Интер продаде Снайдер на Манчетър Сити за 35 мил.евро

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Интер продаде Снайдер на Манчетър Сити за 35 мил.евро

Мнениеот CTAHKO » 06 авг 2011 15:46

Манчестър Юнайтед и финансов феърплей :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:И вие сте в кюпа,ами хайде :) :)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
drogooo
Контакти:

Мнениеот drogooo » 06 авг 2011 15:54

saffron написа:къв вътрешен рекорд бе... до януари водихте рекорда за наи скъп трансвер на нападател в англииския футбол! за наи скъп защитник и наи скъп млад играч още го държите! ако се поровя наи вероятно ще се окаже ,че държите рекорда за наи скъп вратар и халф! и до тук дадените 50 милиона за торес вече са компенсирани с новите ви попълнения... и за какъв финансов феърплеи говориме при положение ,че мизерното ви провинциално дори в самия град манчестър отборче дължи около 1 милиард паунда?

Аз ти казвам малко четеш... БЕ!!!
20мин след Митьо Сити купиха Робиньо.... ????????
И до тук дадените 50 милн. са компенсирани.. само дето вие дадохте още едни 50 млн миналата година + едни 18млн за началото на тоя сезон(ако искаш тиги напиша щот сигурно не ги знаеш).
Ти се впрягаш да обиждаш и да се пениш с "балуш" и"провинциално" .....що не почетеш малко?
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
drogooo
Контакти:

Мнениеот drogooo » 06 авг 2011 15:59

CTAHKO написа:Манчестър Юнайтед и финансов феърплей :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:И вие сте в кюпа,ами хайде :) :)

не бе аз не споря че ние не харчим пари... всички са в кюпа яко... и пукат пара за некви куци коне дет ме изумяват чак!!!
Керъл играл в "Б" група ебати доказания... 30млн
Торез не може да спира цяла година топката- 50лнм
Нащо дърво Карик вечната надежда 25млн ли колко беше... ай сиктир.
Ма ми излиза някой и ми обяснява как видиш ли последните години не можели ни стъпят на малкия пръст по харчене нищо че на САФ само упреци че още кътал парите от R7 и две години никой не взима
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
saffron
Контакти:

Мнениеот saffron » 06 авг 2011 16:14

drogooo написа:
saffron написа:къв вътрешен рекорд бе... до януари водихте рекорда за наи скъп трансвер на нападател в англииския футбол! за наи скъп защитник и наи скъп млад играч още го държите! ако се поровя наи вероятно ще се окаже ,че държите рекорда за наи скъп вратар и халф! и до тук дадените 50 милиона за торес вече са компенсирани с новите ви попълнения... и за какъв финансов феърплеи говориме при положение ,че мизерното ви провинциално дори в самия град манчестър отборче дължи около 1 милиард паунда?

Аз ти казвам малко четеш... БЕ!!!
20мин след Митьо Сити купиха Робиньо.... ????????
И до тук дадените 50 милн. са компенсирани.. само дето вие дадохте още едни 50 млн миналата година + едни 18млн за началото на тоя сезон(ако искаш тиги напиша щот сигурно не ги знаеш).
Ти се впрягаш да обиждаш и да се пениш с "балуш" и"провинциално" .....що не почетеш малко?

като говорих за нападател имах в предвит типичен такъв.. а не атакуващ футболист , които главно развива атаките по крилата.... както и да е.. и така да е ... в момента ние държиме рекорда за този пост.. но за всички останали наи вероятно се държи от вас....! вратар, защитник. халф и наи млад играч! и вие дадохте много пари и аз мога да ти ги напиша... и тук спора с балуша не беше общото количество похарчена сума... а в това ,че тои обвини нас ,че надуваме цените... но всъщност , вие имате повече рекордно похарчени пари за играчи , които играят на постове където тея суми са нереални !
ако смяташ балуш за обидна дума е ок.. но аз не мисля така.. ако беше обида балъков нямаше да си носи тая фамилия... а че сте провинциален отбор неможе да го отрече дори и сър алекс фергюсън ! така ,че не се пали толкова!
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 06 авг 2011 22:04

