Левски - Славия - 1:0
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- superlative
- Контакти:
Re: Левски-Славия 1 кръг на А група
Не вярвам да го изпуснем тоя мач.. Ще ги бием с 2-3 гола, ако не и повече, само че титуляри тоя път трябва да започнат Райков и Тони Калво, в средата Гаджев и Грийн, зад нападателя - Цветков, пред него Арш, а защитата пак същата, като само се чудя дали няма да е добре да пробват Башлиев на мястото на Мюлдер, и ако Иво се е оправил да го пуснат на мястото на Милиев.. 

1:1, или 0:1 Левски няма да имат особено желание за игра !
Славия не е по-слаб отбор от Търнава, желание не им липсва но... Ще разчитаме на традициите все пак. Дано само не стане,както в снощния мач. Коментатора на Дарик по два пъти в минута призоваваше Господ и провидението да помага на Левски... Но каквото и да стане, "нищо не е загубено, вдигаме глава и продължаваме напред", "играем мач за мач", "съдията не ни даде чиста дузпа" и т.н и т.н. 

-
- Контакти:

Славия ако забравят, че са абонати на Левски, ако излязат напълно мотивирани, нахъсани и си повярват, могат да победят. Тази година не само, че Левски ще е без треньор, ами и един тъпанар ще им вреди.
LaRgO написа:Славия ако забравят, че са абонати на Левски, ако излязат напълно мотивирани, нахъсани и си повярват, могат да победят. Тази година не само, че Левски ще е без треньор, ами и един тъпанар ще им вреди.
Аз няма да го гледам този мач. Докато тези жалкари не ми спечелят доверието, няма да ги подкрепям.
hrclspr12 написа:LaRgO написа:Славия ако забравят, че са абонати на Левски, ако излязат напълно мотивирани, нахъсани и си повярват, могат да победят. Тази година не само, че Левски ще е без треньор, ами и един тъпанар ще им вреди.
Аз няма да го гледам този мач. Докато тези жалкари не ми спечелят доверието, няма да ги подкрепям.
Аз не мисля скоро да ходя на Герена. Нямам намерение да бия толкова път, за да гледам как някакъв се учи на треньорство на гърба на Левски.
levskar4e_forever написа::?По коя тв ще дават мача, понеже не съм в софия и няма да мога да отида на стадиона ?
ТВ7
Очаквам трудна победа пред "обидно малко публика" 

2-0 или 2-1