Спартак Търнава - ЛЕВСКИ СОФИЯ 2:1 ( 5-4 при дузпите)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Спартак Търнава - ЛЕВСКИ СОФИЯ 2:1 ( 5-4 при дузпите)

Мнениеот Кашчей » 06 авг 2011 21:16

milen.hristov написа:
Кашчей написа:daniel875, не те разбирам!
Когато обичаш един отбор, ти си го обичаш заради него самия.Ако го обичаш, защото печели.. значи не обичаш отбора, а успехите му.Батков го плюете и с право, но има ли някой от вас реална алтернатива на Батков?Тук, преди 6-7 месеца, един пич се кълнеше, че "Левски" ще бъде поет от мощен инвеститор..досега нищо, освен неговите твърдения.
Да се върна пак на обичта на феновете....Колко от вас ще са навити на варианта "Ботев" Пд.?Тук чета, че това не е моят "Левски", защото се очертава трета година без трофей.Че ти "Левски" (ЦСКА, Ботев, Локомотив) само заради трофеите ли ги обичаш?
Преди време бях написал нещо и ще го повторя:
-Ако майка ми не е манекенка и не печели награди, и не я дават постоянно по тивито... трябва ли да я обичам, или не?

Опитвам се да си представя Левски и ЦСКА в положението на Ливърпул, но ми е бедна фантазията какво посещение ще имате на мачовете след не 20, а след 5 години без трофей.Ако станат пък 20... Герена и БА ще станат свърталища на змии и таралежи.

Отборите се хранят от успехите,ако можеше да се провери съм убеден ,че феновете на Ливърпул са намалели за сметка на други отбори,просто това е неизбежно

Феновете на Ливърпул в самият Ливърпул ли са намалели?
Да си гледал мач на Анфийлд с 1000-1500 зрители, пръснати по всички сектори?
От успехи се храните феновете на измислените ни и налагани от всички медии грандове в България.Ти нали не си софиянец.. за чий ти е тогава да подкрепяш софийски отбор?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

hrclspr12
Контакти:

Мнениеот hrclspr12 » 06 авг 2011 21:31

Кашчей написа:
hrclspr12 написа:Ааа, не съм съгласен. Калиакра просто така се случи, че бойкотираха. Те са определено отбор на ЦСКА. Голът срещу Видима, първият не беше от засада.
Цонко Цонев е принципен човек, защо всички го обвиниха в какви ли не глупости? Ами Академик, не направиха ли същото срещу Литекс, че и по-лошо, скриха предаването на мача.
Не отричай, че е позорно, че отпадаме от Търнава. Никой не казва, че са чак толкова слаб отбор, но какви групи, Боже мой. То и Левски няма място там, Тървана са ужасно слаби.
Кажи друго, по - интересно - защо от конкурентите на сините направиха всичко възможно, за да изгонят Дембеле. Ето това е сериозен проблем.
Защото именно тогава започна голямото пропадане на сините и нямаше да са много вървежни приказките, които казваш. Просто Левски нямаше да е толкова слаб.

Аз не разбирам самочувствието, което има българският фен, че неговият отбор е страшилище в Европа , а противникът обикновено е анонимник.Като гледам историята на двата отбора, определено анонимникът е Левски.
Дембеле си замина, защото му беше тясно в България.Няма нормален футболист, с качества, който да се натиска да играе тук.
Вие е по-добре да си гледате вашата кошарка, защото с треньор Гонзо много трудно ще направите нещо в шампионата (ако не ви подпират, което няма да е новина, а просто констатация).

