Това ми е първото мнение след мачът ви със Спартак.
Никога няма да си позволя да падна под общото ниво и да тръгна да се подигравам и бъзикам както 95% от вашите фенове го сториха след отпадането ни от Висла.
Изчетох цялата тема и тук гледам яко престрелки около дузпите. Дузпите са рулетка и на такива дори Скрита сила Мъдрево може да победи Барселона, така че да се чепкате за тях е крайно ненужно.
Основното питане и дискусия трябва да се върти около факта, кой позволи да загубите спечелено продължаване напред в турнира, защото какво по хубаво от това да си победил първият мач и да поведеш още в десетата минута на реванша?
Лично аз за себе си имам обяснение защо така се случи с вас, но аз съм никой за да го споделям и ще си го запазя за себе си.
Спартак Търнава - ЛЕВСКИ СОФИЯ 2:1 ( 5-4 при дузпите)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- metodito
- Контакти:
Re: Спартак Търнава - ЛЕВСКИ СОФИЯ 2:1 ( 5-4 при дузпите)
Що бе, сподели. Няма те охуля, поне аз, каквото и да е.
Аз преминах през отчаянието и кофтито настроение вчера, за да беснея и се нервя днес, а утре не знам, но със сигурност в момента по-скоро бих сипил обиди към отговорните фактори в клуба, отколкото да дам трезва оценка на случилото се...
А и не мисля, че истината е една. Просто има много опашки и не можеш разбра коя от коя крушка точно е, но поговорката си е на място.
И, за да продължа метафорично, ще кажа, че без вина, ние феновете пак изядохме зелника.
Аз преминах през отчаянието и кофтито настроение вчера, за да беснея и се нервя днес, а утре не знам, но със сигурност в момента по-скоро бих сипил обиди към отговорните фактори в клуба, отколкото да дам трезва оценка на случилото се...
А и не мисля, че истината е една. Просто има много опашки и не можеш разбра коя от коя крушка точно е, но поговорката си е на място.

И, за да продължа метафорично, ще кажа, че без вина, ние феновете пак изядохме зелника.
metodito написа:Що бе, сподели. Няма те охуля, поне аз, каквото и да е.
Време е ние феновете да им го върнем тъпкано на тия нещастници- ръководство и измислени тренери за всичко .
и за казанските афери , и за полягването на чорбата за 1-3 с което им направихме пълна реанимация , и за бате , и за жилина ,та чак до търнава .Пълен отбой от стадиона ,,,написал съм тема по този повод . Моля ви присъединете се към кампанията "Пуст стадион" , сега е момента да освоодим Левски от оковите на жалкия адвокат , който лъже че е на загуба , напротив , тая утрепка паразитира и печели обществено влияние в блгаодарение на Левски .Подкрепете каузата 'Левски" сега защото после ще е твърде късно. ПУСТ СТАДИОН ЗА ТИЯ
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !
Само с една дума може да се опише настроението тези дни - РАЗОЧАРОВАНИЕ!!!!!
Гонзо вън! Ако си мъж - време е!!!!!!
Гонзо вън! Ако си мъж - време е!!!!!!
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]
zlobul написа:metodito написа:Що бе, сподели. Няма те охуля, поне аз, каквото и да е.
Време е ние феновете да им го върнем тъпкано на тия нещастници- ръководство и измислени тренери за всичко .
и за казанските афери , и за полягването на чорбата за 1-3 с което им направихме пълна реанимация , и за бате , и за жилина ,та чак до търнава .Пълен отбой от стадиона ,,,написал съм тема по този повод . Моля ви присъединете се към кампанията "Пуст стадион" , сега е момента да освоодим Левски от оковите на жалкия адвокат , който лъже че е на загуба , напротив , тая утрепка паразитира и печели обществено влияние в блгаодарение на Левски .Подкрепете каузата 'Левски" сега защото после ще е твърде късно. ПУСТ СТАДИОН ЗА ТИЯ
Стига с тези бойкоти.... не може ли мато Ман Ю да протестираме ?

-
- Контакти:
Като МЮ, да, дай да си земем жълто-червени шалчета и да протестираме. . .. 

