докрай, играха с желание и мотивирано.

Как да не напълним Лаута следващата седмица.След добрата ни игра очаквам повишен интерес към мача с Локо СФ.

Вие си знаете най-добре, но равенство срещу пряк конкурент за четвъртото място и ЛЕ (въпреки че гостувахте) не знам колко е добре. Не е зле, но не мисля, че е и много радващо. Миналия сезон взехте една точка срещу Локо Сф в София, след това те ви взеха точка в Пловдив и после завършиха пред вас в класирането.

kilobane

Мнениеот kilobane » 07 авг 2011 00:32

Как да не напълним Лаута следващата седмица.След добрата ни игра очаквам повишен интерес към мача с Локо СФ.[/quote]
Вие си знаете най-добре, но равенство срещу пряк конкурент за четвъртото място и ЛЕ (въпреки че гостувахте) не знам колко е добре. Не е зле, но не мисля, че е и много радващо. Миналия сезон взехте една точка срещу Локо Сф в София, след това те ви взеха точка в Пловдив и после завършиха пред вас в класирането.[/quote
]

Томи както винаги прецизен в обясненията на правилата.Жалко ,че има толкова фенове,които хал хабер си нямат от засада.Явно се дължи на малко гледане на футбол и на напълно некомпетентните коментатори.Някога предупредих коментаторите на про бг ,че ще останат без работа с тези глупави коментари на мачовете и още по глупавите въпроси след края им.Случи им се,нарес са тия от Тв 7 май!
За мача-не знам какво взимат тези от делиормана и какво са тренирали,ама ако продължават така и не си направят и скоро стадиона,могат да се борят да не изпаднат.Миналата година постоянно и на почри всеки мач носилката влизаше по 7-8 пъти,сега гледам нова мода......някой падне и се превива,съдията веднага надува свирката и отива при него и започва да го увещава да стане или да иска носилка....футболиста отказва ,но 2 минути си отидоха ей така....и това 5-6 пъти само този мач.Отделно и носилка влиза .....съдията си записва картони по 1 минута и половина......въобще рахат е на тези времена да си футболист в Бг.Взимаш заплата,която обикновенните хора не взимат за цяла година и в 90-те минути на седмица,поне 30-40 си с ръцете на кръста.После защо телевизиите се отказвали и защо няма хора на стадиона!
[color=#00BF40]В края на декември 1970 г. ЦСКА е поканен за Коледен традиционен мач на „Ноу Камп”, където българския „армейски” тим попилява Барселона с 4:1 (Жеков -2 и Якимов – 2) пред 75 000 зрители. [/color]

Потребителски аватар
drums
Контакти:

Мнениеот drums » 07 авг 2011 00:42

Сега пак гледах репортажа и мога да кажа,че между Здравко и Базил има човек от Лудогорец който се опитва да блокира Здравко а Базил тръгва напред а не към топката с една дума напълно редовен гол.

Върни се в “Локо Пловдив”