Суперкупа на Италия: Милан - Интер 2:1 (FT)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
Re: Суперкупа на Италия: Милан - Интер 2:1 (FT)
жалко за Интер,както и преди,води в резултата що годе добра игра,но,глупави грешки и още една загубена купа
Когато парите говорят и прокурора мълчи
- Cesc Fabregas
- Контакти:
acmilan написа:Честита Суперкупа на всички росонери!Много силно второ полувреме,видя се,че Пато трябва да играе,Зеедорф направи много силно полувреме.Добра емоция като за начало на сезона,вече сме отборът с най-много Суперкупи на Италия.Определено обаче ни трябва нов халф,даже двама.CESC,пич,уважавам те,имаш правилни разбирания за много неща,но не ти правят чест подобни изказвания.Малко повече коректност и уважение ако показваш,ще ти отива повечеГатузо е човек,който се е доказал,направил е много в кариерата си и заслужава уважение.Не знам кой е бил груб,но само виж просташката изява на Тиаго Мота,който ритна падналия Тиаго Силва,това ако не е лайнарско,кое е?Да не говорим,че някои от вашите обезумяват към съдията,когато вдига съвсем нормални засади или свири нормални фаулове.Всички сме фенове,вълнуваме се,но обективността трябва да стои над всичко,поне според мен.
ОК, за постъпката на Мота съм съгласен, но искам да коментираш фауловете на Гатузо(3 за 3 минути, всичките за картон), след като държиш да бъдем обективни. Беше си за гонене ОТВСЯКЪДЕ!
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Резонна победа за Милан. Всичко друго освен успех за россонерите щеше да е изненада. Не е вярно, че Интер са играли с резервите. Имаха двама играчи с по - малко минути сред титулярите. Не ви знам проблемите, но тепърва ще се задълбочават. Време беше.
С този състав Милан най - малко трябва да спечели шампионата през новия сезон.
Този Мота кой го е писал, че е футболист? Гатузо е грубиян, както и Масимо Амброзини, но Мота е грубиян на квадрат.
С този състав Милан най - малко трябва да спечели шампионата през новия сезон.
Този Мота кой го е писал, че е футболист? Гатузо е грубиян, както и Масимо Амброзини, но Мота е грубиян на квадрат.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
не успях да гледам мача,но нещо ми подсказва че Интер тази година не струва.свърши се драги интеристи авантите бяха до тук.Време и Юве да се събуди,като добавим Рома и Наполи и в края на сезона ще ми е голям кеф да сте извън зона ШЛ.
- Артилериста
- Контакти:
Не ги харесвам особено и двата клуба,но исках Милан да спечели 
"ЦСКА-всичко започва и свършва така.Тези 4 букви са моят живот"
Cesc Fabregas написа:acmilan написа:Честита Суперкупа на всички росонери!Много силно второ полувреме,видя се,че Пато трябва да играе,Зеедорф направи много силно полувреме.Добра емоция като за начало на сезона,вече сме отборът с най-много Суперкупи на Италия.Определено обаче ни трябва нов халф,даже двама.CESC,пич,уважавам те,имаш правилни разбирания за много неща,но не ти правят чест подобни изказвания.Малко повече коректност и уважение ако показваш,ще ти отива повечеГатузо е човек,който се е доказал,направил е много в кариерата си и заслужава уважение.Не знам кой е бил груб,но само виж просташката изява на Тиаго Мота,който ритна падналия Тиаго Силва,това ако не е лайнарско,кое е?Да не говорим,че някои от вашите обезумяват към съдията,когато вдига съвсем нормални засади или свири нормални фаулове.Всички сме фенове,вълнуваме се,но обективността трябва да стои над всичко,поне според мен.
ОК, за постъпката на Мота съм съгласен, но искам да коментираш фауловете на Гатузо(3 за 3 минути, всичките за картон), след като държиш да бъдем обективни. Беше си за гонене ОТВСЯКЪДЕ!
Имаше две ситуации една след друга,при първата той изби топката,при втората,че имаше фаул имаше,но втори жълт картон се дава за по-сериозно нарушение,това дори съдии са го казвали пред медиите.Ако дава картони за всеки фаул,колко хора ще останат до края на мача?Аз мога да искам например да изгони Мота директно за удар без топка,но и това би било пресилено.Всеки съдия си има собствен критерий.Все пак си мисля,че Рицоли не повлия на резултата и свири сравнително добре.Както и да е,всеки има своята истина,няма мач,в който някой да няма претенции.Що се отнася до Гатузо,и на мен в последно време не ми харесва играта му,но главната ми мисъл беше за това човек да има повече уважение към съперника.Първосигналността не е добър съветник,аз поне гледам да я избягвам,повечето пъти успявам
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
turbogena написа:Прогнозата за 2:1 ми се сбъднаЧестито на всички фенове на Милан
Мерси и продължавай да ни познаваш победите
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
- fabregas_949
- Контакти:
Re: Суперкупа на Италия: Милан - Интер
fabregas_949 написа:2:1 за Милан.