Blue Mind написа:Стига с тези бойкоти.... не може ли мато Ман Ю да протестираме ?
Можете, но да можехте и да играете като тях.... е поне на 25% от тях!
Тогава тази тема нямаше да съществува в този си вид.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Кашчей написа:Blue Mind написа:Стига с тези бойкоти.... не може ли мато Ман Ю да протестираме ?
Можете, но да можехте и да играете като тях.... е поне на 25% от тях!
Тогава тази тема нямаше да съществува в този си вид.
Какво толкова още го дъвчем този мач? Искам да ни изхвърлят за дълги години от Европа. Изобщо да не помиришем такова нещо, защото Батков е адвокат, а адвокатите са най - големите мошеници. Манипулатор от класа е.
Гледайте си живота и това е. Стига с този Левски! Който в момента продължава да подкрепя отбора, значи е или мазохист, или просто не е истински привърженик. Това естествено не означава, че трябва да се отказвате от идеята Левски, но просто бъдете търпеливи.
Ако искате, ги гледайте, слушайте и каквото още е там, но да се вдявате прекалено много, не си заслужава.
Аз имам дори едно много сериозно предложение - временно нашия форум да го затворят или каквото и да е друго, но да си мислите за всичко друго, но не и български футбол.
Ще дойде отново нашето време, но няма да е много скоро.
След началото на т.нар. Демокрация - то не беше "Люцерн", не беше "Олимпия", не беше "Аалст", не беше "Слован", не беше "Беверен", "Тампере", "БАТЕ", "Жилина"("Публикум" пропуснах и първия мач, който беше манипулиран), "Дебрецен"... "Спартак" Търнава.
Живи и здрави!
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
daniel875, не те разбирам!
Когато обичаш един отбор, ти си го обичаш заради него самия.Ако го обичаш, защото печели.. значи не обичаш отбора, а успехите му.Батков го плюете и с право, но има ли някой от вас реална алтернатива на Батков?Тук, преди 6-7 месеца, един пич се кълнеше, че "Левски" ще бъде поет от мощен инвеститор..досега нищо, освен неговите твърдения.
Да се върна пак на обичта на феновете....Колко от вас ще са навити на варианта "Ботев" Пд.?Тук чета, че това не е моят "Левски", защото се очертава трета година без трофей.Че ти "Левски" (ЦСКА, Ботев, Локомотив) само заради трофеите ли ги обичаш?
Преди време бях написал нещо и ще го повторя:
-Ако майка ми не е манекенка и не печели награди, и не я дават постоянно по тивито... трябва ли да я обичам, или не?
Опитвам се да си представя Левски и ЦСКА в положението на Ливърпул, но ми е бедна фантазията какво посещение ще имате на мачовете след не 20, а след 5 години без трофей.Ако станат пък 20... Герена и БА ще станат свърталища на змии и таралежи.
Когато обичаш един отбор, ти си го обичаш заради него самия.Ако го обичаш, защото печели.. значи не обичаш отбора, а успехите му.Батков го плюете и с право, но има ли някой от вас реална алтернатива на Батков?Тук, преди 6-7 месеца, един пич се кълнеше, че "Левски" ще бъде поет от мощен инвеститор..досега нищо, освен неговите твърдения.
Да се върна пак на обичта на феновете....Колко от вас ще са навити на варианта "Ботев" Пд.?Тук чета, че това не е моят "Левски", защото се очертава трета година без трофей.Че ти "Левски" (ЦСКА, Ботев, Локомотив) само заради трофеите ли ги обичаш?
Преди време бях написал нещо и ще го повторя:
-Ако майка ми не е манекенка и не печели награди, и не я дават постоянно по тивито... трябва ли да я обичам, или не?
Опитвам се да си представя Левски и ЦСКА в положението на Ливърпул, но ми е бедна фантазията какво посещение ще имате на мачовете след не 20, а след 5 години без трофей.Ако станат пък 20... Герена и БА ще станат свърталища на змии и таралежи.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
- BLUE CHAMPIONS
daniel875 написа:
Гледайте си живота и това е. Стига с този Левски! Който в момента продължава да подкрепя отбора, значи е или мазохист, или просто не е истински привърженик. Това естествено не означава, че трябва да се отказвате от идеята Левски, но просто бъдете търпеливи.
Ако искате, ги гледайте, слушайте и каквото още е там, но да се вдявате прекалено много, не си заслужава.
Аз имам дори едно много сериозно предложение - временно нашия форум да го затворят или каквото и да е друго, но да си мислите за всичко друго, но не и български футбол.
Брееееей, ма ти още малко и ще ни кажеш какво да правим тази вечер, какво да мислим утре и на кой стадион да отидем в неделя или понеделник-на "армията" или на Герена. Ако ще и изпадащи да сме, аз моя ЛЕВСКИ ще го мисля и ще го следя ВИНАГИ!!! А какво е твоето душевно състояние, повечето не ни засяга, но бих могъл да ти дам просто приятелски съвет: пиши лично съобщение до модератор, сподели, че имаш психологичен проблем в момента да ползваш форума с което да сложи бан на ника ти за някакъв период от време, мисля си ,че няма да ти откажат...Жив и здрав и пази повече нервите

[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]