"Нашият клуб е призван да постига големи неща в Европа", заяви босът на червените
Босът на ЦСКА - Иво Иванов няма съмнения, че армейците ще играят поне до нова година в евротурнирите. Той въобще не се притеснява от съперника на червените в плейофите преди груповата фаза на Лига Европа - Стяуа.
"Може да се говори, че жребият е тежък, но аз не се притеснявам от румънците, защото ние имаме по-качествен състав от тях. Нещо повече, ние имаме по-добър отбор и по-добър треньор от тях. В ЦСКА вече клуб, треньор и публика сме едно цяло, така, че няма какво да ни спре", отсече единият от собствениците на 31-кратните шампиони.
"ЦСКА ще е първият български отбор, който за трета поредна година ще играе в групите на ЛЕ. Имаме всички шансове да го постигнем това. Чакат ни два вълнуващи мача със Стяуа. Амбицията ни да успеем е огромна. Нашият клуб е призван да постига големи неща в Европа. Сега ни се отдава перфектната възможност да запишем още един авторитетен триумф. Вече казахме, че нашата основна цел през този сезон е титлата на България, но сега ни се отваря перфектна възможност в Европа, която ще направим всичко възможно да използваме", обеща шефът на червените.
"Разбира се, ние знае какъв клуб е Стяуа. Познаваме историята им. Няма как да кажем, че жребият е лек, защото насреща ни е отбор с два финала за КЕШ. Само можем да спечелим от тези мачове", коментира още Иво
Стяуа (Букурещ) - ЦСКА (София) - 2:0 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Стяуа (Букурещ) - ЦСКА (София) ЛЕ - Playoff 18.8.11
Още те държи:)...Болест е...
- WeAreCSKASofia
- Контакти:
kartago написа:Боже, Боже, нищо не искам да кажа, ама като виждам нивото на нашият футбол мога само да кажа: Егати късмета?!....Който и да беше се паднал пак щях да го кажа! Щом "Литекс" пада от поляци (да, известен отбор беше), щом "Левски" си позволи да играе така срещу направо отпаднал си отбор особено след като поведоха, щом "Локомотив"-Сф цял мач се брани и чак в продълженията май имат повече положения, но....пак отпадат, не очаквам нищо по-добро и от ЦСКА, просто това ни е нивото, а се сърдим на националния, откъде да вземат футболисти?!.......
Ще видиш, че при нас ситуацията е различна. С 2 класи сме над другите отбори в БГ.
България значи ЦСКА!!!
ЦСКА - Стяуа и нов шанс за далавера между Бекали и ТИТАН ?!
Не се ли опасявате, че може не всичко да се реши на терена, а и като знаем с какво "желание" работят собствениците за ЦСКА.... Мен ме е страх, че може като нищо да продадат двата мача и от цялата работа да намажат ТИТАН и Стяуа.....

- Udoji90
- Контакти:
Re: ЦСКА - Стяуа и нов шанс за далавера между Бекали и ТИТАН ?!
Абсурд! Това е Лига Европа, а не някакво мижаво вътрешно първенство. Не минават тук такива номера - няма такъв идиот, който да го направи.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Подкрепям автора в опасенията му ! Непосредствено преди влизането в групите възможността за сделка е много по-голяма, защото е ясно кой какво ще спечели със сигурност, ако продължи.
Бекали е играч ! Убеден съм, че ще предложи нещичко на "Титан"-ите !

Дали те ще склонят, предстои да видим.

[center]
[/center]
[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]
- B__A__N__DA__TA
Там ще сме с черните екипи,а с тях бием предимно класни отбори.Милен трябва да обърне сериозно внимание на защитата,предвид мача в Бургас.Нападателите ни могат да вкарат на който си отбор поискат,много са добри.Аз лично ,много искам Платини да ги ковне два пъти,както той си знае.Исками се да вярвам,че влизаме в ЛЕ с две категорични победи...там излизаме за убедителна победа с над 2 гола,а тук може да не ги бием много.....успех на отбора пожелавам и на верните му привърженици
[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]
marmi52 написа:8-)
Подкрепям автора в опасенията му ! Непосредствено преди влизането в групите възможността за сделка е много по-голяма, защото е ясно кой какво ще спечели със сигурност, ако продължи.
Бекали е играч ! Убеден съм, че ще предложи нещичко на "Титан"-ите !![]()
Дали те ще склонят, предстои да видим.
Да, Стяуа може да предложат да паднат от ЦСКА и в замяна да получат Мораеш.

[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
- WeAreCSKASofia
- Контакти:
Неможе да става и дума за уговорки! Знаете ли, какво ще стане, ако УЕФА разбере за уредени мачове? Тия 2 отбора буквално ще бъдат закрити!!! ЦСКА ще победи с игра, не с уговорки! Вярвам, че ЦСКА ще играе и на пролет в Европа, вярвам в Радуканов и ЦСКА!!! САМО ЦСКА!
България значи ЦСКА!!!
- m.unaited forever
- Контакти:
1:2 за ЦСКА
[rimg]http://33.media.tumblr.com/1b7000e73e593eb4359e2120e518a1e8/tumblr_n3zonb8ahn1tvlp0no3_250.gif[/rimg]
-
- Контакти:
Re: Мнението на феновете на Стяуа за мачовете с ЦСКА
spartaka написа:На мен ми е любопитно, какви са отзивите на румънските фенове за мачовете с ЦСКА, дали са сигурни в своя успех като своя президент или са реалистиМолбата ми е, ако някой знае румънски и му се занимава, да ни постне тук някой друг коментар в превод. Аз се поразрових в техния форум и фейсбук, но не чаткам езика, от това което долових по усет, мисля си, че едно 90% от техните фенове вече отписаха ЦСКА?
Това важи и за украинците от Динамо ( с феновете им).
Чета всеки ден Румънската преса и мога да ви уверя че повечето не са доволни от жребия! Искат много да привлекат Мораеш и ги е страх от Платини на това се натъкнах от коментарите в техните теми за жребия

И не отписват ЦСКА даже напротив някой отписват Стяуа някой ЦСКА абе нормално според тях шансовете за 55-45
Стойчо Младенов: ЦСКА ще е 1-ви,другите да се нареждат както искат!