Жалко, че не го пуснах...
[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]
- Santiago Munezz
- Контакти:
Честита победа на всички миланисти.Съвсем заслужена победа. Започнахме слабо,до 30 минута незнаехме къде сме и въпреки това Робиньо можеше да отркие,но в типичен за него стил се изсра.След 30-тата минута се съвзехме изнесохме играта и нямаше да е несправедливо още преди почивката да изравним.Второто полувреме ги надиграхме и съвсем логично стигнахме до пълен обрат.Много силно включване на Пато,Зеедорф втората част беше преобразен и направи много силен мач,Ибра също.За Робиньо мога да кажа само,че е едно голямо нищо,пълен нескопосаник,нито един точен пас бъркаше всяка атака.Ван Бомел също е в слаба форма и не игра на ниво в тоя мач.Боатенг се раздаде на макс,вкара победния гол,но и от него има още доста да се желае.В защита Неста и Тиаго Силва за пореден път безупречни.Абиати няма как да го виним за гола а и като цяло нямаше много работа.
Но при всички положения ни трябват нови футболисти в средата на терена, дано до края на август ръководството реагира и най-сетне привлече поне Монтоливо.
Но при всички положения ни трябват нови футболисти в средата на терена, дано до края на август ръководството реагира и най-сетне привлече поне Монтоливо.
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]
- milan199440barca
- Контакти:
Честита рекордна, шеста Суперкупа на Италия. Мачът бе огледален на този в Търнава, дори екипите на победители и победени бяха сходни
. Добро начало за самочувствие преди старта на сезона, но играчите и ръководителите на Милан не трябва да се заблуждават. Предстои много работа пред отбора. На тренировъчната база и трансферния пазар. Второто полувреме излезе различен отбор, който искаше и знаеше как да спечели.
Добри думи заслужават Ибрахимович, Боатенг, Тиаго Силва, Неста, Пато и Абате, въпреки че последния допусна някои дребни неточности в защита. Все пак, точно той подаде дългия пас към Пато, който затрудни Сезар и доведе до гола на Боатенг. През целия мач всички атаки на Интер минаваха през неговата зона. Оби, който беше от най-добрите за Интер, му създаде доста проблеми. Абиати и Дзамброта второто полувреме нямаха работа. Интер завърши с два удара във вратата. На Снайдер и Ето'о първото полувреме. Да се надяваме, че с включването на Тайво ще се засили още повече отбраната на Милан. Слаб мач на Гатузо, направи нарушението при гола, имаше и други неточности, но не мисля, че бе за гонене. Съдията и помощниците му се справиха отлично с мача. Над всички бе Seedorf. Не вкара гол, но запали старата магия на Милан. Fossa dei Leoni!!!
П.п. Боатенг се израдва след гола по начин, който би подразнил Чък Норис. Да внимава, че "Ударът със завъртане" е запазена марка на Тексаския рейнджър. Дори и Ибрахимович със своя черен колан няма да го спаси от гнева на Всемогъщия
Добри думи заслужават Ибрахимович, Боатенг, Тиаго Силва, Неста, Пато и Абате, въпреки че последния допусна някои дребни неточности в защита. Все пак, точно той подаде дългия пас към Пато, който затрудни Сезар и доведе до гола на Боатенг. През целия мач всички атаки на Интер минаваха през неговата зона. Оби, който беше от най-добрите за Интер, му създаде доста проблеми. Абиати и Дзамброта второто полувреме нямаха работа. Интер завърши с два удара във вратата. На Снайдер и Ето'о първото полувреме. Да се надяваме, че с включването на Тайво ще се засили още повече отбраната на Милан. Слаб мач на Гатузо, направи нарушението при гола, имаше и други неточности, но не мисля, че бе за гонене. Съдията и помощниците му се справиха отлично с мача. Над всички бе Seedorf. Не вкара гол, но запали старата магия на Милан. Fossa dei Leoni!!!
П.п. Боатенг се израдва след гола по начин, който би подразнил Чък Норис. Да внимава, че "Ударът със завъртане" е запазена марка на Тексаския рейнджър. Дори и Ибрахимович със своя черен колан няма да го спаси от гнева на Всемогъщия
Последна промяна от milan199440barca на 06 авг 2011 17:58, променено общо 1 път.
Don't drink and drive, don't smoke and fly, take LSD and TELEPORT!!!