Лудогорец - Локо Пд - 0:0 FT

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: Лудогорец - Локо Пд - 0:0 FT

Мнениеот Tommi » 06 авг 2011 23:09

Страничният съдия избърза с вдигането на флага и сгреши. Лучини трябваше да получи червен картон.
А второто полувреме (първото не го гледах) не беше лошо.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 06 авг 2011 23:11

to6kata1912* написа:Приличен мач за бг стандарти, феновете на лудогорец се чуваха доста, да не кажа и повече от своите съперници. На терена имаше яки влизания, лудогорец може би малко повече заслужаваха победата, но най-реалният изход от мача беше равен, аз и преди няколко дена го казах.

Тошик, делиорманите се чуваха , щото гостуващия сектор на този стадион е по-отдалечен.Като идеш някой ден на този стадион, тогава ще разбереш какво е.
Изображение

Потребителски аватар
gate_4
Контакти:

Мнениеот gate_4 » 06 авг 2011 23:13

Равностоен мач, със силни минути и за двата отбора, като цяло добър футбол за нашите стандарти не толкова като качество, а като динамика. Локо трябваше да бие, доста досадна грешка на страничния при гола на Електричката. Лудогорец като им гледам скамейката имат доста потенциал и Бъдема го нямаше, въобще няма да се взимат лесни точки от тях. Жалко че А група не е от 10 отбора и да играят 4 пъти, щеше да е много интересно , пък и футболистите ще играят в по сгъстен цикъл без зимна пауза, ама уви ... като се гледа се угоди на всеки така е

Потребителски аватар
drums
Контакти:

Мнениеот drums » 06 авг 2011 23:15

Tommi написа:Страничният съдия избърза с вдигането на флага и сгреши. Лучини трябваше да получи червен картон.

Ако искаш си пусни репоражчето или записчето на мача да видиш,че червен картон заслужава Тошко Колев първо той рита без топка Лучини след което Лучини му отвръща така,че стига сте гледали в едната посока.Съдииската тройка отвратително слаба в този мач.

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 06 авг 2011 23:20

Доста слаб мач от към футболни качества.Засада при гола имаше,равният бе заслужен
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Re: Локо Пд - Лудогорец 0:0 FT

Мнениеот v.r.s. » 06 авг 2011 23:20

drums написа:Според правилата на Фифа страничния съдия трябва да изчака до последно да види кой ще играе с топката,а той вдигна вдигна флага, още преди да види кой ще играе с топката.Все пак очаквахме такава подкрепа към Лудогорец

Съдията точно така постъпи. Той вдигна флага за засада не при самият пас, когато Карвальо се изтегляше, а в момента в който тръгна към топката, в случая от пасивна засадата стана активна, независимо, че той не играе с нея.
Колкото до мача, хареса ми хъса и битката на терена и от двата отбора. Направи ми впечатление, че Лудогорец играха много грамотно и технично и явно наистина ще бъдат фактор в първенството, колкото повече такива отбори, толкова по-добре за първенството ни и се надявам по този начин да се повиши класата на А група.

Потребителски аватар
drums
Контакти:

Мнениеот drums » 06 авг 2011 23:23

v.r.s. написа:
drums написа:Според правилата на Фифа страничния съдия трябва да изчака до последно да види кой ще играе с топката,а той вдигна вдигна флага, още преди да види кой ще играе с топката.Все пак очаквахме такава подкрепа към Лудогорец

Съдията точно така постъпи. Той вдигна флага за засада не при самият пас, когато Карвальо се изтегляше, а в момента в който тръгна към топката, в случая от пасивна засадата стана активна, независимо, че той не играе с нея.
Колкото до мача, хареса ми хъса и битката на терена и от двата отбора. Направи ми впечатление, че Лудогорец играха много грамотно и технично и явно наистина ще бъдат фактор в първенството, колкото повече такива отбори, толкова по-добре за първенството ни и се надявам по този начин да се повиши класата на А група.

Когато Карвальо направи крачка на ляво страничния беше вдигнал флага още докато топката беше във въздуха и Здравко въобще не беше играл с нея.Напълно редовен гол Карвальо въобще не влияе на играта

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 06 авг 2011 23:24

drums написа:
Tommi написа:Страничният съдия избърза с вдигането на флага и сгреши. Лучини трябваше да получи червен картон.

Ако искаш си пусни репоражчето или записчето на мача да видиш,че червен картон заслужава Тошко Колев първо той рита без топка Лучини след което Лучини му отвръща така,че стига сте гледали в едната посока.Съдииската тройка отвратително слаба в този мач.

Никъде не виждам ритане на Колев, но ако е имало такова, то най-вероятно е било в борба за топката и едва-ли заслужава червен картон. Проявата на Лучини е за червен картон.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
IvanGit
Контакти:

Мнениеот IvanGit » 06 авг 2011 23:25

Че ни ощетиха ,не е ясно само на тези които не са гледали мача,връщане назад няма ,затова искам друго да кажа-много страхливо първо полувреме,явно ги бяхме надценили тия.Това е толкова опасно колкото и подценяването-сигурно се дължи на предсезонната подготовка-само загуби редихме ние пък те доста прилично,но срещу тези всички ще берат ядове,така че съм доволен че не загубихме.Поставям Тяхната греда за нашия отменен гол,така ,че съм доволен донякъде.

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 06 авг 2011 23:30

drums написа:
v.r.s. написа:

Когато Карвальо направи крачка на ляво страничния беше вдигнал флага още докато топката беше във въздуха и Здравко въобще не беше играл с нея.Напълно редовен гол Карвальо въобще не влияе на играта

По Канал 3 го даваха и точно в момента в който Карвальо тръгва към топката съдията вдигна флага. Да Лазаров още не беше играл с нея, но със самото тръгване към посока на топката, засадата от пасивна става активна.

Върни се в “Локо Пловдив”