Кой и най-хубавият ви спомен от мач на националите

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Кой и най-хубавият ви спомен от мач на националите

Мнениеот ros » 05 юни 2009 15:16

Ден преди мача, ако желаете, можем да си поговорим за спомени. Споделете кой е най хубавият Ви спомен от мач на националите? Струва ми се че ще е надъхващо преди срещата с ЕЙРЕ
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
emo

Re: Кой и най-хубавия Ви спомен от мач на националите

Мнениеот emo » 05 юни 2009 15:20

ако става въпрос за по телевизиятя-гола на Е.Костадинов на Парк де Пренс.А на живо България-Хърватия първият гол в мача.Стилян го вкара и пощурях от кеф
Последна промяна от emo на 05 юни 2009 15:25, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Кой и най-хубавият ви спомен от мач на националите

Мнениеот PFC Litex » 05 юни 2009 15:22

На живо Парк де Пренс.
По ТВ има и други моменти
Изображение

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 05 юни 2009 15:25

За мен най-велик спомен бе голът на Костадинов на Васил Левски срещу Германия за 3 на 2. Наблюдавах мача на живо и никога няма да забравя пороя от дъжд и емоции на стадиона. Чувствах се в друго измерение
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
bonio
Контакти:

Мнениеот bonio » 05 юни 2009 15:31

ros написа:За мен най-велик спомен бе голът на Костадинов на Васил Левски срещу Германия за 3 на 2. Наблюдавах мача на живо и никога няма да забравя пороя от дъжд и емоции на стадиона. Чувствах се в друго измерение

Същото е и при мен.

WeReWoLf
Контакти:

Мнениеот WeReWoLf » 05 юни 2009 15:33

На живо - България 1:1 Англия от 1999-та много добър мач за нашите, Гошо Марков игра наистина прекрасно, освен това вкара и гол. Това бе и последния мач на Стоичков, помня как той настоя да бъде заменен от Георги Бачев.

По ТВ - когато обърнахме германците до 3:2 през 1995
:P

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 05 юни 2009 15:39

Ако от Дарик имат аудио файлове с жив коментар от великите мачове на България ще е хубаво да подготвят микс и да ни зарадват с него
Последна промяна от ros на 05 юни 2009 15:55, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
petrof
Контакти:

Мнениеот petrof » 05 юни 2009 15:39

Най-хубав спомен, но не на живо, естествено 1993г. на Парк де Пренс гола на Костадинов. Мога да вметна и най-кошмарен момент и то на живо. През 1987г. България - Шотландия 0:1 с гол в 87мин. Последен мач в групата и ни трябваше равен за да се класираме за европийското през 1988г. в Германия. Цяла седмица бях като болен. Над 30-годишните със сигурност си спомнят този кошмар...
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 05 юни 2009 15:41

petrof написа:Най-хубав спомен, но не на живо, естествено 1993г. на Парк де Пренс гола на Костадинов. Мога да вметна и най-кошмарен момент и то на живо. През 1987г. България - Шотландия 0:1 с гол в 87мин. Последен мач в групата и ни трябваше равен за да се класираме за европийското през 1988г. в Германия. Цяла седмица бях като болен. Над 30-годишните със сигурност си спомнят този кошмар...

Спомням си мача. Гледах го по ТВ. Но да не мислим за кофти срещите...поне преди този мач.

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 05 юни 2009 15:42

bonio написа:
ros написа:За мен най-велик спомен бе голът на Костадинов на Васил Левски срещу Германия за 3 на 2. Наблюдавах мача на живо и никога няма да забравя пороя от дъжд и емоции на стадиона. Чувствах се в друго измерение

Същото е и при мен.

Никога няма да забравя този мач ! Спомням си че бях тръгнал 3 часа преди началота на мача да влизам на стадиона имаше 3 кордона полиция пред стадиона и валеше цял ден . Но това бързо се забравя след този исторически мач :)
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Върни се в “Национален отбор”