Не знам на кого симпатизираш, но всички големи отбори ги подпират. Кажи нещо за Манчестър Юнайтед, че за толкова много титли ...
Дембеле нямаше да си замине ако не беше скандала около него, ако нещата бяха наред. Той просто знаеше, че Гонзю ще е треньор и затова. Ами ако всичко си беше продължило миналата есен, ако не бяха простотиите срещу Гарата, Ясен щеше да има още дълго време кредит на доверие. Никой нямаше да се сети за Гонзю, колкото и да му се искаше.
Иначе в исторически план Търнава е по - голямо име от Левски, но и от ЦСКА. Историята обаче както означава много, така и се случва, че не означава нищо. Каквото и да е.
Аз не виждам разлика между Гонзо, Любо и Радуканов. Единият сполучи веднъж, другите и те ще го направят все някога. Но нямат изглед за трайни успехи. Естествено Гонзо в известна степен е по - зле, но като цяло са посредствени наставници.

Естествено, че нашите отбори не са чак толкова големи, колкото най - големите. Но за България все още се водят, че са такива.
Последна промяна от hrclspr12 на 06 авг 2011 21:36, променено общо 3 пъти.

hrclspr12
Контакти:

Мнениеот hrclspr12 » 06 авг 2011 21:34

metodito написа:Силно ме съмнява това за Пул. Там не пълнят стадиона само за евромач. Някой ако си спомни, кога за последно е имало повече от 15 000 левскари на мач между "Левски" и български отбор, щото аз последните 13-14 години не помня. ;)
Някой представя ли си 20-ина хиляди в понеделник на Герена? Нали? И аз така.
Освен ако не се организира някаква мразалянковска кампания срещу Гонзо, може би. :mrgreen:
Отстрани ни равностоен съперник.
Ако някой има някакво супер високо мнение за нивото на българският футбол се е излъгал супер жестоко.
Ще го кажа по друг начин:
Умник в клас от деца-идиотчета...
Сещате се, нали?

През пролетта на 1998 за последно пълнихме стадиона с публика. Но тогава играехме на "Васил Левски". Имаше мачове срещу Велбъжд, Спартак Плевен и още три беше срещу наглед по - слаби отбори, когато присъстваха около 25 000 души.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 06 авг 2011 21:35

Изображение
http://www.liverweb.org.uk/season.asp?season=201011
Стандартите са мноого по-различни...
През пролетта на 1998 за последно пълнихме стадиона с публика. Но тогава играехме на "Васил Левски". Имаше мачове срещу Велбъжд, Спартак Плевен и още три беше срещу наглед по - слаби отбори, когато присъстваха около 25 000 души.

Еми, не е скоро...
Тогава бяхме по-постоянни. А имаше и повечко пари...
В последните 4 сезона започваме с половин нов отбор от които един-двама да стават и те го шитват някъде следващият сезон...
Последна промяна от metodito на 06 авг 2011 21:40, променено общо 1 път.

hrclspr12
Контакти:

Мнениеот hrclspr12 » 06 авг 2011 21:38

metodito написа:Изображение
http://www.liverweb.org.uk/season.asp?season=201011
Стандартите са мноого по-различни...

Ливърпул е отбор от топ 5. За какви сравнения изобщо с тях може да става дума?

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 06 авг 2011 21:42

BLUE CHAMPIONS написа:
vaskonti написа:Това ти изказване просто ме убеждава, че е пълна загуба на време да се говори с теб. Мога да се обзаложа, че същото мислят и огромното болшинство от сините фенове тук...

А кое за теб е незагуба на време да проявяваш компетенция тук? Мед ти капе, че болшинството сини фенове са афектирани в момента и ти подклаждаш огъня ли? Язък за иначе добрите ми впечатления към теб. Да, аз също обичам да се закачам с "твоите" съфорумници, но няма да го правя в състояние на афект, а не е никак трудно ако Стяуа ви отнесат, да дойдем да ви уволняваме Радукановци, Борисовци и т.н., но спок няма да падам аз лично до там, а на теб щом ти е кеф, може да продължиш, аз лично ти обещавам повече да не ти губя времето.

