СПАМ
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: СПАМ
silvena dimova ....признай си, че ти си му размътила главата да ходи в левски.... те големите издънки често стават заради жени

- Silvena Dimova
- Контакти:
Hahahaha opasiavam se, che futbolyt mu e po-goliamata strast v jivota (1. futbol 2. az) i tam niamam dumata 
на мен лично даниел димов ми беше любимеца... не знам защо си мислиш, че не е бил.... ама ще ти представя ситуацията образно, за да ти стане по-ясно... да речем ти обичаш даниел димов - омъжена си за него - вложила си изцяло себе си във връзката си с него, държиш на него и т.н. .....и в един момент той вземе, че ти изневери с друга... и то не коя да е, а да речем най-омразното момиче от обкръжението ти.... как би се почувствала и ще говориш ли после толкова хубаво за него колкото преди ?

п.п. добре айде.... ще ти повярвам, щях да ти се карам що си го накарала да ходи в левски

п.п. добре айде.... ще ти повярвам, щях да ти се карам що си го накарала да ходи в левски

-
ShooterMan
- Контакти:
Изобщо не може да се оплаче Даниел от лошо отношение.Всъщност-не знам дали сте се познавали още когато си заби онзи автогол с италианците и когато като нелюбимец получи овациите на всички фенове.За какво казвам това?За да разберете добре защо е негативизма към него.Защото не клоуни като Даниел Георгиев и сие го направиха това което е.В онова му положение беше точно на 2-3 освирквания от това да го пратят за обиграване по селата и дотам му беше.Ако не бяха туземците с вуду куклите и иглите,с присъщата си злоба и низки страсти да го подкрепят дали щеше да оцеле в отбора?Да,не ни е бил пръв любимец,но като юноша на този клуб ни е малко скъп от всички останали и затова заминавайки си от тука като заговори глупостите,особено как искал да се хареса на феновете на Левски...е,наитина го приехме по-навътре.Впрочем,като говорим за туземци и фенове на Левски-вярвам си прочела това което те мислят в момента за него.Ако ние сме туземци и вуду магове - те,феновете на Левски какви са
Относно семействата пък може да му предадете следното на Даниел - ние(поне аз) чувствам всички наши юноши като част от едно семейство-това на Черно Море.Все едно някой от вас сега да остави другия,за да скочи в дълбокото,да отиде при Парис Хилтън защото има много повече пари от теб примерно...Божил Колев аз изобщо не го харесвам,но и той е част от семейството "Черно Море",но не отричам,че никак не буди топли чувства в мене,но и не отричам,че е най-големия в историята на клуба и винаги съм го уважавал за това което е бил като играч.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
- Silvena Dimova
- Контакти:
Прави впечатление, че и двамата сравнихте ситуацията с нашия брак и изневерява. Разбирам и вашата гледна точка, но той ми е по-скъп от вас.. От дете съм мъкната на Тича от баща ми и също ми е свиден този отбор. Кофти ситуация, но в живота е така - не може само усмивки и световен мир.
Нека само да изясним нещо - смешно е да се каже, че Даниел е отишъл в Левски заради пари, наистина... Говорите без да знаете какво приказвате всъщност. Отиде, защото мислеше, че е крачка напред и ще бъде забелязан. Уви, не стана точно така, но аз никога не съм и няма да спра да вярвам в него и в успешната му кариера. Рано или късно всеки получава някакво възмездие за положените зверски усилия.
Седнах да се обяснявам като ученичка точно... Ама ми е мъчно, какво да направим сега - жена съм, простено ми е да съм по-емоционална.
Нека само да изясним нещо - смешно е да се каже, че Даниел е отишъл в Левски заради пари, наистина... Говорите без да знаете какво приказвате всъщност. Отиде, защото мислеше, че е крачка напред и ще бъде забелязан. Уви, не стана точно така, но аз никога не съм и няма да спра да вярвам в него и в успешната му кариера. Рано или късно всеки получава някакво възмездие за положените зверски усилия.
Седнах да се обяснявам като ученичка точно... Ама ми е мъчно, какво да направим сега - жена съм, простено ми е да съм по-емоционална.
не се притеснявай 
то и аз съм на моменти като ученичка
само дето - защо не отиде в белгия, нали там го искаха? там наистина щеше да направи крачка напред и да бъде забелязан на запад.... туй левски е най-смешния и жалък отбор и рядко прави нещо друго освен да съсипва талантите, странно ми е даниел да си е мислел, че ще направи нещо различно от това дето се случва с него в момента - т.е. да търка пейката и да излезе виновен за евентуалните провали на левски
то и аз съм на моменти като ученичка
само дето - защо не отиде в белгия, нали там го искаха? там наистина щеше да направи крачка напред и да бъде забелязан на запад.... туй левски е най-смешния и жалък отбор и рядко прави нещо друго освен да съсипва талантите, странно ми е даниел да си е мислел, че ще направи нещо различно от това дето се случва с него в момента - т.е. да търка пейката и да излезе виновен за евентуалните провали на левски

-
Гочето1913
-
ShooterMan
- Контакти:
Никога не сме казвали,че е отишъл там за пари-примера с Парис Хилтън беше с друга идея.Не знам кой го е съветвал да ходи там в Подуене,но-малко ли е да те забележи Лотар Матеус?Да бъдеш най-младия играч в Националния отбор?Не мисля,че полето за изява на 20-21 години е било малко,все пак игра срещу ПСВ Айндховен,Сампдория - те са малко по-известни отбори от Спартак Търнава,поне така си мисля.Едно е важното да разберете-Левски не е поле за изява(такова е Литекс,дори Славия прави добри трансфери навън),Левски е място където управляват некъдърници.От Батков до великия треньор Гонзо и колкото по-бързо се измъкнете от там,толкова по-добре.Зверския труд може да бъде възнаграден,но не и в място където той ще бъде виновника-както казах,Гонзо никога няма да поеме вината,нито шопските журналисти ще му я вменят на него.Това,че се обясняваме тука с теб-потвърждава поговорката,че няма успял мъж без велика жена зад себе си(без да се възгордяваш мисля,че спечели уважението на всички тук защитавайки съпругът си
)
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
- Silvena Dimova
- Контакти:
За Белгия и Швейцария и другите забравих кои държави бих коментирала така - не вярвай на всичко, което чуваш и четеш 
- Silvena Dimova
- Контакти:
Благодаря за думите, но смятам, че всяка жена би защитила мъжа до себе си..
))