Ако Снайдер отиде в Ман Сити ще сгреши. Макар и да съм фен на Ливърпул, Юнайтед е по-добрият вариант. ;)
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 06 авг 2011 23:15

Дано не е вярно ще е много жалко Снайдер е мотора на отбора, а тевез е ненужен :!:
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Потребителски аватар
Hakercheto
Контакти:

Мнениеот Hakercheto » 07 авг 2011 19:20

Жоржиньо написа:Авторитетният италиански спортен вестник „Газета дело спорт” твърди, че Интер вече е продал плеймейкъра Уесли Снайдер, но не на Манчестър Юнайтед, а Манчестър Сити! Според информацията „гражданите” ще платят 36 милиона евро за холандеца, който щял да изиграе днес последния си мач с екипа на Интер – срещу Милан за Суперкупата на Италия. Двубоят ще се състои днес следобяд в Китай.

Досега Снайдер се смяташе за почти спазарен за Манчестър Юнайтед и сър Алекс Фъргюсън на няколко пъти обсъждаше пред журналисти ситуацията с полузащитника. В Италия обаче вярват, че градският съперник на „червените дяволи” за пореден път е сложил прът в колелата им и е отмъкнал желания на „Олд Трафорд” играч.

Според „Газета дело спорт” мениджърът на Сити Роберто Манчини ще прибере Снайдер от родината си и ще го вземе във Висшата лига. Той склонил да плати 36 милиона евро, което е с почти 20 милиона повече от сумата, която „нерадзурите” платиха за „лалето” на Реал Мадрид.

Снайдер ще подпише договор за 6 милиона евро на сезон с богаташите от Сити. Има информации, че Интер от своя страна ще получи възможността да привлече Карлос Тевес под наем с опция да го купи за постоянно след края на сезона.

Уж Юнайтед щяха да го купят,ама май Сити ще го купят накрая..Жалко все пак днес май ще му е последния мач за Интер..Много направи за отбора ни УСПЕХ за напред Уесли!
Ако вземем Тевес ще е супер..!

Това инфо е неофициалнои непотвърдено.Не се заяждам,а уточнявам.Днес гледах Комюнити Шилд Сити с/у Юнайтед.Пол Сколс заяви в едно интервю,че не ни трябва Снайдер и че имаме млaди играчи като Том Клевърли.Та като гледах мача той ми направи голямо впечатление и се надявам тои да замести Пол Сколс
Само Левски!
You'll never walk alone!

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Мнениеот Levski 1914 » 31 авг 2011 10:46

Уесли Снайдер потвърди ден преди края на трансферния прозорец, че ще остане в Интер. Медийните спекулации пращаха цяло лято доста настойчиво холандския национал в Манчестър Юнайтед.

27-годишната звезда призна, че е отворен към евентуално преминаване на „Олд Трафорд”, а част от футболистите на „червените дяволи” се изказаха доста ласкаво за качествата на полузащитника на „нерадзурите”.

В крайна сметка обаче двата клуба така и не успя да постигнат договорка за цената на играча, а той пък потвърди, че ще остане на „Сан Сиро”.

„Оставам в Интер. Не мисля, че ще напусна на този етап”, коментира Снайдер пред Sender Nos.

„Манчестър Юнайтед? Всичко е възможно във футбола, но не мисля, че сега ще се случи нещо. Знам, че ако трябваше да си тръгна от Италия, това щеше да стане само срещу правилната сума. Шефовете на Интер бяха категорични. Официално не съм разговарял с нито един от двата клуба в Манчестър”, обясни още Снайдер.

http://inter.gong.bg/view_article.php?article_id=222457

Добра новина за феновете на Интер!
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

Върни се в “Интер”