Кашчей, не е вярно това за Лафчис. Защо такива глупости приказваш? Промяната дойде, както винаги от Наско Сираков. Той беше виновен за много събития след онова 7:1 срещу ЦСКА. Той Сираков винаги си е бил такъв. Беше голям футболист, но едно голямо леке като човек. Вечният скандалджия и разделящ отбора на Левски на групички. Интригант.
Скара целият отбор заради прекалено силното си его. Паднахме от Спартак в Пловдив позорно. Онзи равен преди това с Монтана в София. Кой мислиш, че разби атмосферата. После пролетта допълнително отстрани се опита да разруши нещата, когато паднахме в Русе, Пловдив, Горна Оряховица и от Нафтата на собвствен терен, но някак отборът се вдигна и стана шампион.
Сираков е огромен вредител за Левски.
Спартак Търнава - ЛЕВСКИ СОФИЯ 2:1 ( 5-4 при дузпите)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Спартак Търнава - ЛЕВСКИ СОФИЯ 2:1 ( 5-4 при дузпите)
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
daniel875 написа:Кашчей, не е вярно това за Лафчис. Защо такива глупости приказваш? Промяната дойде, както винаги от Наско Сираков. Той беше виновен за много събития след онова 7:1 срещу ЦСКА. Той Сираков винаги си е бил такъв. Беше голям футболист, но едно голямо леке като човек. Вечният скандалджия и разделящ отбора на Левски на групички. Интригант.
Сираков ли ви разпродаде отбора след края на сезона?Колко.. 7 основни футболисти поеха по друг път.
Мнението ми за Сираков е напълно покриващо се с твоето.Нали затова го искате отново за СТД, защото е интригант и умее да печели титли под масата.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Кашчей написа:daniel875 написа:Кашчей, не е вярно това за Лафчис. Защо такива глупости приказваш? Промяната дойде, както винаги от Наско Сираков. Той беше виновен за много събития след онова 7:1 срещу ЦСКА. Той Сираков винаги си е бил такъв. Беше голям футболист, но едно голямо леке като човек. Вечният скандалджия и разделящ отбора на Левски на групички. Интригант.
Сираков ли ви разпродаде отбора след края на сезона?Колко.. 7 основни футболисти поеха по друг път.
Мнението ми за Сираков е напълно покриващо се с твоето.Нали затова го искате отново за СТД, защото е интригант и умее да печели титли под масата.
Ти знаеш ли защо напуснаха? Сираков с неговите връзкарщини допълнително допринесе за оттеглянето на някои спонсори. Голяма част от онова златно поколение вече нямаше желание да играе в тима, искаше реализация в чужбина. Как да ги спреш? Тогава бяхме бедни за толкова добри играчи. Нямахме с какво да ги задържим, а трябваха много пари.
Титлите, които Левски спечелиха до 1995 си ги уважавам много повече, защото тогава имахме действително могъщ отбор.
Оттогава се появиха мутрите и всичко се разби.
daniel875 написа:Кашчей написа:daniel875 написа:Кашчей, не е вярно това за Лафчис. Защо такива глупости приказваш? Промяната дойде, както винаги от Наско Сираков. Той беше виновен за много събития след онова 7:1 срещу ЦСКА. Той Сираков винаги си е бил такъв. Беше голям футболист, но едно голямо леке като човек. Вечният скандалджия и разделящ отбора на Левски на групички. Интригант.
Ти знаеш ли защо напуснаха? Сираков с неговите връзкарщини допълнително допринесе за оттеглянето на някои спонсори. Голяма част от онова златно поколение вече нямаше желание да играе в тима, искаше реализация в чужбина. Как да ги спреш? Тогава бяхме бедни за толкова добри играчи. Нямахме с какво да ги задържим, а трябваха много пари.
Титлите, които Левски спечелиха до 1995 си ги уважавам много повече, защото тогава имахме действително могъщ отбор.
Сигурно си прав-аз съм далеко от кухнята.Знам и отчитам факта само-един отбор, в същият състав и със същият треньор щеше да направи много през следващият сезон.Каква е ролята на Сираков в разбиването на най-добрият ви отбор...не знам.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Навремето имахме един страхотен футболист Петре Григораш. Взехме го от Добруджа. Човекът дойде в Левски, тръгна много силно и Сираков знаеш ли какво се изцепи? "Този не може да е по - голям от мен, трябва да го елиминирам." Това не се разгласи гласно, но познавайки характера на Сираков, който се има за най - големия, направи мръснишки номер на момчето. А то подаде паса на Кайзера срещу Глазгоу Рейнджърс.
Отборът шампион за 1994 - 1995 веднъж беше преситен от успехи, второ искаше реализация в чужбина, трето - колективът се крепеше на победата, с напускането си и след това отвън Наско Сираков всячески се опита да разбие Левски и успя.
И накрая винаги се връща като спасител, месията, който да ни извади от дупката.
Последно признай си, че си цесекар. Няма нищо лошо. Ти си добър събеседник, добър човек.
Отборът шампион за 1994 - 1995 веднъж беше преситен от успехи, второ искаше реализация в чужбина, трето - колективът се крепеше на победата, с напускането си и след това отвън Наско Сираков всячески се опита да разбие Левски и успя.
И накрая винаги се връща като спасител, месията, който да ни извади от дупката.
Последно признай си, че си цесекар. Няма нищо лошо. Ти си добър събеседник, добър човек.
- metodito
- Контакти:
От снощи вече не съм защитник на Г. Иванов като треньор и ръководно лице в "Левски"!
