Жребий плейофи 2011/2012 Лига Европа
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Udoji90
- Контакти:
Re: Жребий плейофи 2011/2012 Лига Европа
За Литекс това май беше най-тежкият съперник. Дори ПСВ и Лацио ми изглеждаха по-приемливи. Много малки шансове за ловешкия отбор. При всяко положение Динамо са по-силен отбор от Висла. 
Последна промяна от Udoji90 на 05 авг 2011 15:21, променено общо 1 път.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Чичо Митко е велик!!! Изкефи ме ехидната усмивка и жестът, с който си сложи очилата! Сякаш каза: "Аз си знаех...." 
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
pampi написа:Чичо Митко е велик!!! Изкефи ме ехидната усмивка и жестът, с който си сложи очилата! Сякаш каза: "Аз си знаех...."
Чичо Митко си е Чичо Митко
Rivaldo10 написа:Литекс - Динамо К, те просто теглят отборите, с които сме играли.
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]
Rivaldo10 написа:Rivaldo10 написа:Литекс - Динамо К, те просто теглят отборите, с които сме играли.
Догодина ще са със Спартак Търнава....
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !
UltraBlue написа:Догодина ще са със Спартак Търнава....
Вероятно, червените пък започнаха теглят вече познати съперници.
Динамо Киев са доста силен отбор, миналата година убиха Бешикаташ с общ резултат 8:1. Вярно, сега не са кой знае в каква форма, но не давам големи шансове на Литекс.
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]
Rivaldo10 написа:UltraBlue написа:Догодина ще са със Спартак Търнава....
Вероятно, червените пък започнаха теглят вече познати съперници.![]()
Динамо Киев са доста силен отбор, миналата година убиха Бешикаташ с общ резултат 8:1. Вярно, сега не са кой знае в каква форма, но не давам големи шансове на Литекс.
Определено Литекс е с минимални шансове...
Иначе цска от няколко години насам теглят доста добри съперници... малко са се превъзбудили сега, дано това не им изиграе лоша шега. реално само те имат шанс да направят нещо тая година
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !
- mistreated
- Контакти:
UltraBlue написа:Иначе цска от няколко години насам теглят доста добри съперници...
Тази и миналата, преди това съперниците ни бяха повече от кошмарни. Явно съдбата връща сега...
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
mistreated написа:UltraBlue написа:Иначе цска от няколко години насам теглят доста добри съперници...
Тази и миналата, преди това съперниците ни бяха повече от кошмарни. Явно съдбата връща сега...
Ами от Динамо насам, въпреки че се съмнявам да си съгласен с това...
Отстранихме отбори като Байер Леверкузен и Динамо Москва, защо да не отстраним и Стяуа по пътя към групите
Имаме шанс.
''Глупакът има голямо предимство пред образования човек, той винаги е доволен от себе си'': Наполеон Бонапарт
''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн
''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн
Върни се в “Футбол - България”