Какво очакваш да ти кажа, след като според теб вие не си сменявате треньорите на всеки 6 месеца? Кой треньор сте задържали за повече време през последните 20 години, като изключиш Мъри? И какво общо имат успехите на Търнава от преди 30 години? Нали тия неща нямаха стойност и значение към днешна дата? Или имат стойност, но само когато ти изнася? Ти въобще не осъзнаваш какви нелепи отговори ми даваш!
Чудя се защо въобще ти отговарям... :x
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 06 авг 2011 21:43

Всички големи отбори.. а вие сте големи само, ако ви подпират.Изключвам оня състав, от 94-95, който наистина беше голям.. преди да дойде Олимпия.
Такъв отбор скоро няма да имате не само вие, а и изобщо български клуб.. Нали трансферен удар е да продадеш, а не да купиш... много трансферни удари ще има.Жал ми е за Калво, който дойде с идеята, че ще играе в ЛЕ... как ще го мотивирате сега-той е наемник, а не редовен войник-играе за пари, а не за емблемата.
Като се замисля, и Арс и Рисп са в Левски, защото са им обещали, че отборът ще играе в групите на ЛЕ и ще ги видят от големи отбори.Сега ще ги гледат...
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 06 авг 2011 22:00

Кашчей написа:Всички големи отбори.. а вие сте големи само, ако ви подпират.Изключвам оня състав, от 94-95, който наистина беше голям.. преди да дойде Олимпия.

Оф, Саше, Саше...
Спомняш ли си Галатасарай какво направи с ЦСКА. Малко по-рано един по-силен Галатасарай, помниш ли срещу "Левски" как драпа? Похвално е все пак, че следиш от време на време "Левски".

Кашчей написа:Като се замисля, и Арс и Рисп са в Левски, защото са им обещали, че отборът ще играе в групите на ЛЕ и ще ги видят от големи отбори.Сега ще ги гледат...

Недей ги мисли толкова. Точно пък Рисп и Арш според мен дойдоха да поритат в края на кариерата си, а не за трансфер. Разбира се, че ЛЕ е бил стимул също. Да не би с отбор от Втора холандска дивизия ще види Европа?
За Калво си прав. Не виждам какво ще прави тоя тук.
Последна промяна от metodito на 06 авг 2011 22:07, променено общо 2 пъти.

hrclspr12
Контакти:

Мнениеот hrclspr12 » 06 авг 2011 22:02

metodito написа:
Кашчей написа:Всички големи отбори.. а вие сте големи само, ако ви подпират.Изключвам оня състав, от 94-95, който наистина беше голям.. преди да дойде Олимпия.

Оф, Саше, Саше...

Кашчей написа:Като се замисля, и Арс и Рисп са в Левски, защото са им обещали, че отборът ще играе в групите на ЛЕ и ще ги видят от големи отбори.Сега ще ги гледат...

Недей ги мисли толкова. Точно пък Рисп и Арш според мен дойдоха да поритат в края на кариерата си, а не за трансфер. Разбира се, че ЛЕ е бил стимул също.
За Калво си прав. Не виждам какво ще прави тоя тук.

Кашчей да не е наистина жълтия ламтурник? Че много прилича като начин на мислене на него.

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 06 авг 2011 22:28

BLUE CHAMPIONS написа:
siniq_fen написа:За мен Търнава не са никакъв средноевропейски отбор и отпадането от тях е резил. Пълен , при това.

Да не запееш друга песен ако влязат в групите?

:mrgreen: Спартак имат шансове да елиминират Локо Москва, надявам се да го сторят. Локо Москва не са нищо особено. ОБАЧЕ достигане до групите на ЛЕ изобщо ама изобщо не значи средноевропейска класа. Средноевропейски са отборите, които играят от 1/8 финал нататъка в ЛЕ. Големите са на същата фаза в ШЛ ;) Това е. Като стигнат Търнава до 1/8 финал в ЛЕ да ми се обадят.
Само Левски!

Върни се в “Архив”