milen.hristov написа:Кашчей написа:daniel875, не те разбирам!
Когато обичаш един отбор, ти си го обичаш заради него самия.Ако го обичаш, защото печели.. значи не обичаш отбора, а успехите му.Батков го плюете и с право, но има ли някой от вас реална алтернатива на Батков?Тук, преди 6-7 месеца, един пич се кълнеше, че "Левски" ще бъде поет от мощен инвеститор..досега нищо, освен неговите твърдения.
Да се върна пак на обичта на феновете....Колко от вас ще са навити на варианта "Ботев" Пд.?Тук чета, че това не е моят "Левски", защото се очертава трета година без трофей.Че ти "Левски" (ЦСКА, Ботев, Локомотив) само заради трофеите ли ги обичаш?
Преди време бях написал нещо и ще го повторя:
-Ако майка ми не е манекенка и не печели награди, и не я дават постоянно по тивито... трябва ли да я обичам, или не?
Опитвам се да си представя Левски и ЦСКА в положението на Ливърпул, но ми е бедна фантазията какво посещение ще имате на мачовете след не 20, а след 5 години без трофей.Ако станат пък 20... Герена и БА ще станат свърталища на змии и таралежи.
Отборите се хранят от успехите,ако можеше да се провери съм убеден ,че феновете на Ливърпул са намалели за сметка на други отбори,просто това е неизбежно
Феновете на Ливърпул в самият Ливърпул ли са намалели?
Да си гледал мач на Анфийлд с 1000-1500 зрители, пръснати по всички сектори?
От успехи се храните феновете на измислените ни и налагани от всички медии грандове в България.Ти нали не си софиянец.. за чий ти е тогава да подкрепяш софийски отбор?