Ева Янева: Изгониха ме, защото казах истината

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

fero
Контакти:

Ева Янева: Изгониха ме, защото казах истината

Мнениеот fero » 06 авг 2011 11:50

Капитанката на женския ни национален отбор по волейбол Ева Янева, която бе освободена скандално от държавния ни тим, сподели пред телевизия Канал 3 откровено мнението си за словенския треньор Драгутин Балтич, който първо заяви, че тя получава по-дълга почивка заради травмата си, а после с писмо чрез преслужбата на родната ни федерация обяви, че гони волейболистката, защото тя не се е явила на лагера в Правец.

"За това, че съм отстранена разбрах от медиите, тъй като аз си лекувах коляното и уведомих федерацията за възстановителните процедури предварително. Чувствам се виновна, че се контузих! Не разбирам защо никой не ме потърси, за да ме попита как съм, какво се случва с мен и т.н.", сподели Янева.

"Аз съм сигурна, че бях изгонена, защото изразих гласно несъгласието си с неговите методи. Той не ни вярва, а съотборничките ми не искат да работят с него. Аз не искам да се заричам, че никога повече няма да играя за България, тъй като това за мен е една огромна чест, но със сигурност докато Балтич е треньор, аз няма да се върна. Това е един некомпетентен човек, който за кратко време разруши всичко, което ние бяхме градили много дълго. Той се държи непрофесионално на тренировки и не може да ни мотивира. Той влияе лошо на отбора. Самият факт, че в момента отборът е на два лагера говори достатъчно. Най-добрият показател ще бъде представянето ни на Европейското първенство", каза още звездата на българския отбор.

http://volleyball.sportal.bg/news.php?news=319195

Това е истината аз специално вярвам на Ева и Страши го потвърди това за съжаление лошото е, че това става 1 месец преди европейското. Но имаме една смешна федерация с президент, който гледа да се облагодетелства само, а не да вземе отношение в такива важни моменти. Видя се още срещу Турция, че има нещо в играта на нашите, но истината е, че за всичко е виновен Данчо Лазаров. Защо изгони Нешич само той си знаеше може би искаше да направи някакви машинации с Балтич и успя. Докато Лазаров е начело на федерацията не ни чака нищо хубаво и той има ресурсите на направи най-успешния спорт у нас да го върне в слабите му години.
AnalBreaker написа:Те разчитаха на съдииска подкрепа, но и с нея не можаха да се класират
Фен на Юнайтед

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Re: Ева Янева: Изгониха ме, защото казах истината

Мнениеот marmi52 » 06 авг 2011 12:51

8-)

Браво на Ева Янева ! Да казваш истината често е неприятно за другите и почти винаги носи лични проблеми. Тя обаче не се страхува да го направи.
След сърбина, който за мен беше добър треньор, този словенец е някакво недоразумение и трудно ще сплоти отбора.
Шапка свалям на Янева, че не се отказва окончателно от националния отбор, както направи един футболист сочен за мегазвезда. Това е достойната позиция : "Аз не искам да се заричам, че никога повече няма да играя за България, тъй като за мен това е въпрос на огромна чест, но със сигурност докато Балтич е треньор аз няма да се върна ..."
Ах, колко много мъже у нас могат да завидят на мъжеството на тази жена ... ! :lol:
Последна промяна от marmi52 на 06 авг 2011 13:07, променено общо 1 път.
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
m_fuel
Контакти:

Мнениеот m_fuel » 06 авг 2011 12:56

Честта на България се защитава въпреки всички проблеми или въпреки някои хора,а не с откази и интервюта по медиите.Все едно навремето българските войници да са казвали аз няма да се бия за България докато тоя ми е командир.Несериозно изказване.

Потребителски аватар
MoNteSo
Контакти:

Мнениеот MoNteSo » 06 авг 2011 13:01

m_fuel написа:Честта на България се защитава въпреки всички проблеми или въпреки някои хора,а не с откази и интервюта по медиите.Все едно навремето българските войници да са казвали аз няма да се бия за България докато тоя ми е командир.Несериозно изказване.

Ми всъщност така се е родило партизанското движение по времето на втората световна :roll:
Идеята тук е, че Ева излезна по-мъжкарка от Пламен, а и също, че не си информиран..
Тя не се е отказала, а е лекувала контузия като е уведомила въпросните лица, които в последствие излъгаха, че тя не се е явила на лагера. Ти би ли продължил с този треньорски екип на нейно място ?

Потребителски аватар
m_fuel
Контакти:

Мнениеот m_fuel » 06 авг 2011 13:07

MoNteSo написа:
m_fuel написа:Честта на България се защитава въпреки всички проблеми или въпреки някои хора,а не с откази и интервюта по медиите.Все едно навремето българските войници да са казвали аз няма да се бия за България докато тоя ми е командир.Несериозно изказване.

Ми всъщност така се е родило партизанското движение по времето на втората световна :roll:
Идеята тук е, че Ева излезна по-мъжкарка от Пламен, а и също, че не си информиран..
Тя не се е отказала, а е лекувала контузия като е уведомила въпросните лица, които в последствие излъгаха, че тя не се е явила на лагера. Ти би ли продължил с този треньорски екип на нейно място ?

Бих играл за България при всеки,защото те не играят за Балтич,за Нешич или Данчо Лазаров,а за България.Че този тренер Балтич е боклук е ясно,може би да направят Радо Стойчев отговорник и за женския отбор. :)

Потребителски аватар
alexxx
Контакти:

Мнениеот alexxx » 06 авг 2011 13:44

Незнам какви са истинските мотиви Ева да бъде изгонена от националния отбор,но знам,че ще я любим зверски.Много е добра :shock: :lol: :lol: :mrgreen: :lol: :lol:
Още Апостола е казал: "Нас няма кой да ни спре!"

rabex
Контакти:

Мнениеот rabex » 06 авг 2011 13:56

да хубаво е че казва истината но една не ми е ясно и винаги ме е учудвал израза:"той не може да ни мотивира"..................това е мн глупаво когато става въпрос за професионалист за какъв то се смята тя и още повече когато става въпрос за националния отбор! та каква по голяма мотивация от това да играеш за родината си !!!!!!!!!! щом самия спортист не може да се мотивара то и най великия треньор да дойде ефект няма да има

Omynigo
Контакти:

Мнениеот Omynigo » 06 авг 2011 14:09

ти явно не си чувал за " войнишкото въстание " през 1918 г.

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 06 авг 2011 16:01

Така е, ама сега службата не е задължителна, така че и командирите трябва да се съобразяват с капризите на войниците, щото иначе стават такива работи.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

MONK1TO
Контакти:

Мнениеот MONK1TO » 06 авг 2011 21:08

Ръководство в женския волей е зле не е от сега това имаме добри състезателки но не и ръководство :cry: :!:
A.C.A.B.: All Cops Are Bastards
Изображение

==============

Любовта към Дунав Русе
никога не ще умре,
заедно дори във ада
ние ще ви следваме!

Върни се в “Волейбол”