Левски - Славия - 1:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Как ще завърши мача според вас ?

Анкетата завърши на 09 авг 2011 14:13

Победа за Левски
97
65%
равен
31
21%
Победа за Славия
21
14%

Общо гласове: 149

zlobul
Контакти:

Re: Левски-Славия 1 кръг на А група

Мнениеот zlobul » 05 авг 2011 20:54

нека заработи идеята -"пуст стадион" , защото подкрепите ли борат и гонзо рискуваме догодина отпадане от малтийски отбор .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
B__A__N__DA__TA

Мнениеот B__A__N__DA__TA » 06 авг 2011 02:07

zlobul написа:нека заработи идеята -"пуст стадион" , защото подкрепите ли борат и гонзо рискуваме догодина отпадане от малтийски отбор .

[offtopic]Всеки има право на мнение.Ти също разбира се,но това не помага на отборът ти,дори вреди сериозно[/offtopic]
[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]

Потребителски аватар
olfix
Контакти:

Мнениеот olfix » 06 авг 2011 09:02

Без Милиев,Гаджев и Грийн,работата взе да става неопределена...

hrclspr12
Контакти:

Мнениеот hrclspr12 » 06 авг 2011 10:43

Първите четири мача трябва да си ги вземем без треньор. Не го направим, трябва да бъдат обезглавени ръководните фактори.

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 06 авг 2011 12:17

Настроението в началото на първенството е минорно. Оправдано.
Все пак да си пожелаем успех срещу "Славия". И шампионска титла. За НАШИЯ "ЛЕВСКИ"!

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 06 авг 2011 12:45

Живко6461 написа:Настроението в началото на първенството е минорно. Оправдано.
Все пак да си пожелаем успех срещу "Славия". И шампионска титла. За НАШИЯ "ЛЕВСКИ"!

=========================================================================================
очевидно е че си збравил вече поредния провал . Да това е твоят Левски , но не и моят . Аз няма да търпя персони като тара и гонзо да ме обиждат , гаврейки се с емблемата "ЛЕВСКИ"
Заради такива като тебе догодина батковия левски ще отпадне от поредния евро-анонимник .
Срам ме че има такива фенове като теб ...Левски е на дъното , а той пожелавал успех срещу цирковата трупа на чичо венци .
И като бием , какво ...доволен ли ще си бе безгръбначен послушко .
Такива като тебе пречат точно толкова на Левски , колкото и тара и гонзо , взети заедно .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".

Потребителски аватар
BaLoN
Контакти:

Мнениеот BaLoN » 06 авг 2011 12:51

Моята прогноза е 1:2 за Славия ... попринцип не виждам как вашия отбор може да се противопостави на доста от отборите в А група ... това е си е мое мнение разбира се
catch me ... if you can !

hrclspr12
Контакти:

Мнениеот hrclspr12 » 06 авг 2011 12:57

BaLoN написа:Моята прогноза е 1:2 за Славия ... попринцип не виждам как вашия отбор може да се противопостави на доста от отборите в А група ... това е си е мое мнение разбира се

Розово, кафяво, черно, лилаво, червено, зелено, бяло, жълто... Хм... Не са ли прекалено много тези цветове?

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 06 авг 2011 13:22

zlobul написа:
Живко6461 написа:Настроението в началото на първенството е минорно. Оправдано.

=========================================================================================
очевидно е че си збравил вече поредния провал . Да това е твоят Левски , но не и моят . Аз няма да търпя персони като тара и гонзо да ме обиждат , гаврейки се с емблемата "ЛЕВСКИ"
Заради такива като тебе догодина батковия левски ще отпадне от поредния евро-анонимник .
Срам ме че има такива фенове като теб ...Левски е на дъното , а той пожелавал успех срещу цирковата трупа на чичо венци .
И като бием , какво ...доволен ли ще си бе безгръбначен послушко .
Такива като тебе пречат точно толкова на Левски , колкото и тара и гонзо , взети заедно .

Приемам мнението ти. Без да съм съгласен с него. Обидите също. Въпрос на стил. Не би било зле да се запознаеш по-добре с мнението и оценките ми.
Между другото винаги желая успех на "Левски". И съм доволен, когато играе добре и побеждава. Без значение, че това те вбесява.

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 06 авг 2011 13:32

Вбесява ме всичко което пречи на Левски да върви напред .
Пожеланията ти за успех срещу славия на фона на резила в търнава
могат да се възприемат точно така , както Гонзо и Йовов биха искали
-"тежко е , но трябва да вдигнем главите и да гледаме напред (вероятно към новия евроанонимник , който ще ни отстрани),
извиняваме се на феновете и се надяваме , че още в седващия мач(в случая -със славия) ще ни окажат подкрепа в толкова труден за нас момент " -същите тези приказки ги слушаме трета година , така че място за реверанси -НЯМА
Ти може и да ги подкрепиш тия , но не и аз -ТЕ НЕ ЗАСЛУЖАВАТ , гонзо в нито един случай не пое вината като мъж , а точно обратно -след всеки провал закрива тренировките мишката-баткова .
ВЪН , СТИГА ВЕЧЕ ОЛИГОФРЕНИ В ЛЕВСКИ . ДА ХОДЯТ ДА ЕКСПЕРИМЕНТИРАТ С НЕКАДЪРНИЦИ НЯКЪДЕ ДРУГАДЕ , НЕ В ЛЕВСКИ .

Върни се в “Архив”