Сбърках!
Това е!
Даже и да ни направи шампиони, това няма да изтрие спомена ми за тези два мача.
Имаме невероятен отбор като единици.
Калво - пипа топката по такъв начин, че му личи, че той няма какво да прави в България.
Аватара ми - Райков. Невероятен. Бях сигурен, че играе ли, ще вкара гол. И той вкара, макар и от дузпа.
Пламен Илиев - това е бъдещето!
Ларс Рисп - научен, рутиниран футболист, който е вълк-единак в защита съставена от овце!
Тасевски - след като Гонзо най-после успее да го изгони, няма да има и един останал негов противник, понеже в средата ще зейне огромна дупка, която няма да има кой да я запълни.
Гаджев - истинският капитан. Не лентата прави капитана, Ицо, друго е. Това дето не ти е останало - топки!
Грийн - огромни проблеми до неговото идване в дефанзивен план в халфовата линия.
Другото е плява. Когато и да си заминат, все няма да е късно!
Е, г-н Батков, нас.ахме се, нали?! И ние пак ще ви... , нали?
Но най-важният играч трябва да остане. Онзи, 12-ият играч, най-важният, защото, без него, всичко губи смисъл.
Тежко ми е, но това е реалността.
Сбърках!
Това е!
Калво - пипа топката по такъв начин, че му личи, че той няма какво да прави в България.
Аватара ми - Райков. Невероятен. Бях сигурен, че играе ли, ще вкара гол. И той вкара, макар и от дузпа.
Ларс Рисп - научен, рутиниран футболист, който е вълк-единак в защита съставена от овце!
Тасевски - след като Гонзо най-после успее да го изгони, няма да има и един останал негов противник, понеже в средата ще зейне огромна дупка, която няма да има кой да я запълни.
Гаджев - истинският капитан. Не лентата прави капитана, Ицо, друго е. Това дето не ти е останало - топки!
Грийн - огромни проблеми до неговото идване в дефанзивен план в халфовата линия.
Но най-важният играч трябва да остане. Онзи, 12-ият играч, най-важният, защото, без него, всичко губи смисъл.
Последна промяна от metodito на 05 авг 2011 22:21, променено общо 1 път.
Повечето от футболистите на Левски не заслужават и 10% от парите които взимат. Те направо се оляха. Такъв звучен шамар ни удариха на нас феновете че не мога още да се опомня. Аз за тези пари ако трябва и тревата ще кося. Но не само футболистите на Левски са презадоволени в повечето ни отбори е така. А що се отнася до снощния мач на всеки можеше да се случи да пропусне не само на кмета, но още миналия сезон се видя прекалено ясно поне за тези които искаха да видят че Йовов каквото можа даде на отбора и трябваше да се фокусира само върху предстоящите избори, а не да се мъчи сам и нас със конфузни извинения.
-
metodito написа:От снощи вече не съм защитник на Г. Иванов като треньор и ръководно лице в "Левски"!
Сбърках!
Това е!
Не се коси брат ...
"Гонзо" не е вечен, колкото и да са "дупе и гащи" с "адвоката" !
При подобна игра и 5-6 загубени точки в първите 5-6 кръга от първенството, Батков няма да изтрае и ще изгони Г.И.
Така поне на мен ми се струва ...
Обаче имам жестоки съмнения, че след "Гонзо" ... Ще е някой подобен, ако не на него, то на Вили Вуцов или Ратко ...
Дано не съм прав !!
- metodito
- Контакти:

То какво да се кося и да не се кося това е. Земята няма да спре да се врътка.
P.S. Развали ми рожденният ден вчера тоя Монзо.
THE G.A.M.E написа:Не се коси брат ...
"Гонзо" не е вечен, колкото и да са "дупе и гащи" с "адвоката" !
При подобна игра и 5-6 загубени точки в първите 5-6 кръга от първенството, Батков няма да изтрае и ще изгони Г.И.
Така поне на мен ми се струва ...
Обаче имам жестоки съмнения, че след "Гонзо" ... Ще е някой подобен, ако не на него, то на Вили Вуцов или Ратко ...
Дано не съм прав !!
И аз си мисля нещо за тоя сценарии. Като Гонзо се махне (не - Батков няма да го унижи и да го изгони, поне не публично. Гонзо ще си подаде оставката с "достойнство".)
Обаче след Гонзо ще е Ицо Йовов, примерно... Батков не знам дали е зле с парите или гледа да бута отбора, колкото да върви, обаче не виждам докато той е собственик, да назначи някой треньор с опит. Няма да даде пари. Ще се слагат неопитни, но хора с име и лоби в Левски, за пред феновете.
Както казах - смотано ми е за някои футболисти. Арс се вижда, че когато получи пас, той ще вкара. Но освен Цветков и Дарко, не виждам кой друг може да го извежда. Не е като Дембеле, че да влачи двама защитника по 20-30 метра, преди да вкара...
Калво - пипа топката, но това е за сега. Грийн - кво го плюете, не знам. Грийн е биткаджия, до там ли я докарахме, че да чакаме в 119-та мин. да вкараме гол на Търнава, когато сме с човек повече...
Рисп е научен играч. Знае какво да прави. Да, малко е бавен, но е на 30. А и структурата му е на типичен централен защитник.
До тук най-много съм разочарован от Старокин. Много брак. Много сбъркани пасове. Минев не си спомням да е правил толкова смотани грешки. Да подаваш топката там, където в радиус от 30 метра няма твой съотборник... И то не един или два пъти.
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".
vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.